E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

«Πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

Δημοσίευση 30/6/2022 | 08:03

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

Ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Facebook - Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το αποτρόπαιο συμβάν άγριου ξυλοδαρμού που εκτυλίχθηκε, τον Μάιο, στη Σαλαμίνα όταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στο Facebook, σε μια ανάρτηση που υπογραμμίζει τη βιαιότητα της επίθεσης σε βάρος του.

«Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα» γράφει ο άτυχος 42χρονος, Παναγιώτης Φούντας, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στην εργασία του.

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο διασώστης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Φούντα στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά εφυγεεεεε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Aυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ».

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Το συμβάν ντροπής σημειώθηκε στη Σαλαμίνα το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Όρμησε εναντίον του όταν ο διασώστης είχε στρέψει την πλάτη του και ξεκίνησε να τον χτυπά με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο. «Σα να ήθελε να τον σκοτώσει», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες για τον δράστη της επίθεσης.

Ο υπάλληλος των ΕΚΑΒ δεχόταν χτυπήματα σε όλο του το σώμα, καθώς και γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει ημιλιπόθυμος στο έδαφος.

Ατάραχος ο δράστης, σηκώθηκε, κάθισε σε μια καφετέρια για να ακολουθήσει η σύλληψή του από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο άτυχος διασώστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικό, με σοβαρά τραύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ποιο «πρόσωπο‑κλειδί» εξέτασε ξανά η Αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σαρωτική έρευνα από μηδενική βάση διεξάγουν οι Αρχές στα Χανιά, επιστρέφοντας στο σπίτι της αγνοούμενης και ακολουθώντας βήμα-βήμα την τελευταία της διαδρομή.

«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, δεν θα σταματήσω μέχρι να σας καταστρέψω όσο ζω»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Βουλευτής που αποχώρησε από το κόμμα του Ράμα καταγγέλλει απειλές κατά της οικογένειάς της

Aδιανόητο ‑ Το τραγικό φινάλε μιας 15χρονης μετά από επικίνδυνο challenge στα social media

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η ανήλικη υπέστη αλλεπάλληλες επιληπτικές κρίσεις και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή

Υπέγραψαν τη συμφωνία ηλεκτρονικά ΗΠΑ και Ιράν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
H συμφωνία έχει πλέον τεθεί σε ισχύ

Γρατσία για γυναικοκτονίες: «Η αξία του ανθρώπου είναι ίδια ανεξαρτήτως φύλου»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η Μαρία Γρατσία από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού ερωτηθείσα αν αναγνωρίζει τον όρο «γυναικοκτονία», απέφυγε να τον υιοθετήσει

Γιατί μυρίζει άσχημα το air condition στο αμάξι; Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι οδηγοί

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Μια καθημερινή συνήθεια λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να γεμίσει η καμπίνα με μούχλα και δυσάρεστες οσμές - και οι περισσότεροι οδηγοί δεν το γνωρίζουν.

Ηράκλειο: Γυναίκα επιτέθηκε σε ψυχολόγο μέσα σε δημόσια δομή – Την χτύπησε και της τράβηξε τα μαλλιά

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση

Γιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφός του Κωστή Περατικού ‑ «Δεν μπορεί να περπατά ελεύθερος»

Ελλάδα Χτες
Ο Κωστής Περατικός είχε δολοφονηθεί από τη 17 Νοέμβρη

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας

Ελλάδα Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Συγκίνηση στο Μουντιάλ 2026: Τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα μπροστά στους γονείς του

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι γονείς του Ντιόγκο Ζότα βρέθηκαν στο Χιούστον για το Πορτογαλία-Κονγκό, όπου προβλήθηκε η μορφή του Πορτογάλου επιθετικού στα μάτριξ του γηπέδου - Τον τίμησε και ο Ζοάο Νέβες όταν σκόραρε.

Το κείμενο συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Τι αναφέρει για Στενά του Ορμούζ, Λίβανο, ουράνιο

Κόσμος Χτες
Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα το κείμενο συμφωνίας με το Ιράν – Δείτε και τα 14 σημεία όπως αυτά καταγράφονται στο MoU