E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθαρίστρια γέννησε εν ώρα εργασίας σε λεκάνη στο ΚΑΤ: Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος

«Ξαφνικά βγήκε από μια τουαλέτα και διαπίστωσαν ότι είχε αίμα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/9/2022 | 21:57

Καθαρίστρια γέννησε εν ώρα εργασίας σε λεκάνη στο ΚΑΤ: Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος

Mια καθαρίστρια γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι σε λεκάνη του ΚΑΤ, με τα γεννητούρια να γίνονται εν ώρα εργασίας, καθώς είχε βάρδια, ενώ η ίδια δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος.

«Πόναγα και πήγα στα εξωτερικά ιατρεία. Μετά νόμιζα ότι ήθελα να κάνω το άλλο και μου βγήκε το μωρό», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News» και πρόσθεσε ότι «εγώ δεν το ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος. Την ημέρα που γέννησα, το ένιωσα. Ένιωσα έντονα πόνο. Ήμουν στην πρωινή βάρδια».

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν, η γυναίκα έχει μόλις γεννήσει μέσα σε μια λεκάνη στην τουαλέτα του ΚΑΤ. Αποσβολωμένοι οι γιατροί, μην γνωρίζοντας τι ακριβώς έχει συμβεί, την είδαν να βγαίνει από την τουαλέτα μέσα στα αίματα.

«Ξαφνικά βγήκε από μια τουαλέτα και διαπίστωσαν εκεί η προϊσταμένη της εφημερίας και οι συνάδελφοι ότι είχε αίμα. Οδηγήθηκαν στην τουαλέτα και βρήκαν μέσα στην λεκάνη με αποκόλληση πλακούντα το μωράκι», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Κινηθήκαμε γρήγορα με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αναζητήσαμε τη μητέρα και το νεογνό και κάναμε μια διαχείριση γρήγορη. Δεν είμαστε ένα νοσοκομείο που έχει γυναικολογική/ μαιευτική προφανώς. Είχαμε μια ανησυχία για το μωρό. Για εμάς ήταν μια έκπληξη γιατί συνήθως δε γεννιούνται παιδιά στο ΚΑΤ», ανέφερε στην εκπομπή του Mega, ένας γιατρός που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Αφού απολίνωσε τον ομφάλιο λώρο και είδα ότι το μωράκι αντέδρασε, ξεκινήσαμε μια διαδικασία διαχείρισης και της μητέρας και της μικρής να τα πάμε στο καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό που ήταν το “Έλενα”. Όλα αυτά καταφέραμε να τα ολοκληρώσουμε σε μια ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα Siri της Apple θα λειτουργεί σαν το ChatGPT και θα διαγράφει αυτόματα τις συνομιλίες

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το νέο πρότζεκτ της Apple με τη Sir αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά ως beta έκδοση μέσα στο iOS 27

Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν σε πλοία του Global Sumud Flotilla με προορισμό τη Γάζα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Τέσσερα ισραηλινά πολεμικά πλοία έδωσαν εντολή στους ακτιβιστές να σβήσουν τις μηχανές - 100 συλλήψεις σύμφωνα με το Al Jazeera

Βενζίνη: Πάνω από τα 2,10 ‑ Πού οδεύουν οι τιμές και τι ζητά τώρα η αγορά

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η αμόλυβδη έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ και παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν για περαιτέρω ανατιμήσεις έως και τα 2,5 ευρώ, ζητώντας παράταση των κυβερνητικών μέτρων στήριξης.

Κύκλωμα με πλαστά φάρμακα: Οι δύο παραπλανητικές πρακτικές που απαιτούν προσοχή

Ελλάδα 18.05.2026
Τα φάρμακα που πωλούνται παράνομα, μπορεί να είναι από αδρανή μέχρι και επικίνδυνα

Δακρυγόνα, ξύλο και ουρές για ένα ρολόι 400 ευρώ: Χάος σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Ελλάδα 18.05.2026
Επεισόδια, σπρωξίματα και χημικά για τη νέα συλλεκτική έκδοση ρολογιού της Swatch

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

Ελλάδα 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 22χρονο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

Ελλάδα 18.05.2026
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

«Ιπτάμενος» στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Έτρεχε με 209 χιλιόμετρα

Ελλάδα 18.05.2026
Το ραντάρ της Τροχαίας τον κατέγραψε στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην ακτή – Το πέταξαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

Ελλάδα 18.05.2026
Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

«Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026»: Σήμερα λήγουν οι αιτήσεις – Πώς να εξασφαλίσετε το voucher διακοπών

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σήμερα, 18 Μαΐου