E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθαρίστρια γέννησε εν ώρα εργασίας σε λεκάνη στο ΚΑΤ: Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος

«Ξαφνικά βγήκε από μια τουαλέτα και διαπίστωσαν ότι είχε αίμα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/9/2022 | 21:57

Καθαρίστρια γέννησε εν ώρα εργασίας σε λεκάνη στο ΚΑΤ: Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος

Mια καθαρίστρια γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι σε λεκάνη του ΚΑΤ, με τα γεννητούρια να γίνονται εν ώρα εργασίας, καθώς είχε βάρδια, ενώ η ίδια δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος.

«Πόναγα και πήγα στα εξωτερικά ιατρεία. Μετά νόμιζα ότι ήθελα να κάνω το άλλο και μου βγήκε το μωρό», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News» και πρόσθεσε ότι «εγώ δεν το ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος. Την ημέρα που γέννησα, το ένιωσα. Ένιωσα έντονα πόνο. Ήμουν στην πρωινή βάρδια».

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν, η γυναίκα έχει μόλις γεννήσει μέσα σε μια λεκάνη στην τουαλέτα του ΚΑΤ. Αποσβολωμένοι οι γιατροί, μην γνωρίζοντας τι ακριβώς έχει συμβεί, την είδαν να βγαίνει από την τουαλέτα μέσα στα αίματα.

«Ξαφνικά βγήκε από μια τουαλέτα και διαπίστωσαν εκεί η προϊσταμένη της εφημερίας και οι συνάδελφοι ότι είχε αίμα. Οδηγήθηκαν στην τουαλέτα και βρήκαν μέσα στην λεκάνη με αποκόλληση πλακούντα το μωράκι», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Κινηθήκαμε γρήγορα με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αναζητήσαμε τη μητέρα και το νεογνό και κάναμε μια διαχείριση γρήγορη. Δεν είμαστε ένα νοσοκομείο που έχει γυναικολογική/ μαιευτική προφανώς. Είχαμε μια ανησυχία για το μωρό. Για εμάς ήταν μια έκπληξη γιατί συνήθως δε γεννιούνται παιδιά στο ΚΑΤ», ανέφερε στην εκπομπή του Mega, ένας γιατρός που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Αφού απολίνωσε τον ομφάλιο λώρο και είδα ότι το μωράκι αντέδρασε, ξεκινήσαμε μια διαδικασία διαχείρισης και της μητέρας και της μικρής να τα πάμε στο καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό που ήταν το “Έλενα”. Όλα αυτά καταφέραμε να τα ολοκληρώσουμε σε μια ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Καρυστιανού στον Αρειο Πάγο για το νέο κόμμα τη Δευτέρα – «Είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα»

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
«Γράφουμε όλοι μαζί τη σωστή και την καλή ιστορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

Ελλάδα Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες