E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στη Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του, ανατριχιαστικό το πόρισμα ψυχολόγου

«Καταπέλτης» το πόρισμα

Δημοσίευση 4/7/2022 | 21:47

Φρίκη στη Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του, ανατριχιαστικό το πόρισμα ψυχολόγου

Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην μητέρα της πως είχε δει το μόριο του πατέρα της - «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της» αναφέρεται στο πόρισμα - Επεισοδιακή η σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του.

Ο πραγματογνώμονας – ψυχολόγος στην Αθήνα ήταν καταπέλτης στο πόρισμά του για την 4χρονη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα της και το ίδιο το κοριτσάκι έχει πει, έχει βιώσει σεξουαλική ασέλγεια από τον ίδιο της τον πατέρα. «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι» περιγράφει μεταξύ πολλών άλλων, βαρύτερων στο 30 σελίδων πόρισμά του ο πραγματογώνομας – παιδοψυχολόγος.

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια από τον πατέρα, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021. Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς την χαϊδεύει, αλλά και ότι τον χαϊδεύει και έχει δει το μόριο του πατέρα.

Ομως το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει τότε το παιδί στην Πάτρα είναι ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα». Η απάντηση από το περιβάλλον της μάνας είναι η εξής: «Τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Αρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει». Εκείνη τη χρονιά η 4χρονη άρχισε μόνη της να περιγράφει στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

Η μητέρα είναι εκπαιδευτικός ενώ ο μπαμπάς ιδιωτικός υπάλληλος. Το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2020. Σύμφωνα με τη μητέρα, παρά το ότι είχε κακοποιήσει και εκείνη στην διάρκεια της κοινής τους ζωής, δεν επιθυμούσε εκείνη την εποχή τουλάχιστον να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ομως, όταν ένα χρόνο μετά έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη τους… άλλαξαν όλα! Ετσι προσέφυγε στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν το δικαστήριο έβγαλε απόφαση ότι ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, αλλά μόνο παρουσία της μητέρας του και γιαγιάς του. Ποτέ μόνος του.

Οπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Εμπαινε στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντους και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την κάψει. Πολλές φορές την χτυπούσε ενώ την είχε στείλει… και στο νοσοκομειο, ενώ πολλές φορές πάλι την τραβούσε σέρνοντάς την! Ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία. Εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο. Θεωρεί μάλιστα ότι στο «κόλπο» είναι και η πρώην πεθερά του.

Πριν από μερικές ημέρες, στις 28 Ιουνίου, έγινε σοβαρό επεισόδιο έξω από το σπίτι της μητέρας. Στις 5 το απόγευμα ο πατέρας πήγε να πάρει το παιδί χωρίς την παρουσία της μητέρας και γιαγιάς, όπως το δικαστήριο όρισε. Η μάνα αντέδρασε και τότε ο πατέρας την χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου προκαλώντας της θλάση. Εκείνη αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Ο πατέρας επέστρεψε στις 8 και το παιδί επιχείρησε να παραλάβει η γιαγιά, και πρώην πεθερά του. Υπήρξε διαπληκτισμός και μάλιστα γείτονες είπαν πως επιτέθηκε με αγκωνιές στη γυναίκα. Στις 8 ήταν μαζί και η μητέρα του η οποία βγήκε από το όχημα και άρπαξε από τα μαλλιά… την πρώην συμπεθέρα της.

Όλα αυτά μπροστά στην 4χρονη η οποία ούρλιαζε και έκλαιγε συνεχώς. Στο σημείο έφθασε και η ΕΛΑΣ, η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που έντρομοι έβλεπαν όσα συνέβαιναν! Άπαντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα, το παιδί έμεινε με την μητέρα που είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο. Την επομένη οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα. Δεν ασκήθηκε νέα δίωξη, ωστόσο έλαβαν σαφή προειδοποίηση για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Επιτέθηκαν στην κόρη μου επειδή κάνει tae kwon do» λέει η μητέρα μαθήτριας για τη συμπλοκή έξω από σχολείο στην Εύβοια

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Υποστηρίζει ότι η ανήλικη στοχοποιήθηκε από συμμαθητές της και ότι είχαν προηγηθεί άλλα δύο επεισόδια – «Όταν είδα τα βίντεο, έπαθα απανωτά σοκ», αναφέρει

Αισιοδοξία για τη Χάλκη μετά τη συνάντηση Βαρθολομαίου ‑ Ερντογάν

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Στο τραπέζι η συζήτηση και για τα δικαιώματα της ελληνικής ομογένειας στην Τουρκία

«Mπάλα φωτιάς»: Εκτυφλωτικό μετέωρο έσκισε τον ουρανό σε 15 πολιτείες των ΗΠΑ

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Το σπάνιο φαινόμενο έγινε ορατό από εκατοντάδες πολίτες, αφήνοντας γαλαζοπράσινη λάμψη στον ουρανό, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι επρόκειτο για εξαιρετικά φωτεινό μετέωρο.

Σπάνια εμφάνιση πέντε φαλαινών φυσητήρων ανοιχτά της Λευκάδας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μεγάλα θαλάσσια θηλαστικά διακρίνονται να κινούνται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους

Σε λειτουργία η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών PosoKanei

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Εκκίνηση με 8.598 κωδικούς προϊόντων στην πλατφόρμα

Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται μπόρες σε αρκετές περιοχές – Ενισχύονται τα μελτέμια στο Αιγαίο

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα σε ένα μεγάλο τμήμα της χώρας. Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Μουντιάλ 2026: Η Νορβηγία διέλυσε το Ιράκ με 4‑1 – MVP ο Χάαλαντ

Αθλητικά Νέα 17.06.2026
Ανετη νίκη για τους Σκανδιναβούς με πρωταγωνιστή τον Νορβηγό σούπερ σταρ

Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι με χατ‑τρικ οδήγησε την Αργεντινή σε νίκη επί της Αλγερίας

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Παραλήρημα από τις κερκίδες για τον αρχηγό της «Αλμπισελέστε»

Το Ιράν ξαναβγαίνει στην αγορά πετρελαίου

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Πρώτες εξαγωγές ιρανικού αργού πετρελαίου έπειτα από δύο μήνες ναυτικού αποκλεισμού

Δράμα: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης γυναίκας

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
«Ο 50χρονος είχε απευθυνθεί ιδιωτικά σε ψυχολόγο»

Ποια είναι η 37χρονη Ιταλίδα που έχασε τη ζωή της στη Μύκονο λίγο πριν τον γάμο της

Ελλάδα 17.06.2026
Η Sara Ceccantini βρισκόταν στο νησί για το bachelorette party της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο όχημα σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου.