E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές στο παρελθόν η 55χρον

Δημοσίευση 16/8/2022 | 15:29

Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Η απόπειρα αρπαγής ενός δίχρονου αγοριού μέσα από το αυτοκίνητο της θείας του, στο Κουκάκι, απασχολεί τις τελευταίες μέρες τις αστυνομικές αρχές.

Το παιδάκι επιχείρησε να αρπάξει μια 55χρονη γυναίκα από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της 38χρονης θείας του. Όταν η τελευταία το αντιλήφθηκε, ξεκίνησε να φωνάζει, με αποτέλεσμα η 55χρονη να τραπεί σε φυγή και, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, να μπει σε μια κοντινή πολυκατοικία, στην οδό Μεϊντάνη.

Η θεία του αγοριού ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως για το περιστατικό, τους υπέδειξε το σημείο στο οποίο είδε να εισέρχεται η 55χρονη και εκείνοι, παρουσία Εισαγγελεά, τη συνέλαβαν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ τον Μάρτιο του 2013 είχε συλληφθεί ξανά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά της για την απόπειρα απαγωγής του δίχρονου αγοριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία

Κόσμος 06.04.2026
Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση

Κόσμος 06.04.2026
Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.

Περιορισμοί σε τραπεζικές συναλλαγές σήμερα ‑ Για ποιον λόγο, ποιες δεν θα γίνουν

Οικονομία 06.04.2026
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων

Ελλάδα 06.04.2026
Με την διαδικασία των νομιμοποιήσεων συνεχίζεται σήμερα στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.