E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: O 25χρονος παραιτήθηκε από το εργοστάσιο που δούλευαν μαζί

Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του 25χρονου ότι το θύμα του έκανε bullying και επηρέασε τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου να τον απολύσει

Δημοσίευση 23/9/2022 | 18:04

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: O 25χρονος παραιτήθηκε από το εργοστάσιο που δούλευαν μαζί

«Θολό» εξακολουθεί να παραμένει το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών Δημήτρη Νικηφορίδη στην Καβάλα, καθώς οι ισχυρισμοί του 25χρονου καθ' ομολογία δολοφόνου ότι το θύμα του έκανε bullying και επηρέασε τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου να τον απολύσει, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά.

Ο νεαρός που ταυτοποιήθηκε από τις φωτογραφίες με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν απολύθηκε από το εργοστάσιο μαρμάρων αλλά είχε παραιτηθεί από τον περασμένο Απρίλιο και έπιασε δουλειά σε άλλη επιχείρηση στην Καβάλα, όπως διαβεβαίωσε ο πρώην εργοδότης του και γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου Παύλος Δερμιτζάκης!

Από την περασμένη Παρασκευή, ο 25χρονος έπαιζε... θέατρο παριστάνοντας τον σοκαρισμένο για τον χαμό του πρώην συναδέλφου του. Ωστόσο, οι έρευνες επικεντρώθηκαν εξ αρχής στο περιβάλλον του θύματος αναζητώντας ανθρώπους με τους οποίους ο 52χρονος πιθανόν να είχε διαφορές.

Έτσι, οι αστυνομικοί έμαθαν ότι θύμα και δράστης έκαναν στενή παρέα παλαιότερα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν προσωπικές διαφορές που είχαν οξυνθεί αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος πίστευε πως ο επιστάτης διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με την σύζυγό του.

Μάλιστα, όταν τελικά ο νεαρός ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε με κυνηγετική καραμπίνα... «δανεική» από τον αδελφό του, η σύζυγός του και οι γονείς του προσήχθησαν στην Ασφάλεια και εξετάστηκαν για το αν γνώριζαν ότι εκείνος σκότωσε τον 52χρονο και τον κάλυπταν, όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.

Ποιο σχέδιο ετοιμάζουν Ιράν και Χούτι για την Ερυθρά Θάλασσα αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν ιρανικές υποδομές

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σύμφωνα με τρεις πηγές που μίλησαν στο Reuters, το μήνυμα έχει ήδη διαβιβαστεί στην οργάνωση και οι δυνάμεις της αναμένουν μόνο την εντολή.

Πανελλαδικές 2026: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές μετά το σοβαρό λάθος με τα θέματα σε ΕΠΑ.Λ.

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό με τα λανθασμένα θέματα σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου, ενώ το υπουργείο Παιδείας ζήτησε κατεπειγόντως ΕΔΕ.