E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκηνικό από θρίλερ στην Αυστραλία: Ανδρας τεμάχισε μητέρα και γιο – Τρομοκρατήθηκαν και οι αστυνομικοί με το θέαμα

Φρίκη στην Αυστραλία

Δημοσίευση 11/8/2022 | 18:17

Σκηνικό από θρίλερ στην Αυστραλία: Ανδρας τεμάχισε μητέρα και γιο – Τρομοκρατήθηκαν και οι αστυνομικοί με το θέαμα

Aπέναντι σε αποτρόπαιο σκηνικό τρόμου βρέθηκαν οι αστυνομικοί σε ένα πλούσιο προάστιο του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας έπειτα από κλήση που δέχθηκαν. Οι εικόνες που είδαν μπροστά τους θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από ταινία θρίλερ αλλά δυστυχώς ήταν πραγματικότητα και το αίμα που υπήρχε παντού τριγύρω άνηκε στα δυο θύματα του άνδρα που κάλεσε τις Αρχές.

Ο 49χρονος άνδρας που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί πως εκείνος κάλεσε τις αρχές, έχει κατηγορηθεί για δυο φόνους, μιας 47χρονης μητέρας και του 20χρονου γιου της. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές και όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, τα δυο θύματα «τεμαχίστηκαν» το πρωί της Δευτέρας, ενώ στην συνέχεια ο 49χρονος δράστης σήκωσε το τηλέφωνο, ειδοποίησε τους αστυνομικούς και τους διευκόλυνε και την πρόσβαση στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πολυτελή οικία, τρομοκρατήθηκαν μόλις πέρασαν το κατώφλι είδαν τις σκάλες του διώροφου ακινήτου να είναι καλυμμένες με «μεγάλη ποσότητα αίματος». Ο άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα και παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενος καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στα χέρια και τα πόδια του ενώ μέχρι στιγμής ασκεί το δικαίωμα του στη σιωπή και αναμένει τον δικηγόρο του.

Από το σπίτι αφαιρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα τα οποία οι αρχές έχουν στα χέρια τους προκειμένου να διαπιστώσουν τι είδους σχέση είχαν θύτης και θύματα.

Επικεφαλής αστυνομικός χαρακτήρισε την επίθεση του 49χρονου «ξέφρενη» ενώ οι γείτονες παραμένουν σοκαρισμένοι, τονίζοντας στις δηλώσεις τους πως μητέρα και γιος ήταν διακριτικοί και το μόνο που τους έκανε εντύπωση και θυμούνται από το βράδυ που φέρεται να έγιναν οι δυο δολοφονίες, είναι ένας σκύλος να γαβγίζει έντονα με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει και τα υπόλοιπα σκυλιά της γειτονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Μαγούλα ‑ Η στιγμή που του επιτίθεται τσοπανόσκυλο

Ελλάδα 21.02.2026
«Αν με είχε δαγκώσει στον λαιμό, θα ήμουν νεκρός»

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τέσσερις τραυματίες

Ελλάδα 21.02.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη

Αθλήτρια πατινάζ ταxύτητας παραλίγο να χάσει το μάτι της από την λεπίδα πατινιού αντιπάλου

Αθλητικά Νέα 21.02.2026
Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Συνελήφθη 25χρονος στη Θεσσαλονίκη που έτρεχε με 186 χλμ την ώρα σε δρόμο με όριο τα 90

Ελλάδα 21.02.2026
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε 41χρονο που εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες να οδηγεί στην Τούμπα, υπό την επήρεια μέθης

Νεκρή 27χρονη Βραζιλιάνα influencer μετά από επιπλοκές αισθητικής επέμβασης

Κόσμος 21.02.2026
Η Μπιάνκα Ντίας υπέστη πνευμονική εμβολή και δύο επιληπτικές κρίσεις κατά την ανάρρωση στο σπίτι της κοντά στο Σάο Πάολο

«Βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ να καταλάβει όλη τη Μέση Ανατολή, λέει ο Αμερικανός πρέσβης στην περιοχή

Κόσμος 21.02.2026
«Θα ήταν μια χαρά αν έπαιρνε όλα τα εδάφη» είπε ο Μάικ Χάκαμπι σε συνέντευξη, υπερασπιζόμενος τις ενέργειες του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια καλεί τον Τραμπ να αποζημιώσει τους Αμερικανούς μετά την ακύρωση των δασμών

Κόσμος Χτες
Κάθε δολάριο που αφαιρέθηκε παράνομα πρέπει να καταβληθεί αμέσως, με τους τόκους. Να επιστρέψεις τα χρήματα» τόνισε ο Γκάβιν Νιούσομ

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η μπόρα στην Αττική

Καιρός Χτες
Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές