E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αίγιο: Διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Προσπάθησε να την πιάσει η μητέρα της

Δημοσίευση 10/8/2022 | 10:51

Αίγιο: Διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο. Ήταν περίπου 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η νεαρή μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν το διαμέρισμα όπου επρόκειτο να μετακομίσει προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες ανακαίνισης. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 23χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Βαριά τραυματισμένη, καθώς την πτώση της ανέκοψε θάμνος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και εν συνεχεία λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της διακομίσθηκε στην Πάτρα, στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, έτρεξε να «κρατήσει» την κόρη της, αλλά δεν πρόλαβε.

Η κοπέλα που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, χθες το απόγευμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

«Μπαμπά, κάτι μου έριξαν στο ποτό» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της 23χρονης
Το τελευταίο διάστημα η νεαρή εμφάνιζε απώλεια συνείδησης που όπως καταγγέλλει στην «Π» ο πατέρας της, προήλθε μετά από κατανάλωση ποτού σε πρόσφατη βραδινή έξοδο σε παραλιακό κατάστημα της Δυτικής Αιγιάλειας.

«Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε “μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό”. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της» δήλωσε στην «Π» ο πατέρας της. «Σπρώχνουν ναρκωτικά, έχω κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν το θέμα».

Πρόσφατα η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις Αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Κόσμος 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»