E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη υπόθεση της αρπαγής του 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσίευση 12/8/2022 | 09:01

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν ξέρω γιατί πήραν το μωρό χωρίς την άδειά μου», λέει η μητέρα

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην τηλεόραση του Star για την αρπαγή και την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μωρού.

«Πρόδωσε τη φιλία μας», είπε αναφερόμενη στον έναν εκ των δύο ανδρών που της πήραν το μωρό.

«Ήρθε σπίτι, καθίσαμε, παίξαμε λίγο με τον μικρό, επειδή εγώ του είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη του ζήτησα σαν χάρη να τον κρατήσει δύο λεπτά για να μπω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ. Μου είπε ‘εντάξει’ και μετά από κανένα δίλεπτο μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘εγώ θα κατέβω για τσιγάρο’. Του είπα ‘εντάξει’. […] Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήραν το μωρό χωρίς την άδεια μου και αν τον ξαναδώ μπροστά μου θα ήθελα μόνο να μάθω το γιατί. Υποτίθεται ότι το αγαπούσε το παιδί, το λάτρευε και θα έδινε τα πάντα για αυτόν» περιγράφει η μητέρα.

«Κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο»
Παράλληλα, η γυναίκα καταγγέλλει πως στα 15 της χρόνια τη βίασαν και έως πέρσι την ξυλοκοπούσε άγρια ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του μόλις 7 μηνών βρέφους, που δύο άντρες άρπαξαν μέσα από το διαμέρισμά της στο Βοτανικό και συνελήφθησαν τη στιγμή που προσπάθησαν να το πουλήσουν στο μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.

«Είχε φτάσει σε σημείο τότε να κοντεύω να χάσουμε τον μπέμπη. Με χτύπησε δυο φορές σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα στον τελευταίο μήνα, δύο εβδομάδες πριν το γεννήσω, κόντεψα να χάσω το παιδί από το ξύλο» σημείωσε η ίδια.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για περισσότερο από μία ώρα η 31 ετών μητέρα του βρέφους κατέθετε στην ανακρίτρια για τη σχέση με τον έναν από τους δύο συλληφθέντες.

Εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας εκμυστηρεύτηκε ότι τον 33χρονο κατηγορούμενο τον γνώριζε από το 2019, όταν έφυγε από τον Βόλο και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Από τότε υποστηρίζει ότι είχε φιλικές σχέσεις μαζί του και θεωρεί ότι με την αρπαγή του μωρού από το σπίτι της στο Βοτανικό πρόδωσε τη φιλία τους και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Πρώην σύζυγος: «Δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι»
Για την υπόθεση μίλησε και ο πρώην σύζυγος της γυναίκας με τον οποίο έχει άλλα τέσσερα παιδιά που είναι υπό την επιμέλειά του.

«Εγώ προσωπικά δεν την έχω ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα από κει και πέρα τι έχει γίνει με αυτούς, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ όταν το άκουσα στις ειδήσεις έπεσα από τα σύννεφα. Λέω: "Εντάξει δεν το περίμενα αυτό. Μπορεί να είναι και όπως τα λέει. Μπορεί να πήγε να κάνει μπάνιο, αλλά εντάξει το κακό που έκανε είναι ότι δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους, έστω και να τους ξέρεις, δύο άντρες μόνοι τους, μέσα σε ένα σπίτι, μόνο εσύ και δύο άντρες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρόμος για δύο 13χρονες: Μιλούσαν με Αιγύπτιους στα social media ‑ Λιπόθυμη από χρήση χασίς η μία!

Ελλάδα Χτες
Απίστευτη τροπή πήρε η γνωριμία δύο νεαρών κοριτσιών μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καιρός: Απόλυτη ανατροπή από Αρναούτογλου ‑ Από τα χιόνια στους... 18 βαθμούς σε λίγες ώρες

Καιρός Χτες
Μετά την κακοκαιρία εξπρές και τα χιόνια περνάμε σε ανοιξιάτικο καιρό με την έλευση του 2026

Πιλότος «άφησε σημείωμα αυτoκτoνίας» πριν ρίξει το αεροσκάφος σε φράγμα του Έσσεξ

Κόσμος Χτες
Αναφορές θέλουν να έκανε κύκλους πάνω από το σημείο αρκετή ώρα πριν συντριβεί

Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης ‑ Αντιδράσεις από τους κατοίκους

Ελλάδα Χτες
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται από το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς περιοχές του Δήμου Πεντέλης, πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας

Αστυνομία της Καλιφόρνιας για τον άστεγο ηθοποιό του Nickelodeon, Τάιλορ Τσέις: Του προσφέρεται συνεχώς βοήθεια αλλά την αρνείται

Κόσμος Χτες
«Έχει φτάσει πολύ κοντά στο να την αποδεχτεί, όμως το τελικό βήμα πρέπει να γίνει από τον ίδιο και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί»

Κιριμπάτι: Η νησιωτική χώρα του Ειρηνικού υποδέχθηκε πρώτη το 2026

Κόσμος Χτες
Τα νησιωτικά συμπλέγματα του Ειρηνικού Ωκεανού υποδέχονται ήδη το 2026

Από τον Πάπα Φραγκίσκο στον Ντέιβιντ Λιντς: Οι προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2025

Κόσμος Χτες
Από θρησκευτικούς ηγέτες με παγκόσμια επιρροή έως εμβληματικούς δημιουργούς της τέχνης και του κινηματογράφου, το 2025 σημαδεύτηκε από την απώλεια μεγάλων προσωπικοτήτων

Επεισοδιακές ληστείες στην Αθήνα: Ανδρας προσποιήθηκε τον αστυνομικό και λήστεψε αλλοδαπό

Ελλάδα Χτες
Τέσσερις ξυλοκόπησαν 23χρονο για το κινητό και τα παπούτσια του

Γεωργιάδης: Τα μπλόκα δεν γίνονται για αγροτικά θέματα αλλά για να πέσει η κυβέρνηση

Ελλάδα Χτες
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι τα περισσότερα αιτήματα έχουν ικανοποιηθεί και κάνει λόγο για καθαρά πολιτική πράξη με σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία και την κοινωνία