E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα revenge p0rn 17χρονη από 24χρονο στη Χαλκιδική: «Με πρόδωσε και με διέσυρε»

Η κοπέλα καταγγέλλει ότι όταν τέλειωσε η σχέση της με τον 24χρονο αυτός δημοσίευσε σε κοινωνικό δίκτυο υλικό από προσωπικές τους στιγμές

Δημοσίευση 17/8/2022 | 20:58

Θύμα revenge p0rn 17χρονη από 24χρονο στη Χαλκιδική: «Με πρόδωσε και με διέσυρε»

Μια κοπέλα 17 ετών από τη Χαλκιδική κατήγγειλε στις αρχές ότι έχει πέσει θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge p0rn) από 24χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν δέχτηκε ότι ήθελε να τερματίσουν τη σχέση τους.

Η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής, αναφέρει το GrTimes, και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Είναι το δεύτερο περιστατικό από τη Βόρεια Ελλάδα που γίνεται γνωστό τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από αυτό με έναν 58χρονο που εξέθεσε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του.

Η γνωριμία των δύο νέων, όπως είπε η κοπέλα στο GrTimes, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες. Εκείνη, όπως σημειώνει, ήταν ερωτευμένη μαζί του. Για τη σχέση αυτή, επειδή ήταν ανήλικη, είχε ενημερώσει και τη μητέρα της με την οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά, είχε πάντα άριστη σχέση και της έλεγε τα πάντα για τη ζωή της.

Ο νεαρός ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, είπε, αλλά ο ενθουσιασμός της έγινε τελικά απογοήτευση και εκείνη αποφάσισε να του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν.

«Άλλαξαν κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και του ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε», εξηγεί η 17χρονη.

Εκείνος ανέβασε τότε στο δικό της λογαριασμό -αφού απέσπασε τους κωδικούς με πονηρό τρόπο- βίντεο με ερωτικές προσωπικές τους στιγμές.

Η 17χρονη κατήγγειλε στο GrTimes ότι είναι άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Προδόθηκαν τα συναισθήματα μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος Χτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα Χτες
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό