E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης της 56χρονης Γεωργίας

«Θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημενης αντρικής του τιμής»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/8/2022 | 19:16

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης της 56χρονης Γεωργίας

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η κόρη της 56χρονης Γεωργίας που ήταν ένα ακόμη θύμα γυναικοκτονίας, καθώς δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της σε χωριό του Ρεθύμνου.

Περιγράφει τη μητέρα της, της οποίας της αφαίρεσαν άδικα τη ζωή την 31η Ιουλίου, ως μια γυναίκα αισιόδοξη και αγωνίστρια. Μάλιστα, η κόρη αναφέρει ότι «θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημενης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογιζει ως ιδιοκτησία που οπότε θέλεις την πουλάς, οπότε θελεις την καταπατας και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις».

Την ίδια στιγμή, ζητά από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη στην ετυμηγορία της ώστε να μην κινδυνέψει καμία άλλη μάνα, κόρη ή αδελφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος δράστης μετά την απολογία του προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κόρης της Γεωργίας

Η μητέρα μου Γεωργία Μαθιουδάκη δολοφονήθηκε, πισωπλατα και με τον πιο φριχτό τρόπο το πρωί της 31ης Ιουλίου μέσα στο σπίτι μας από τον άντρα που παντρεύτηκε, τίμησε επί 40 χρόνια, ανέδειξε και ανέθρεψε τα παιδιά του. Η μητέρα μου, ήταν, είναι και θα είναι μια αγωνίστρια της ζωής. Μια γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, φως και δύναμη. Πρότυπο για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Δούλευε για 40 ολόκληρα χρόνια με αξιοπρέπεια και απόλυτη προσήλωση στην οικογένεια της με σκοπό να αναθρέψει τα τέσσερα παιδιά της, μονη της, μέσα σε έναν από χρόνια κατεστραμμένο γάμο που την μείωνε, και την βίαζε ψυχικα, ψυχολογικά και σωματικα.

Η μητέρα μου θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημμενης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογιζει ως ιδιοκτησία που οπότε θέλεις την πουλάς, οπότε θελεις την καταπατας και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις. Ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της, ώστε να μην τολμήσει κανένα αλλο θρασυδειλο τέρας να πάρει τη ζωή καμίας άλλης μάνας, κόρης ή αδερφής.. θα μαχομαι με όσες δυνάμεις μου έδωσε η μαμα μου για να μείνεις και να σαπισεις μέσα στη φυλακή, εσυ και ότι αρρωστημένο αντιπροσωπεύεις, ώστε να μη κινδυνέψει καμία άλλη γυναίκα, κανένας άλλος άνθρωπος.

Θα κατηγορώ μάνα μου τον εαυτό μου μέχρι τη μέρα που θα ανταμωσουμε ξανά.

Καλό παράδεισο Γιωργιω μου. Σ αγαπάω πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό