E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στη Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του, ανατριχιαστικό το πόρισμα ψυχολόγου

«Καταπέλτης» το πόρισμα

Δημοσίευση 4/7/2022 | 21:47

Φρίκη στη Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του, ανατριχιαστικό το πόρισμα ψυχολόγου

Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην μητέρα της πως είχε δει το μόριο του πατέρα της - «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της» αναφέρεται στο πόρισμα - Επεισοδιακή η σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του.

Ο πραγματογνώμονας – ψυχολόγος στην Αθήνα ήταν καταπέλτης στο πόρισμά του για την 4χρονη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα της και το ίδιο το κοριτσάκι έχει πει, έχει βιώσει σεξουαλική ασέλγεια από τον ίδιο της τον πατέρα. «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι» περιγράφει μεταξύ πολλών άλλων, βαρύτερων στο 30 σελίδων πόρισμά του ο πραγματογώνομας – παιδοψυχολόγος.

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια από τον πατέρα, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021. Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς την χαϊδεύει, αλλά και ότι τον χαϊδεύει και έχει δει το μόριο του πατέρα.

Ομως το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει τότε το παιδί στην Πάτρα είναι ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα». Η απάντηση από το περιβάλλον της μάνας είναι η εξής: «Τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Αρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει». Εκείνη τη χρονιά η 4χρονη άρχισε μόνη της να περιγράφει στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

Η μητέρα είναι εκπαιδευτικός ενώ ο μπαμπάς ιδιωτικός υπάλληλος. Το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2020. Σύμφωνα με τη μητέρα, παρά το ότι είχε κακοποιήσει και εκείνη στην διάρκεια της κοινής τους ζωής, δεν επιθυμούσε εκείνη την εποχή τουλάχιστον να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ομως, όταν ένα χρόνο μετά έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη τους… άλλαξαν όλα! Ετσι προσέφυγε στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν το δικαστήριο έβγαλε απόφαση ότι ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, αλλά μόνο παρουσία της μητέρας του και γιαγιάς του. Ποτέ μόνος του.

Οπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Εμπαινε στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντους και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την κάψει. Πολλές φορές την χτυπούσε ενώ την είχε στείλει… και στο νοσοκομειο, ενώ πολλές φορές πάλι την τραβούσε σέρνοντάς την! Ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία. Εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο. Θεωρεί μάλιστα ότι στο «κόλπο» είναι και η πρώην πεθερά του.

Πριν από μερικές ημέρες, στις 28 Ιουνίου, έγινε σοβαρό επεισόδιο έξω από το σπίτι της μητέρας. Στις 5 το απόγευμα ο πατέρας πήγε να πάρει το παιδί χωρίς την παρουσία της μητέρας και γιαγιάς, όπως το δικαστήριο όρισε. Η μάνα αντέδρασε και τότε ο πατέρας την χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου προκαλώντας της θλάση. Εκείνη αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Ο πατέρας επέστρεψε στις 8 και το παιδί επιχείρησε να παραλάβει η γιαγιά, και πρώην πεθερά του. Υπήρξε διαπληκτισμός και μάλιστα γείτονες είπαν πως επιτέθηκε με αγκωνιές στη γυναίκα. Στις 8 ήταν μαζί και η μητέρα του η οποία βγήκε από το όχημα και άρπαξε από τα μαλλιά… την πρώην συμπεθέρα της.

Όλα αυτά μπροστά στην 4χρονη η οποία ούρλιαζε και έκλαιγε συνεχώς. Στο σημείο έφθασε και η ΕΛΑΣ, η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που έντρομοι έβλεπαν όσα συνέβαιναν! Άπαντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα, το παιδί έμεινε με την μητέρα που είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο. Την επομένη οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα. Δεν ασκήθηκε νέα δίωξη, ωστόσο έλαβαν σαφή προειδοποίηση για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»

Ελλάδα 22.02.2026
Η ζημιά είναι δυσανάλογη σε σχέση με το δημοσιονομικό όφελος, επισημαίνουν φορείς

Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών

Ελλάδα 22.02.2026
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο

Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση


LIVE Ελλάδα 22.02.2026
Η πόλη της Πάτρας έχει κατακλυστεί από μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ζουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Ντόναλντ Τραμπ: Πράκτορες σκότωσαν ένοπλο άνδρα που προσπάθησε να μπει στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο

Κόσμος 22.02.2026
Ο άνδρας κρατούσε κυνηγετικό όπλο και μπιτόνι με βενζίνη κατά την «εισβολή του» στο Μαρ α Λάγκο, όπου τον εξουδετέρωσαν οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας

Τουρκία: Διάσωση 80χρονης που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε βράχους

Κόσμος 22.02.2026
Η γιαγιά από την Αττάλεια βρέθηκε ζωντανή από τα σωστικά συνεργεία έπειτα από 24 ώρες ερευνών

Καλύτερα τα νέα για τη λίμνη του Μόρνου μετά τις βροχές

Ελλάδα 22.02.2026
Η «υγρή» χρονιά βελτιώνει τα αποθέματα, αλλά η στάθμη παραμένει 26% κάτω από τον μέσο όρο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα νησιά και την κλιματική αλλαγή

Καθαρά Δευτέρα: Στα 22 ευρώ τα καλαμαράκια, πάνω από 3,30 η λαγάνα

Ελλάδα 22.02.2026
Οι ώρες λειτουργίας για Βαρβάκειο και Ρέντη

Σοβαρό ατύχημα με κροτίδα στην Πτολεμαΐδα: 17χρονος κινδυνεύει με ακρωτηριασμό

Ελλάδα 22.02.2026
Ο ανήλικος κινδυνεύει να χάσει τρία δάχτυλα - Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή

NFL: Νεκρός ο 25χρονος παίκτης Rondale Moore ‑ Βρέθηκε σε γκαράζ

Αθλητικά Νέα 22.02.2026
Τι μεταφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σε κλινική η Σάρα Φέργκιουσον μετά την δημοσιοποίηση των e‑mails του Επστάιν

Κόσμος 22.02.2026
Η Σάρα Φέργκιουσον κατέφυγε μυστικά στην παγκοσμίου φήμης κλινική Paracelsus Recovery Clinic στη Ζυρίχη της Ελβετίας, όπου το κόστος διαμονής ανέρχεται στις 13.000 λίρες την ημέρα

Τατόι: «Με δάγκωσε και μου έσκισε τα ρούχα» – Η συγκλονιστική περιγραφή άνδρα που δέχτηκε επίθεση από λύκο

Ελλάδα 22.02.2026
Ανάμεσα στο Κρυονέρι και στο Τατόι, ένας κάτοικος της περιοχής βγήκε για τρέξιμο στις 8:30 το πρωί και περιέγραψε πώς βρέθηκε αντιμέτωπος με λύκο στην Πάρνηθα

Η Αθήνα κορυφώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της: Παρέλαση, μουσική και ξεφάντωμα σε Σύνταγμα, Ερμού και Κοτζιά

Ελλάδα 22.02.2026
Η μεγάλη παρέλαση ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος και καταλήγει στην πλατεία Κοτζιά, όπου στις 7 μ.μ. θα «ξεδιπλωθεί» το αποκριάτικο πάρτι με τη ζωντανή μουσική