E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

«Πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

Δημοσίευση 30/6/2022 | 08:03

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

Ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Facebook - Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το αποτρόπαιο συμβάν άγριου ξυλοδαρμού που εκτυλίχθηκε, τον Μάιο, στη Σαλαμίνα όταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στο Facebook, σε μια ανάρτηση που υπογραμμίζει τη βιαιότητα της επίθεσης σε βάρος του.

«Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα» γράφει ο άτυχος 42χρονος, Παναγιώτης Φούντας, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στην εργασία του.

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο διασώστης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Φούντα στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά εφυγεεεεε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Aυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ».

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Το συμβάν ντροπής σημειώθηκε στη Σαλαμίνα το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Όρμησε εναντίον του όταν ο διασώστης είχε στρέψει την πλάτη του και ξεκίνησε να τον χτυπά με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο. «Σα να ήθελε να τον σκοτώσει», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες για τον δράστη της επίθεσης.

Ο υπάλληλος των ΕΚΑΒ δεχόταν χτυπήματα σε όλο του το σώμα, καθώς και γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει ημιλιπόθυμος στο έδαφος.

Ατάραχος ο δράστης, σηκώθηκε, κάθισε σε μια καφετέρια για να ακολουθήσει η σύλληψή του από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο άτυχος διασώστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικό, με σοβαρά τραύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Χτες
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος Χτες
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος Χτες
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.