E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη

Η νεαρή γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Δημοσίευση 18/8/2022 | 12:39

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 25χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται οτι το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω εpωτικής αντιζηλίας.

Η νεαρή γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και αναμένεται να περάσει το "κατώφλι" του εισαγγελέα και στη συνέχεια του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 19:00, επί της οδού Ράλλη, στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν το θύμα με καταγωγή από την Αλβανία, περπατούσε προς την οικία της. Τότε η δράστιδα που την ακολούθησε, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρίσκεται σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στο θύμα.


Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μυστήριο με επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία: Αγνοούνται μετά από αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Αγνοούνται επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία μετά από έναν αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa 2027.

Ανάκληση φέτας από τον ΕΦΕΤ: Συναγερμός για λιστέρια σε γνωστή μάρκα

Ελλάδα 09.04.2026
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο επιδημιολογικής διερεύνησης, διενήργησε έκτακτο έλεγχο και προέβη σε ανάκληση τυριού «Φέτα».

«Έκρηξη» στις απάτες με κρυπτονομίσματα

Οικονομία 09.04.2026
Πώς «ψαρεύουν» θύματα στα social media

Πρόβλημα πάλι στο Μετρό Θεσσαλονίκης από ακινητοποίηση συρμού

Ελλάδα 09.04.2026
Χρειάστηκε να κατέβουν και να περπατήσουν σχεδόν μισό χιλιόμετρο μέσα στη σήραγγα μέχρι τον σταθμό

Μαρούσι: Ανδρας μαχαίρωσε 17χρονο για να τον ληστέψει

Ελλάδα 09.04.2026
Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα

Ελλάδα 09.04.2026
Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για δήθεν Fuel Pass ‑ Μην πατήσετε το link

Ελλάδα 09.04.2026
Οι δράστες αποστέλλουν μηνύματα που δήθεν προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών

Σε μία εβδομάδα η ΑΑΔΕ θα πατήσει το κουμπί ...για σένα ‑ Οι παγίδες των προσυμπληρωμένων δηλώσεων

Οικονομία 09.04.2026
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ