E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που κυνηγούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του

<< Την άλλη φορά θα λέτε για τον φόνο μου, λέει η γυναίκα >>

Δημοσίευση 9/8/2022 | 19:40

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που κυνηγούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με τριετή αναστολή και εφέσιμη αποφάσισε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για τον 36χρονο που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με κατσαβίδι στην 26χρονη σύντροφό του, μπροστά στο 5χρονο παιδί τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που έβαλε την 26χρονη σε νέο κύκλο ανησυχίας, αφού το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση του συνηγόρου του για επιβολή περιοριστικών μέτρων ώστε να μην πλησιάσει στην κοινή στέγη.

Η 26χρονη μετά το πέρας της δίκης και ακούγοντας την απόφαση της έδρας ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά, φωνάζοντας "ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα(;) που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;”.

Η 26χρονη Κ.Π δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας μας ότι "την επόμενη φορά θα κάνουμε θέμα την δολοφονία της”, εκφράζοντας με τα λόγια αυτά την πικρία της για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος και επίσης τον έκδηλο φόβο για τη δική της σωματική ακεραιότητα, αλλά και του 5χρονου παιδιού τους, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει υπό το καθεστώς συχνών καβγάδων και εντάσεων.

Ερωτηθείσα γιατί δεν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε και την απείλησε, η 26χρονη δήλωσε ότι δεν έχει τα χρήματα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν 3 εβδομάδες, συμπληρώνοντας ότι ο καβγάς της περασμένης Κυριακής αφορούσε τα χρήματα που δεν της έδινε για να ψωνίσει από γειτονικό μίνι μάρκετ, ώστε να ετοιμάσει κάποιο φαγητό.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης "προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε”.

Ο συνήγορος του 36χρονος Γιώργος Βελισιώτης, δικηγόρος Αθηνών, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι ο επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν λάβει χώρα γεγονότα απειλής και επίθεσης με κατσαβίδι. Άλλωστε από την στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και φυσικά δέχθηκε τον έλεγχο και την σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς μπορεί η Ευρώπη να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τα social media: Το παράδειγμα της Αυστραλίας

Tech + Science 09.02.2026
Τα «παραθυράκια», οι προκλήσεις για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες

Δημοσκόπηση Interview: Πόσοι θα ψήφιζαν Ντε Γκρες, τον γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας

Πολιτική 09.02.2026
Πρώτη η ΝΔ με 17,9 μονάδες από τον δεύτερο

Ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι του τον Γερμανό διαιτητή που έκανε πρόταση γάμου στον φίλο του σε αγώνα της Bundesliga

LGBTQI+ 09.02.2026
Ο διαιτητής ειδοποίησε τις αρχές για τις απειλές που δεχόταν, αλλά τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος

Πύλος: Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο που ξυλοκόπησε κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα

Ελλάδα 09.02.2026
Ο δράστης της επίθεσης στην Πύλο κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Ο «εμμονικός με το σeξ» Ασαντ κοιμόταν με συζύγους αξιωματούχων, που του τις «σύστηνε» πρώην δημοσιογράφος ερωμένη του

Κόσμος 09.02.2026
Σeξ, ίντριγκες, μυστηριώδεις θάνατοι και βιντεοπαιχνίδια, λίγο πριν την κατάρρευση του πρώην προέδρου

Τρομακτικές εικόνες στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα κι υπέστη σπασμούς

Αθλητικά Νέα 09.02.2026
«Πάγωσαν» στο θρυλικό Μαρακανά, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλαμένγκο με την Σαμπάιο Κορέα, ο Αλεξάντρε της δεύτερης κατέρρευσε κι υπέστη σπασμούς

Ιωάννινα: Φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών ‑ Έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές

Ελλάδα 09.02.2026
Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά οι εργάτες που διαμένουν στο σπίτι απουσίαζαν, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς

Υπό αστυνομική προστασία ο Ζακ Λανγκ και η σύζυγός του μετά από απειλές στα social media

Κόσμος 09.02.2026
Οι απειλές έρχονται μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας με τον Τζέφρι Επστάιν

Ενοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

Ελλάδα 09.02.2026
Του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή στην έφεση