E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που κυνηγούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του

<< Την άλλη φορά θα λέτε για τον φόνο μου, λέει η γυναίκα >>

Δημοσίευση 9/8/2022 | 19:40

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που κυνηγούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με τριετή αναστολή και εφέσιμη αποφάσισε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για τον 36χρονο που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με κατσαβίδι στην 26χρονη σύντροφό του, μπροστά στο 5χρονο παιδί τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που έβαλε την 26χρονη σε νέο κύκλο ανησυχίας, αφού το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση του συνηγόρου του για επιβολή περιοριστικών μέτρων ώστε να μην πλησιάσει στην κοινή στέγη.

Η 26χρονη μετά το πέρας της δίκης και ακούγοντας την απόφαση της έδρας ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά, φωνάζοντας "ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα(;) που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;”.

Η 26χρονη Κ.Π δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας μας ότι "την επόμενη φορά θα κάνουμε θέμα την δολοφονία της”, εκφράζοντας με τα λόγια αυτά την πικρία της για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος και επίσης τον έκδηλο φόβο για τη δική της σωματική ακεραιότητα, αλλά και του 5χρονου παιδιού τους, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει υπό το καθεστώς συχνών καβγάδων και εντάσεων.

Ερωτηθείσα γιατί δεν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε και την απείλησε, η 26χρονη δήλωσε ότι δεν έχει τα χρήματα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν 3 εβδομάδες, συμπληρώνοντας ότι ο καβγάς της περασμένης Κυριακής αφορούσε τα χρήματα που δεν της έδινε για να ψωνίσει από γειτονικό μίνι μάρκετ, ώστε να ετοιμάσει κάποιο φαγητό.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης "προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε”.

Ο συνήγορος του 36χρονος Γιώργος Βελισιώτης, δικηγόρος Αθηνών, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι ο επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν λάβει χώρα γεγονότα απειλής και επίθεσης με κατσαβίδι. Άλλωστε από την στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και φυσικά δέχθηκε τον έλεγχο και την σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλήθος κόσμου στο Athens Pride

E-Daily 1.Hero Χτες
Είκονες από τη μαζική προσέλευση του κόσμου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν προβλέπεται να υπογραφεί αύριο

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε την απόλυτη εναλλακτική λύση, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ξανά».

Σάμος: «Καζάνι που βράζει» για 300 νέους λαθρομετανάστες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τοπικοί φορείς κατά Πλεύρη

Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Νεκρός 45χρονος τουρίστας έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού

Μωβ μέδουσες: Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τις μωβ μέδουσες

Τρεις νεκρές αρκούδες σε ένα 24ωρο σε Φλώρινα και Κοζάνη: Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ελλάδα Χτες
Ο θάνατος του άλλου ζώου φέρεται να προήλθε από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος

Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η προφυλάκισή του βασίστηκε στην έλλειψη στοιχείων για την υπόθεση

Athens Pride 2026: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθήνα κινείται σήμερα στους ρυθμούς του Athens Pride 2026 - Μεγάλη συναυλία στις 21:00 με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών

Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική για το δυστύχημα με τον 19χρονο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ομόφωνα ένοχοι είχαν κριθεί ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, ένοχος για απλή συνέργεια ο μηχανικός, για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο ο χειριστής - Ελεύθεροι ως το Εφετείο οι τρεις πλην του ιδιοκτήτη