E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκηνικό από θρίλερ στην Αυστραλία: Ανδρας τεμάχισε μητέρα και γιο – Τρομοκρατήθηκαν και οι αστυνομικοί με το θέαμα

Φρίκη στην Αυστραλία

Δημοσίευση 11/8/2022 | 18:17

Σκηνικό από θρίλερ στην Αυστραλία: Ανδρας τεμάχισε μητέρα και γιο – Τρομοκρατήθηκαν και οι αστυνομικοί με το θέαμα

Aπέναντι σε αποτρόπαιο σκηνικό τρόμου βρέθηκαν οι αστυνομικοί σε ένα πλούσιο προάστιο του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας έπειτα από κλήση που δέχθηκαν. Οι εικόνες που είδαν μπροστά τους θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από ταινία θρίλερ αλλά δυστυχώς ήταν πραγματικότητα και το αίμα που υπήρχε παντού τριγύρω άνηκε στα δυο θύματα του άνδρα που κάλεσε τις Αρχές.

Ο 49χρονος άνδρας που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί πως εκείνος κάλεσε τις αρχές, έχει κατηγορηθεί για δυο φόνους, μιας 47χρονης μητέρας και του 20χρονου γιου της. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές και όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, τα δυο θύματα «τεμαχίστηκαν» το πρωί της Δευτέρας, ενώ στην συνέχεια ο 49χρονος δράστης σήκωσε το τηλέφωνο, ειδοποίησε τους αστυνομικούς και τους διευκόλυνε και την πρόσβαση στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πολυτελή οικία, τρομοκρατήθηκαν μόλις πέρασαν το κατώφλι είδαν τις σκάλες του διώροφου ακινήτου να είναι καλυμμένες με «μεγάλη ποσότητα αίματος». Ο άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα και παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενος καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στα χέρια και τα πόδια του ενώ μέχρι στιγμής ασκεί το δικαίωμα του στη σιωπή και αναμένει τον δικηγόρο του.

Από το σπίτι αφαιρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα τα οποία οι αρχές έχουν στα χέρια τους προκειμένου να διαπιστώσουν τι είδους σχέση είχαν θύτης και θύματα.

Επικεφαλής αστυνομικός χαρακτήρισε την επίθεση του 49χρονου «ξέφρενη» ενώ οι γείτονες παραμένουν σοκαρισμένοι, τονίζοντας στις δηλώσεις τους πως μητέρα και γιος ήταν διακριτικοί και το μόνο που τους έκανε εντύπωση και θυμούνται από το βράδυ που φέρεται να έγιναν οι δυο δολοφονίες, είναι ένας σκύλος να γαβγίζει έντονα με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει και τα υπόλοιπα σκυλιά της γειτονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκοτεινό δίκτυο «764» φτάνει στην Ελλάδα: Εκβιασμοί, βία και στρατολόγηση ανηλίκων

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης που στοχεύει ανήλικα κορίτσια - Πώς οι Αρχές έφτασαν στις συλλήψεις 17χρονων σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Μεγάλη διάκριση: Μαθητές από την Πάτρα κατέκτησαν το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ιστορική επιτυχία για τον ελληνικό σχολικό αθλητισμό και την Πάτρα, με τους μαθητές-αθλητές της «Αναγέννησης» να ανεβαίνουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της ISF στη Σερβία

Πυροβολισμοί σε σχολείο στις Φιλιππίνες: Τρεις νεκροί, πέντε τραυματίες ‑ Έχουν συλληφθεί οι δράστες

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο ένας από τους δράστες, ένας ανήλικος μαθητής ηλικίας 15 ετών, συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε αργότερα στις αρχές

Νέο τέλος στα ακίνητα από το 2027: Ποια θα επιβαρυνθούν περισσότερο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Το νέο σύστημα δημοτικών εσόδων αντικαθιστά ΤΑΠ και ΦΗΧ και συνδέει τη φορολόγηση με τις αποφάσεις κάθε Δήμου.

Παναθηναϊκός: Η νέα εποχή ξεκινάει με την επίσημη παρουσίαση της μεγάλης επιστροφής Ομπράντοβιτς

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η μεγάλη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, «σφραγίζεται» με την επίσημη παρουσίαση, σηματοδοτώντας παράλληλα και την έναρξη της νέας εποχής στο «τριφύλλι».

Τραγωδία στην Ημαθία: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από αυτοκίνητο που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τα αίτια κάτω από τα οποία το όχημα κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, στο Νησέλλι στην Ημαθία, διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Ομολογία σοκ από τον Σκοπιανό: Τη μαχαίρωσα και είπα ότι πέθανε αλλά εκείνη φώναξε βοήθεια, τη χτύπησα με κούτσουρο και δεν ξαναμίλησε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Περιέγραψε βήμα προς βήμα το χρονικό του εγκλήματος, την απόπειρα συγκάλυψης και τη μεταφορά της σορού σε χωράφι – «Έκανα χασίς και σκεφτόμουν πού να πάω το πτώμα χωρίς να με πιάσει η αστυνομία»

Γιατί ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο: Ξηλώθηκε η εξέδρα μετά από αντιδράσεις

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης της μεγάλης εξέδρας που είχε τοποθετηθεί στον υπαίθριο χώρο στο Ζάππειο, μετά από αντιδράσεις για το Φεστιβάλ Ολυμπίων.

Νέο Ηράκλειο: Εμπορος έπαιρνε προκαταβολές για αμάξια και μετά γινόταν καπνός

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
«Δεν το έχουμε πάρει ποτέ στα χέρια μας, το ίδιο αμάξι το έχει πουλήσει 3 φορές» ανέφερε ένα από τα φερόμενα θύματα του εμπόρου.

Χανιά: Πώς «έσπασε» ο 43χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Οι αστυνομικοί τον είχαν κρίνει από την πρώτη στιγμή ως τον βασικό ύποπτο και σήμερα (21/06) ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 45χρονης στα Χανιά.

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με κάταγμα και μώλωπες στο μέτωπο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

«Τον φοβόμουν μη με βαρέσει»: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο 13χρονος που έδωσε 370.000 ευρώ στον 34χρονο που τον εκβίαζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τον απειλούσαν και για την οικογένειά του, ότι θα έχει προβλήματα αν το μάθουν ότι είχε ρίξει ένα βεγγαλικό σε προαύλιο εκκλησίας