E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες

Δημοσίευση 9/9/2022 | 11:16

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει φέρει η είδηση του θανάτου της Καίτης Θεοχάρη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μέσω δημοσίευσης στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ’65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια. Η Καίτη Θεοχάρη στην ταινία ΤΡΟΎΜΠΑ 67 του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από την λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα, με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε και να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Δείτε τη δημοσίευση

Ποια ήταν η Καίτη Θεοχάρη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και ξεκίνησε την καριέρα της στον Ελληνικό κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα Καίτη Χλόη το 1965 στην ταινία «Καημοί στη φτωχογειτονιά» με τον ρόλο της Ειρήνης.

Με το πραγματικό της όνομα άρχισε να εμφανίζεται από το 1966. Ο πιο σημαντικός ρόλος της θεωρείται στην ταινία «Τρούμπα ’67» του 1967 σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου, όπου υποδύθηκε την Ρίτα.

Η τελευταία ταινία που έπαιξε ήταν οι «Ερωτικές στιγμές» το 1972. Τότε ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και στη σειρά της τότε ΥΕΝΕΔ, «Η Γειτονιά μας». Έκτοτε στράφηκε προς το τραγούδι. Το 1983 κυκλοφόρησε τον πρώτο και τελευταίο της δίσκο με τίτλο «Κι’ Είχα Τόσα Πολλά Να Σου Δώσω» σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη.

Τη δεκαετία του 1980 επανεμφανίστηκε ως ηθοποιός στις βιντεοταινίες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Φωτιά από κλιματιστικό ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Πύργο. Μητέρα και ο ανήλικος γιος μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος

Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.

Φρικτό τέλος: Νεκρό από λύσσα 11χρονο αγόρι ‑ Είχε ξυπνήσει με νυχτερίδα πάνω του

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Ένα 11χρονο αγόρι από τον Καναδά έχασε τη ζωή του από λύσσα, αφού ξύπνησε με νυχτερίδα πάνω στη μύτη και το στόμα του χωρίς η οικογένειά του να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΗΠΑ ‑ Βοσνία 2‑0: Πρόκριση στους «16» με δέκα παίκτες

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 24 χρόνια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 64`

Βέλγιο ‑ Σενεγάλη 3‑2 παρ. (2‑2 κ.α.): Η μεγάλη ανατροπή του Μουντιάλ στέλνει τους Red Devils στους «16»!

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Πέναλτι στο 120΄+5΄ έδωσε την πρόκριση στο Βέλγιο - «Ανάσταση» μέσα σε τρία λεπτά από το 0-2

Τέλος οι ΜΚΟ στη νομική καθοδήγηση των μεταναστών: Θα παίρνουν 250€ για κάθε αιτούντα που επιλέγει να φύγει από τη χώρα

Ελλάδα 02.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση Παπαθανάση, Φλωρίδη και Πλεύρη αποκλείονται οι ΜΚΟ και η ενημέρωση αιτούντων ασύλου περνά αποκλειστικά σε πιστοποιημένους δικηγόρους με ειδικό μητρώο.