E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη υπόθεση της αρπαγής του 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσίευση 12/8/2022 | 09:01

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην τηλεόραση του Star για την αρπαγή και την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μωρού.

«Πρόδωσε τη φιλία μας», είπε αναφερόμενη στον έναν εκ των δύο ανδρών που της πήραν το μωρό.

«Ήρθε σπίτι, καθίσαμε, παίξαμε λίγο με τον μικρό, επειδή εγώ του είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη του ζήτησα σαν χάρη να τον κρατήσει δύο λεπτά για να μπω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ. Μου είπε ‘εντάξει’ και μετά από κανένα δίλεπτο μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘εγώ θα κατέβω για τσιγάρο’. Του είπα ‘εντάξει’. […] Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήραν το μωρό χωρίς την άδεια μου και αν τον ξαναδώ μπροστά μου θα ήθελα μόνο να μάθω το γιατί. Υποτίθεται ότι το αγαπούσε το παιδί, το λάτρευε και θα έδινε τα πάντα για αυτόν» περιγράφει η μητέρα.

«Κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο»
Παράλληλα, η γυναίκα καταγγέλλει πως στα 15 της χρόνια τη βίασαν και έως πέρσι την ξυλοκοπούσε άγρια ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του μόλις 7 μηνών βρέφους, που δύο άντρες άρπαξαν μέσα από το διαμέρισμά της στο Βοτανικό και συνελήφθησαν τη στιγμή που προσπάθησαν να το πουλήσουν στο μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.

«Είχε φτάσει σε σημείο τότε να κοντεύω να χάσουμε τον μπέμπη. Με χτύπησε δυο φορές σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα στον τελευταίο μήνα, δύο εβδομάδες πριν το γεννήσω, κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο» σημείωσε η ίδια.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για περισσότερο από μία ώρα η 31 ετών μητέρα του βρέφους κατέθετε στην ανακρίτρια για τη σχέση με τον έναν από τους δύο συλληφθέντες.

Εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας εκμυστηρεύτηκε ότι τον 33χρονο κατηγορούμενο τον γνώριζε από το 2019, όταν έφυγε από τον Βόλο και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Από τότε υποστηρίζει ότι είχε φιλικές σχέσεις μαζί του και θεωρεί ότι με την αρπαγή του μωρού από το σπίτι της στο Βοτανικό πρόδωσε τη φιλία τους και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Πρώην σύζυγος: «Δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι»
Για την υπόθεση μίλησε και ο πρώην σύζυγος της γυναίκας με τον οποίο έχει άλλα τέσσερα παιδιά που είναι υπό την επιμέλειά του.

«Εγώ προσωπικά δεν την έχω ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα από κει και πέρα τι έχει γίνει με αυτούς, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ όταν το άκουσα στις ειδήσεις έπεσα από τα σύννεφα. Λέω: "Εντάξει δεν το περίμενα αυτό. Μπορεί να είναι και όπως τα λέει. Μπορεί να πήγε να κάνει μπάνιο, αλλά εντάξει το κακό που έκανε είναι ότι δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους, έστω και να τους ξέρεις, δύο άντρες μόνοι τους, μέσα σε ένα σπίτι, μόνο εσύ και δύο άντρες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Λίγη ακόμα... άνοιξη πριν επανέλθει ο χειμώνας

Καιρός 13.03.2026
Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη σε οπαδικό επεισόδιο ‑ Τον μαχαίρωσαν και εξέπνευσε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 13.03.2026
Αρχικά ο νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ενοίκια: Τι αλλάζει από 1ης Απριλίου για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

Οικονομία 13.03.2026
Το πλαίσιο για την καταβολή των ενοικίων μέσω τραπεζών, πώς πρέπει να δηλωθεί ο ΙΒΑΝ στα ισχύοντα μισθωτήρια και πώς αυτά θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο του Ντουμπάι

Κόσμος 13.03.2026
Ανταποκριτής ανέφερε ότι το κτίριο όπου βρισκόταν ταρακουνήθηκε από την έκρηξη

Σπουδαίος Παναθηναϊκός 1‑0 τη Μπέτις, τρομακτική ΑΕΚ διέλυσε με 4‑0 την Τσέλιε

Αθλητικά Νέα 13.03.2026
Mεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»

Κόσμος 13.03.2026
Θρίλερ με το αμερικανικό ιπτάμενο τάνκερ που συνετρίβη στο Ιράκ

Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια έκλεισε το brent – Πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2022

Οικονομία 13.03.2026
Η τιμή του Μπρεντ έφτασε τα 100,46 δολάρια (+9,2%), αφού προηγουμένως είχε ανέβει και στα 101,60 δολάρια το βαρέλι

Παναθηναϊκός – Μπέτις 1‑0: Ηρωική νίκη με 10 παίκτες και προβάδισμα πρόκρισης στο Europa League

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ταμπόρδα έσκορε από πέναλτι στο 88` και έδωσε στον Παναθηναϊκό το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις για τη φάση των «16».

Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από δρόμο και καρφώθηκε σε σκαλωσιές στη Νέα Υόρκη – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Κόσμος Χτες
Από καθαρή τύχη το όχημα δεν χτύπησε τρεις ανθρώπους που στέκονταν στη νησίδα εκείνη τη στιγμή

Χάος σε αεροδρόμιο στη Ρώμη – Ασπρισαν οι πίστες από το χαλάζι και οι οροφές μετατράπηκαν σε «καταρράκτες»

Κόσμος Χτες
Εργαζόμενοι και επιβάτες απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας

Εμμανουήλ Καραλής: Με το «Ferto» του Akylas έγινε η παρουσίασή του «Μανόλο» ‑ Δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η παρουσίαση του Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ της Ουψάλα έγινε με το τραγούδι «Ferto» του Akylas.

Σύλληψη Πολωνού για κατασκοπεία στη βάση της Σούδας

Κόσμος Χτες
Οι κινήσεις του παρακολουθούνταν διακριτικά από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ πριν τη σύλληψη