E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στη Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του, ανατριχιαστικό το πόρισμα ψυχολόγου

«Καταπέλτης» το πόρισμα

Δημοσίευση 4/7/2022 | 21:47

Φρίκη στη Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του, ανατριχιαστικό το πόρισμα ψυχολόγου

Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην μητέρα της πως είχε δει το μόριο του πατέρα της - «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της» αναφέρεται στο πόρισμα - Επεισοδιακή η σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του.

Ο πραγματογνώμονας – ψυχολόγος στην Αθήνα ήταν καταπέλτης στο πόρισμά του για την 4χρονη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα της και το ίδιο το κοριτσάκι έχει πει, έχει βιώσει σεξουαλική ασέλγεια από τον ίδιο της τον πατέρα. «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι» περιγράφει μεταξύ πολλών άλλων, βαρύτερων στο 30 σελίδων πόρισμά του ο πραγματογώνομας – παιδοψυχολόγος.

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια από τον πατέρα, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021. Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς την χαϊδεύει, αλλά και ότι τον χαϊδεύει και έχει δει το μόριο του πατέρα.

Ομως το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει τότε το παιδί στην Πάτρα είναι ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα». Η απάντηση από το περιβάλλον της μάνας είναι η εξής: «Τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Αρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει». Εκείνη τη χρονιά η 4χρονη άρχισε μόνη της να περιγράφει στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

Η μητέρα είναι εκπαιδευτικός ενώ ο μπαμπάς ιδιωτικός υπάλληλος. Το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2020. Σύμφωνα με τη μητέρα, παρά το ότι είχε κακοποιήσει και εκείνη στην διάρκεια της κοινής τους ζωής, δεν επιθυμούσε εκείνη την εποχή τουλάχιστον να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ομως, όταν ένα χρόνο μετά έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη τους… άλλαξαν όλα! Ετσι προσέφυγε στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν το δικαστήριο έβγαλε απόφαση ότι ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, αλλά μόνο παρουσία της μητέρας του και γιαγιάς του. Ποτέ μόνος του.

Οπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Εμπαινε στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντους και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την κάψει. Πολλές φορές την χτυπούσε ενώ την είχε στείλει… και στο νοσοκομειο, ενώ πολλές φορές πάλι την τραβούσε σέρνοντάς την! Ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία. Εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο. Θεωρεί μάλιστα ότι στο «κόλπο» είναι και η πρώην πεθερά του.

Πριν από μερικές ημέρες, στις 28 Ιουνίου, έγινε σοβαρό επεισόδιο έξω από το σπίτι της μητέρας. Στις 5 το απόγευμα ο πατέρας πήγε να πάρει το παιδί χωρίς την παρουσία της μητέρας και γιαγιάς, όπως το δικαστήριο όρισε. Η μάνα αντέδρασε και τότε ο πατέρας την χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου προκαλώντας της θλάση. Εκείνη αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Ο πατέρας επέστρεψε στις 8 και το παιδί επιχείρησε να παραλάβει η γιαγιά, και πρώην πεθερά του. Υπήρξε διαπληκτισμός και μάλιστα γείτονες είπαν πως επιτέθηκε με αγκωνιές στη γυναίκα. Στις 8 ήταν μαζί και η μητέρα του η οποία βγήκε από το όχημα και άρπαξε από τα μαλλιά… την πρώην συμπεθέρα της.

Όλα αυτά μπροστά στην 4χρονη η οποία ούρλιαζε και έκλαιγε συνεχώς. Στο σημείο έφθασε και η ΕΛΑΣ, η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που έντρομοι έβλεπαν όσα συνέβαιναν! Άπαντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα, το παιδί έμεινε με την μητέρα που είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο. Την επομένη οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα. Δεν ασκήθηκε νέα δίωξη, ωστόσο έλαβαν σαφή προειδοποίηση για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ θέλει να ξανανοίξει τις φυλακές του Αλκατράζ

Κόσμος 03.04.2026
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μετατρέψει ξανά το ιστορικό Αλκατράζ σε υπερσύγχρονη φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος 03.04.2026
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»

Δώρο Πάσχα: Τι δικαιούνται μισθωτοί και απολυμένοι – Το περιθώριο για την καταβολή

Οικονομία 03.04.2026
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση μη καταβολής από τον εργοδότη

20χρονος ψαράς βούτηξε και έσωσε λευκό καρχαρία στην Καλιφόρνια

Κόσμος 03.04.2026
Είχε μπλεχτεί στην πετονιά του

Εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: «Λουκέτο» στο συσκευαστήριο που δούλευε η 40χρονη

Ελλάδα 03.04.2026
Αναρρώνει εκτός κινδύνου η γυναίκα - Nέες πληροφορίες για το συμβάν

Με τι καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 03.04.2026
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός αρκετές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ανασχηματισμός: Η ψυχική υγεία στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά την παραίτηση Βαρτζόπουλου

Ελλάδα 03.04.2026
Ο Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο υφυπουργό Υγείας

Artemis II: Πρόβλημα στην διαστημική τουαλέτα έφερε... αναστάτωση

Κόσμος 03.04.2026
Το κέντρο ελέγχου της αποστολής της έδωσε οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος

Χάκαραν το Ουφίτσι: «Μπήκαν παντού» και τώρα ζητούν «λύτρα» από το μουσείο

Κόσμος 03.04.2026
Οι χάκερ απειλούν να πουλήσουν τις πληροφορίες που έχουν κλαπεί, στο dark web

Ένα πρόβλημα που γνωρίζει κάθε εργαζόμενος εμφανίστηκε στo Artemis II

Tech + Science 03.04.2026
H πρώτη τεχνική δυσλειτουργία δεν αφορούσε το σκάφος ή τα συστήματα πλοήγησης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό