E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λαμία: Αστυνομικός ‑ γιος ασθενή πλάκωσε στο ξύλο δύο νοσηλεύτριες και απειλούσε να κάψει το νοσοκομείο

Έβριζε τους πολιτικούς και έλεγε πως θα κάψει όλη την πόλη

Δημοσίευση 12/8/2022 | 08:54

Λαμία: Αστυνομικός ‑ γιος ασθενή πλάκωσε στο ξύλο δύο νοσηλεύτριες και απειλούσε να κάψει το νοσοκομείο

Xαμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στο νοσοκομείο της Λαμίας. Γιος ασθενή – αστυνομικός πλάκωσε στο ξύλο δύο νοσηλεύτριες ενώ απειλούσε πως βάλει φωτιά στο νοσοκομείο και σε όλη τη Λαμία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ.

Ο γιος του ασθενή, που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έβριζε.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έβριζε τους πολιτικούς – κυβερνητικούς και μη – και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με αρκετά πληρώματα στο χώρο και με πολύ δυσκολία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δράστης είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε άλλο νομό.

Οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ το πρωί θα κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση κατά του ανθρώπου που προκάλεσε το σοβαρότατο επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρόταση γάμου το πρωί, θάνατος το βράδυ: Η συγκλονιστική ιστορία ενός ήρωα αστυνομικού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ο 24χρονος αστυνομικός από το Αρκανσο έσωσε την αρραβωνιαστικιά του από τα ορμητικά νερά ποταμού, χάνοντας ο ίδιος τη ζωή του μέσα στην ίδια ημέρα.

Τούρκοι ως εκδικητές της Τροίας: Από τον Μωάμεθ τον Κατακτητή έως τον Ατατούρκ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Τούρκος δημοσιογράφος επικαλείται ιστορικά τεκμήρια για να υποστηρίξει ότι η Τουρκία ταυτίζεται διαχρονικά με τους Τρώες, συνδέοντας την Καλλίπολη, τον Μωάμεθ Β΄ και τον Ατατούρκ με την εκδίκηση για την άλωση της Τροίας.

Μπράβο! Πρώτη στην Ιατρική Αθηνών με 19.710 μόρια: Τι λέει η μαθήτρια από τη Ρόδο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ιατρική ΕΚΠΑ, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στους συνομηλίκους της για την αξία πέρα από τα μόρια.

Φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: 120 πυροσβέστες και 10 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Το 112 ήχησε νωρίς το πρωί στα κινητά κατοίκων γύρω περιοχών, ενώ ενεργοποιήθηκε ανακριτικό κλιμάκιο για τη διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς.

Πάρος: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση παραλίας στην Τρυπητή

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Για πρώτη φορά φέτος η παραλία μισθώθηκε σε ιδιώτη για εμπορική εκμετάλλευση, προκαλώντας την αντίδραση συλλόγων και φορέων του νησιού.

Βάσεις 2026: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα – Πώς μαθαίνουν οι υποψήφιοι σε ποια σχολή μπήκαν

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά αναρτήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τους υποψηφίους να ενημερώνονται μέσω διαδικτύου ή SMS.

Κρατικός «Τειρεσίας»: Τι θα «σκανάρει» το νέο credit score για πολίτες και επιχειρήσεις

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση θεσπίζεται ενιαία πιστοληπτική βαθμολογία που συνδυάζει δεδομένα Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εκδίδεται σε 24 ώρες και επηρεάζει δάνεια και άλλες οικονομικές συναλλαγές.

Ισπανία: 400 ευρώ για πολιτισμό σε κάθε νέο 18 ετών – και 200.000 τα ζήτησαν σε έναν μήνα

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ισπανικό Bono Cultural Joven επεκτείνεται φέτος και σε μουσικά όργανα και καλλιτεχνικά μαθήματα, αλλά αποκαλύπτει και μια βαθιά ανισότητα στην πρόσβαση.

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Πώς έφτασαν στη σύλληψη του 28χρονου ‑ Διαφωνία που κατέληξε σε τσακωμό το κίνητρο

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Ο 28χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του κατά την εξέτασή του από τις Αρχές

Χανιά: Κάλεσαν ΕΚΑΒ για αναίσθητο στην παραλία – Τι βρήκαν οι διασώστες

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Λουόμενοι στους Αγίους Αποστόλους ανησύχησαν βλέποντας έναν άνδρα ξαπλωμένο, ο οποίος τελικά απλώς κοιμόταν υπό την επήρεια μέθης.

Τηλεφωνικές απάτες με Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί όταν απαντάτε σε κλήση

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η κλωνοποίηση φωνής μέσω AI καθιστά τις απάτες ολοένα πιο αξιόπιστες - ειδικοί προτείνουν ψυχραιμία, επαλήθευση πληροφοριών και χρήση μυστικής λέξης ως ασπίδα προστασίας

14 χρόνια από την επίθεση στη Μυρτώ: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Η Μαρία Κοτρώτσου εξομολογείται τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας δίπλα στην κόρη της, που παραμένει καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο από την επίθεση στην Πάρο.