E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες

Δημοσίευση 9/9/2022 | 11:16

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει φέρει η είδηση του θανάτου της Καίτης Θεοχάρη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μέσω δημοσίευσης στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ’65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια. Η Καίτη Θεοχάρη στην ταινία ΤΡΟΎΜΠΑ 67 του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από την λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα, με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε και να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Δείτε τη δημοσίευση

Ποια ήταν η Καίτη Θεοχάρη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και ξεκίνησε την καριέρα της στον Ελληνικό κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα Καίτη Χλόη το 1965 στην ταινία «Καημοί στη φτωχογειτονιά» με τον ρόλο της Ειρήνης.

Με το πραγματικό της όνομα άρχισε να εμφανίζεται από το 1966. Ο πιο σημαντικός ρόλος της θεωρείται στην ταινία «Τρούμπα ’67» του 1967 σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου, όπου υποδύθηκε την Ρίτα.

Η τελευταία ταινία που έπαιξε ήταν οι «Ερωτικές στιγμές» το 1972. Τότε ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και στη σειρά της τότε ΥΕΝΕΔ, «Η Γειτονιά μας». Έκτοτε στράφηκε προς το τραγούδι. Το 1983 κυκλοφόρησε τον πρώτο και τελευταίο της δίσκο με τίτλο «Κι’ Είχα Τόσα Πολλά Να Σου Δώσω» σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη.

Τη δεκαετία του 1980 επανεμφανίστηκε ως ηθοποιός στις βιντεοταινίες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρόμος για δύο 13χρονες: Μιλούσαν με Αιγύπτιους στα social media ‑ Λιπόθυμη από χρήση χασίς η μία!

Ελλάδα Χτες
Απίστευτη τροπή πήρε η γνωριμία δύο νεαρών κοριτσιών μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καιρός: Απόλυτη ανατροπή από Αρναούτογλου ‑ Από τα χιόνια στους... 18 βαθμούς σε λίγες ώρες

Καιρός Χτες
Μετά την κακοκαιρία εξπρές και τα χιόνια περνάμε σε ανοιξιάτικο καιρό με την έλευση του 2026

Πιλότος «άφησε σημείωμα αυτoκτoνίας» πριν ρίξει το αεροσκάφος σε φράγμα του Έσσεξ

Κόσμος Χτες
Αναφορές θέλουν να έκανε κύκλους πάνω από το σημείο αρκετή ώρα πριν συντριβεί

Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης ‑ Αντιδράσεις από τους κατοίκους

Ελλάδα Χτες
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται από το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς περιοχές του Δήμου Πεντέλης, πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας

Αστυνομία της Καλιφόρνιας για τον άστεγο ηθοποιό του Nickelodeon, Τάιλορ Τσέις: Του προσφέρεται συνεχώς βοήθεια αλλά την αρνείται

Κόσμος Χτες
«Έχει φτάσει πολύ κοντά στο να την αποδεχτεί, όμως το τελικό βήμα πρέπει να γίνει από τον ίδιο και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί»

Κιριμπάτι: Η νησιωτική χώρα του Ειρηνικού υποδέχθηκε πρώτη το 2026

Κόσμος Χτες
Τα νησιωτικά συμπλέγματα του Ειρηνικού Ωκεανού υποδέχονται ήδη το 2026

Από τον Πάπα Φραγκίσκο στον Ντέιβιντ Λιντς: Οι προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2025

Κόσμος Χτες
Από θρησκευτικούς ηγέτες με παγκόσμια επιρροή έως εμβληματικούς δημιουργούς της τέχνης και του κινηματογράφου, το 2025 σημαδεύτηκε από την απώλεια μεγάλων προσωπικοτήτων

Επεισοδιακές ληστείες στην Αθήνα: Ανδρας προσποιήθηκε τον αστυνομικό και λήστεψε αλλοδαπό

Ελλάδα Χτες
Τέσσερις ξυλοκόπησαν 23χρονο για το κινητό και τα παπούτσια του

Γεωργιάδης: Τα μπλόκα δεν γίνονται για αγροτικά θέματα αλλά για να πέσει η κυβέρνηση

Ελλάδα Χτες
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι τα περισσότερα αιτήματα έχουν ικανοποιηθεί και κάνει λόγο για καθαρά πολιτική πράξη με σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία και την κοινωνία