E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αίγιο: Διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Προσπάθησε να την πιάσει η μητέρα της

Δημοσίευση 10/8/2022 | 10:51

Αίγιο: Διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο. Ήταν περίπου 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η νεαρή μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν το διαμέρισμα όπου επρόκειτο να μετακομίσει προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες ανακαίνισης. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 23χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Βαριά τραυματισμένη, καθώς την πτώση της ανέκοψε θάμνος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και εν συνεχεία λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της διακομίσθηκε στην Πάτρα, στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, έτρεξε να «κρατήσει» την κόρη της, αλλά δεν πρόλαβε.

Η κοπέλα που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, χθες το απόγευμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

«Μπαμπά, κάτι μου έριξαν στο ποτό» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της 23χρονης
Το τελευταίο διάστημα η νεαρή εμφάνιζε απώλεια συνείδησης που όπως καταγγέλλει στην «Π» ο πατέρας της, προήλθε μετά από κατανάλωση ποτού σε πρόσφατη βραδινή έξοδο σε παραλιακό κατάστημα της Δυτικής Αιγιάλειας.

«Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε “μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό”. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της» δήλωσε στην «Π» ο πατέρας της. «Σπρώχνουν ναρκωτικά, έχω κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν το θέμα».

Πρόσφατα η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις Αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα 28.03.2026
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα 28.03.2026
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα 28.03.2026
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα 28.03.2026
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός 28.03.2026
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα 28.03.2026
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα 28.03.2026
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος 28.03.2026
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα 28.03.2026
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science 28.03.2026
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός 28.03.2026
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος 28.03.2026
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.