E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες

Δημοσίευση 9/9/2022 | 11:16

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει φέρει η είδηση του θανάτου της Καίτης Θεοχάρη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μέσω δημοσίευσης στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ’65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια. Η Καίτη Θεοχάρη στην ταινία ΤΡΟΎΜΠΑ 67 του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από την λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα, με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε και να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Δείτε τη δημοσίευση

Ποια ήταν η Καίτη Θεοχάρη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και ξεκίνησε την καριέρα της στον Ελληνικό κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα Καίτη Χλόη το 1965 στην ταινία «Καημοί στη φτωχογειτονιά» με τον ρόλο της Ειρήνης.

Με το πραγματικό της όνομα άρχισε να εμφανίζεται από το 1966. Ο πιο σημαντικός ρόλος της θεωρείται στην ταινία «Τρούμπα ’67» του 1967 σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου, όπου υποδύθηκε την Ρίτα.

Η τελευταία ταινία που έπαιξε ήταν οι «Ερωτικές στιγμές» το 1972. Τότε ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και στη σειρά της τότε ΥΕΝΕΔ, «Η Γειτονιά μας». Έκτοτε στράφηκε προς το τραγούδι. Το 1983 κυκλοφόρησε τον πρώτο και τελευταίο της δίσκο με τίτλο «Κι’ Είχα Τόσα Πολλά Να Σου Δώσω» σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη.

Τη δεκαετία του 1980 επανεμφανίστηκε ως ηθοποιός στις βιντεοταινίες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος Χτες
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Καιρός Χτες
Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ελλάδα Χτες
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς που έκλεισαν με εντολή ΕΛ.ΑΣ. χωρίς στάση

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 18 μηνών μετά από επίθεση σκύλου

Ελλάδα Χτες
Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του

Οικογενειάρχης μετά από 3,5 χρόνια ο μοναχικός κύκνος της Καστοριάς που είχε χάσει το ταίρι του

Ελλάδα Χτες
Ο κύκνος της Καστοριάς βρήκε ξανά την ελπίδα και την αγάπη στην Ιωάννινα με τη νέα του οικογένεια

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι περαστικού ‑ Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η συνεχή βροχή έφερε προβλήματα στα παλιά κτήρια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα

Ελλάδα Χτες
Ο 45χρονος που κινούνταν με το αναπηρικό του αμαξίδιο, στην οδό Αγίου Νικολάου, στην Σούδα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ