E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες

Δημοσίευση 9/9/2022 | 11:16

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει φέρει η είδηση του θανάτου της Καίτης Θεοχάρη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μέσω δημοσίευσης στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ’65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια. Η Καίτη Θεοχάρη στην ταινία ΤΡΟΎΜΠΑ 67 του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από την λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα, με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε και να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Δείτε τη δημοσίευση

Ποια ήταν η Καίτη Θεοχάρη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και ξεκίνησε την καριέρα της στον Ελληνικό κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα Καίτη Χλόη το 1965 στην ταινία «Καημοί στη φτωχογειτονιά» με τον ρόλο της Ειρήνης.

Με το πραγματικό της όνομα άρχισε να εμφανίζεται από το 1966. Ο πιο σημαντικός ρόλος της θεωρείται στην ταινία «Τρούμπα ’67» του 1967 σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου, όπου υποδύθηκε την Ρίτα.

Η τελευταία ταινία που έπαιξε ήταν οι «Ερωτικές στιγμές» το 1972. Τότε ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και στη σειρά της τότε ΥΕΝΕΔ, «Η Γειτονιά μας». Έκτοτε στράφηκε προς το τραγούδι. Το 1983 κυκλοφόρησε τον πρώτο και τελευταίο της δίσκο με τίτλο «Κι’ Είχα Τόσα Πολλά Να Σου Δώσω» σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη.

Τη δεκαετία του 1980 επανεμφανίστηκε ως ηθοποιός στις βιντεοταινίες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε πως τη βiασε 21χρονος – Είχε καταναλώσει αλκοόλ σε μπαρ στον Εύοσμο

Ελλάδα 18.04.2026
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές

Δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα – Θα χάσουμε το 1/3 του πληθυσμού μας έως το τέλος του 2099

Ελλάδα 18.04.2026
Σοκάρουν τα στοιχεία της Eurostat για τη γήρανση του πληθυσμού και τη συρρίκνωση της Ε.Ε.

Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, Όσκαρ Σμιντ, σε ηλικία 68 χρονών

Αθλητικά Νέα 18.04.2026
Ο μεγαλύτερος Βραζιλιάνος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών

Η Αθήνα στις πιο αγχωτικές πόλεις για οδήγηση

Ελλάδα 18.04.2026
Τι προτείνει συγκοινωνιολόγος

Γνωστός ράπερ συνελήφθη από μέλη της ΟΠΚΕ

Ελλάδα 18.04.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κοζάνη, όπου μετέβη για επαγγελματικές υποχρεώσεις

Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές

Πολιτισμός 18.04.2026
Eντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε πισίνα κι έκτοτε νοσηλευόταν σε κώμα

Τέξας: Σύλληψη μοντέλου OnlyFans, μητέρας τριών παιδιών για υπόθεση μαστροπείας

Κόσμος 18.04.2026
Eκδιδόταν κι η ίδια από τον σύζυγό της

Αθώα για τους βiασμούς των παιδιών η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

Ελλάδα 18.04.2026
Λόγω «αδυναμίας αντίληψης του αδίκου»

Κολωνός: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Ελλάδα 18.04.2026
Μια γυναίκα στο νοσοκομείο

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA