Κεφαλονιά: Ξυλοδαρμός εφοριακών που πήγαν να κόψουν πρόστιμο σε κατάστημα εστίασης
Στο νοσοκομείο ελαφριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε υπάλληλος της εφορίας
Δημοσίευση 10/8/2022 | 20:09

Στο νοσοκομείο ελαφριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε υπάλληλος της εφορίας η οποία ήρθε σε αντιπαράθεση με καταστηματάρχη, ύστερα από την ανακοίνωση του προστίματος που θα του επιβαλλόταν.Θύματα επίθεσης έπεσαν δύο εφοριακοί στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, οι οποίοι ύστερα από έλεγχο σε κατάστημα εστίασης ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη.
Συγκεκριμένα, οι δύο εργαζόμενοι της εφορίας επισκέφθηκαν ως πελάτες το κατάστημα εστίασης και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους διαπίστωσαν ότι δεν κοβόντουσαν οι αποδείξεις, όπως προβλέπεται σε όλα τα τραπέζια.
Όταν τελείωσαν το φαγητό τους, ενημέρωσαν τον επιχειρηματία, ο οποίος στο άκουσμα του προστίματος που θα του επιβαλλόταν βγήκε εκτός εαυτού.
Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός του καταστήματος με έναν άντρα να σπρώχνει την υπάλληλο της εφορίας, η οποία έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε ελαφριά.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ενώ η γυναίκα νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες στο νοσοκομείο.Το κατάστημα πρόκειται να πληρώσει πρόστιμο ενώ αναμένεται να μείνει κλειστό για ένα μήνα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σκυλίτσα διένυσε 1 χλμ. και οδήγησε άνθρωπο στη διάσωση του κουταβιού της που είχε πέσει σε δεξαμενή νερού
Ελλάδα
06.04.2026
Δείτε βίντεο
Υπόθεση Ιωάννα Τούνη: Έσπασαν το ΙΧ της δικηγόρου των κατηγορουμένων
Ελλάδα
06.04.2026
«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα καθημερινά, όλη αυτή η ρητορική μίσους πρέπει να σταματήσει» κατήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1
Πόσο επηρεάζει τις κρατήσεις στα Airbnb η κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί στην Ελλάδα
Οικονομία
06.04.2026
Μεγάλες κερδισμένες οι Κυκλάδες, πτώση στην Αθήνα ειδικά στο β’ δεκαήμερο του Μαρτίου. Τι δείχνουν τα στοιχεία από την Host
Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία
Κόσμος
06.04.2026
Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.
Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027
Πολιτική
06.04.2026
Το μήνυμά του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση
Κόσμος
06.04.2026
Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.
Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται
Κόσμος
06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.
Χίος: Οι προετοιμασίες για τον ρουκετοπόλεμο έστειλαν στο νοσοκομείο πέντε άτομα
Ελλάδα
06.04.2026
Οι τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα
Δώρο Πάσχα 2026: Η τελευταία ημερομηνία για να κατατεθεί – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Οικονομία
06.04.2026
Πώς υπολογίζεται για μισθωτούς
Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου
Ελλάδα
06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.
Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»
Ελλάδα
06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»






