E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαυροβούνιο: Βρήκε τα παιδιά κρυμμένα πίσω από μια πόρτα και τα εκτέλεσε ο 34χρονος

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο έδρασε ο 34χρονος μακελάρης του Μαυροβουνίου επειδή... καθυστέρησαν να του πληρώσουν το ενοίκιο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/8/2022 | 13:20

Μαυροβούνιο: Βρήκε τα παιδιά κρυμμένα πίσω από μια πόρτα και τα εκτέλεσε ο 34χρονος

Τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του έζησε το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις 4 (τοπική ώρα) το Μαυροβούνιο.

Πρωταγωνιστής ο 34χρονος Βούτσκο Μπορίλοβιτς ο οποίος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε αρχικά τη γυναίκα με τα δυο παιδιά του γείτονα, στον οποίο νοίκιαζε το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να πυροβολεί κόσμο έξω από το σπίτι. Ο τραγικός απολογισμός του μακελειού, που σημειώθηκε στην περιοχή Τσετίνιε, πίσω από την κυβερνητική κατοικία, ήταν 11 νεκροί και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Μπορίλοβιτς - είχε άδεια για κατοχή όπλου, καθώς ήταν κυνηγός - πήγε στο σπίτι του ενοικιαστή του και, με αφορμή την καθυστήρηση στην πληρωμή του ενοικίου, πυροβόλησε αρχικά τη γυναίκα του (εργαζόταν σαν νοσοκόμα), ενώ στη συνέχεια βρήκε τα δυο αγόρια, ηλικίας 9 και 11 ετών, κρυμμένα πίσω από μια πόρτα, σκοτώνοντας και αυτά! Ο νονός των παιδιών, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έσπευσε στο σπίτι και προσπάθησε να προστατεύσει τα παιδιά, ωστόσο ο 34χρονος πυρβόλησε θανάσιμα και αυτόν, αφού πρώτα τον κυνήγησε στην αυλή του σπιτιού!

Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στον ενοικιαστή για τον ενημερώσει για την εκτέλεση της οικογένειάς του, πριν ξεκινήσει να πυροβολεί αδιακρίτως άτομα που περνούσαν από την περιοχή. Ένας μάρτυρας ανέφερε πως το περιστατικό κράτησε περίπου μια ώρα, ακούστηκαν περίπου 100 πυροβολισμοί, πριν ο Μπορίλοβιτς πέσει νεκρός από τα πυρά ενός συγχωριανού του.

Πηγές ανέφεραν πως ο Μπορίλοβιτς είχε φροντίσει προ ημερών να μεταφέρει τη δική του γυναίκα και τα παιδιά του σε άλλη περιοχή (Χέρτσεγκ Νόβι), ώστε να δράσει... χωρίς περισπασμούς. Ενδεικτικό της μανίας του δράστη είναι το γεγονός πως προσπάθησε, στη διάρκεια των πυροβολισμών, να εμποδίσει ένα ασθενοφόρο να πλησιάσει σε σημείο που βρίσκονταν τραυματίες, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήταν καλός οικογενειάρχης, η οικογένειά του είχε χρήματα και ζούσε καλά, δεν υπήρχαν ουσιαστικοί λόγοι για το μακελειό. Είμαστε συγκλονισμένοι» είπε γείτονας για το λουτρό αίματος που σημειώθηκε την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ

Τέλος τα ληξιαρχεία: Γάμοι, γεννήσεις, θάνατοι και βαπτίσεις θα δηλώνονται εξ αποστάσεως

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες