E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη υπόθεση της αρπαγής του 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσίευση 12/8/2022 | 09:01

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην τηλεόραση του Star για την αρπαγή και την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μωρού.

«Πρόδωσε τη φιλία μας», είπε αναφερόμενη στον έναν εκ των δύο ανδρών που της πήραν το μωρό.

«Ήρθε σπίτι, καθίσαμε, παίξαμε λίγο με τον μικρό, επειδή εγώ του είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη του ζήτησα σαν χάρη να τον κρατήσει δύο λεπτά για να μπω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ. Μου είπε ‘εντάξει’ και μετά από κανένα δίλεπτο μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘εγώ θα κατέβω για τσιγάρο’. Του είπα ‘εντάξει’. […] Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήραν το μωρό χωρίς την άδεια μου και αν τον ξαναδώ μπροστά μου θα ήθελα μόνο να μάθω το γιατί. Υποτίθεται ότι το αγαπούσε το παιδί, το λάτρευε και θα έδινε τα πάντα για αυτόν» περιγράφει η μητέρα.

«Κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο»
Παράλληλα, η γυναίκα καταγγέλλει πως στα 15 της χρόνια τη βίασαν και έως πέρσι την ξυλοκοπούσε άγρια ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του μόλις 7 μηνών βρέφους, που δύο άντρες άρπαξαν μέσα από το διαμέρισμά της στο Βοτανικό και συνελήφθησαν τη στιγμή που προσπάθησαν να το πουλήσουν στο μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.

«Είχε φτάσει σε σημείο τότε να κοντεύω να χάσουμε τον μπέμπη. Με χτύπησε δυο φορές σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα στον τελευταίο μήνα, δύο εβδομάδες πριν το γεννήσω, κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο» σημείωσε η ίδια.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για περισσότερο από μία ώρα η 31 ετών μητέρα του βρέφους κατέθετε στην ανακρίτρια για τη σχέση με τον έναν από τους δύο συλληφθέντες.

Εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας εκμυστηρεύτηκε ότι τον 33χρονο κατηγορούμενο τον γνώριζε από το 2019, όταν έφυγε από τον Βόλο και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Από τότε υποστηρίζει ότι είχε φιλικές σχέσεις μαζί του και θεωρεί ότι με την αρπαγή του μωρού από το σπίτι της στο Βοτανικό πρόδωσε τη φιλία τους και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Πρώην σύζυγος: «Δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι»
Για την υπόθεση μίλησε και ο πρώην σύζυγος της γυναίκας με τον οποίο έχει άλλα τέσσερα παιδιά που είναι υπό την επιμέλειά του.

«Εγώ προσωπικά δεν την έχω ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα από κει και πέρα τι έχει γίνει με αυτούς, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ όταν το άκουσα στις ειδήσεις έπεσα από τα σύννεφα. Λέω: "Εντάξει δεν το περίμενα αυτό. Μπορεί να είναι και όπως τα λέει. Μπορεί να πήγε να κάνει μπάνιο, αλλά εντάξει το κακό που έκανε είναι ότι δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους, έστω και να τους ξέρεις, δύο άντρες μόνοι τους, μέσα σε ένα σπίτι, μόνο εσύ και δύο άντρες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός ευρωομάδας και προς διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς μετά την άγρια επίθεση στον Νίκο Γιαννόπουλο

Ελλάδα 17.12.2025
Η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, μετά το επεισόδιο στο Στρασβούργο του ευρωβουλευτή με τον δημοσιογράφο

Αγριο επεισόδιο στο Στρασβούργο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς χτύπησε τον δημοσιογράφο

Ελλάδα 17.12.2025
Ο δημοσιογράφος μετέβη μαζί με μάρτυρες στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του ευρωβουλευτή - Κινήθηκε η ποινική διαδικασία από την αστυνομία

Κυψέλη: Στη φυλακή η 16χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθήτριά της

Ελλάδα 17.12.2025
Για τους γονείς της έχει σχηματιστεί δικογραφία και διεξάγεται προκαταρτική εξέταση για τυχόν διάπραξη παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Νέο μυστήριο στο Τρίγωνο των Βερμούδων: Επιστήμονες ανακάλυψαν ανωμαλία που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη

Tech + Science 17.12.2025
Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον των επιστημόνων δεν στρέφεται στο τι συμβαίνει πάνω από τις Βερμούδες, αλλά στο τι κρύβεται βαθιά από κάτω τους

Επίθεση Πούτιν κατά Ευρώπης: «Γουρουνάκια που ήλπιζαν να καταρρεύσει η Ρωσία» οι ηγέτες τους

Κόσμος 17.12.2025
«Αν δεν θέλουν ουσιαστική συζήτηση», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, «τότε η Ρωσία θα απελευθερώσει τα ιστορικά της εδάφη στο πεδίο της μάχης»

Αλεξανδρούπολη: Νεκρό 3χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο

Κόσμος 17.12.2025
Το παιδί ζούσε με τη μητέρα του και τα δύο ανήλικα αδέλφια του σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ ο πατέρας της οικογένειας εργάζεται στο εξωτερικό

Παιδί κατέστρεψε κατά λάθος έκθεμα υψηλής αξίας, ενώ προσπαθούσε να το δει από πιο κοντά

Κόσμος 17.12.2025
«Είχε βαθιά προσωπική και συναισθηματική αξία»

Αρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 225 ψήφους μετά από μήνυση δημοσιογράφου

Πολιτική 17.12.2025
Αντιπαράθεση με βαριές καταγγελίες στη Βουλή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους δυο ακόμη κατηγορούμενοι

Ελλάδα 17.12.2025
Πρόκειται για ένα ζευγάρι, 58 και 55 ετών, που ασχολούνται με την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από challenge όπου κατάπιε ψυχοφάρμακα

Ελλάδα 17.12.2025
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του 9χρονου που χορήγησε το φάρμακο στον συνομήλικό του