E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη υπόθεση της αρπαγής του 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσίευση 12/8/2022 | 09:01

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην τηλεόραση του Star για την αρπαγή και την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μωρού.

«Πρόδωσε τη φιλία μας», είπε αναφερόμενη στον έναν εκ των δύο ανδρών που της πήραν το μωρό.

«Ήρθε σπίτι, καθίσαμε, παίξαμε λίγο με τον μικρό, επειδή εγώ του είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη του ζήτησα σαν χάρη να τον κρατήσει δύο λεπτά για να μπω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ. Μου είπε ‘εντάξει’ και μετά από κανένα δίλεπτο μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘εγώ θα κατέβω για τσιγάρο’. Του είπα ‘εντάξει’. […] Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήραν το μωρό χωρίς την άδεια μου και αν τον ξαναδώ μπροστά μου θα ήθελα μόνο να μάθω το γιατί. Υποτίθεται ότι το αγαπούσε το παιδί, το λάτρευε και θα έδινε τα πάντα για αυτόν» περιγράφει η μητέρα.

«Κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο»
Παράλληλα, η γυναίκα καταγγέλλει πως στα 15 της χρόνια τη βίασαν και έως πέρσι την ξυλοκοπούσε άγρια ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του μόλις 7 μηνών βρέφους, που δύο άντρες άρπαξαν μέσα από το διαμέρισμά της στο Βοτανικό και συνελήφθησαν τη στιγμή που προσπάθησαν να το πουλήσουν στο μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.

«Είχε φτάσει σε σημείο τότε να κοντεύω να χάσουμε τον μπέμπη. Με χτύπησε δυο φορές σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα στον τελευταίο μήνα, δύο εβδομάδες πριν το γεννήσω, κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο» σημείωσε η ίδια.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για περισσότερο από μία ώρα η 31 ετών μητέρα του βρέφους κατέθετε στην ανακρίτρια για τη σχέση με τον έναν από τους δύο συλληφθέντες.

Εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας εκμυστηρεύτηκε ότι τον 33χρονο κατηγορούμενο τον γνώριζε από το 2019, όταν έφυγε από τον Βόλο και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Από τότε υποστηρίζει ότι είχε φιλικές σχέσεις μαζί του και θεωρεί ότι με την αρπαγή του μωρού από το σπίτι της στο Βοτανικό πρόδωσε τη φιλία τους και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Πρώην σύζυγος: «Δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι»
Για την υπόθεση μίλησε και ο πρώην σύζυγος της γυναίκας με τον οποίο έχει άλλα τέσσερα παιδιά που είναι υπό την επιμέλειά του.

«Εγώ προσωπικά δεν την έχω ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα από κει και πέρα τι έχει γίνει με αυτούς, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ όταν το άκουσα στις ειδήσεις έπεσα από τα σύννεφα. Λέω: "Εντάξει δεν το περίμενα αυτό. Μπορεί να είναι και όπως τα λέει. Μπορεί να πήγε να κάνει μπάνιο, αλλά εντάξει το κακό που έκανε είναι ότι δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους, έστω και να τους ξέρεις, δύο άντρες μόνοι τους, μέσα σε ένα σπίτι, μόνο εσύ και δύο άντρες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στις ΗΠΑ: Influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού τον κατήγγειλε για παιδοφιλία στο TikTok

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 43χρονη Sara Gilson έπεσε νεκρή στην Οκλαχόμα λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά

Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης της επίθεσης στο Pride του Βερολίνου: Τον βρήκαν σε κήπο και επιτέθηκε με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια - Ο 21χρονος ήταν ήδη γνωστός εδώ και καιρό στις γερμανικές Αρχές

Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 29χρονος εντοπίστηκε με radar στα Μέγαρα να υπερβαίνει κατά 78 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση.

Πέταξε ο Τεντόγλου: Ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.66μ. στο Βόλο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τσάτουμα που έμενε αδιάσπαστο από το 2007.

Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από 30% η ΝΔ με 14 μονάδες διαφορά από την ΕΛΑΣ – Κατακρήμνιση ΣΥΡΙΖΑ στο 1,3%

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 30,8%, ο Μητσοτάκης πρώτος στην καταλληλότητα και σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη

Κόσμος Χτες
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους

Γαλλία: Η φωτιά απέχει 15 χλμ. από το Μπορντό – 240 σπίτια κάηκαν και εξετάζεται πλήρης εκκένωση

Κόσμος Χτες
Πάνω από 220.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην περιοχή, ενώ η πυρκαγιά στη Ζιρόντ καταγράφεται ως μία από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καιρός Αύγουστος: Τι δείχνουν οι Ιταλοί μετεωρολόγοι για την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ενώ η δυτική Ευρώπη προετοιμάζεται για ισχυρό καύσωνα, η Ελλάδα αναμένεται να παραμείνει εκτός του πυρήνα της ζέστης στις αρχές Αυγούστου.

Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Εκκένωση στο Μουσικό Σχολείο – Μήνυμα 112

Ελλάδα Χτες
Σαράντα πυροσβέστες, 12 οχήματα και επτά εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή, όπου ενεργοποιήθηκε και Ανακριτικό Κλιμάκιο για διερεύνηση εμπρησμού.

Ρίγη συγκίνησης στην απονομή: Η Εθνική Πόλο έγραψε ιστορία στο World Cup

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Εθνική ανδρών πόλο νίκησε 15-14 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup στην Αυστραλία και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της.

Αννα Φόνσου: Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το «Σπίτι του Ηθοποιού» διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε την αληθινή αιτία της νοσηλείας της.