E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

«Πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

Δημοσίευση 30/6/2022 | 08:03

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

Ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Facebook - Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το αποτρόπαιο συμβάν άγριου ξυλοδαρμού που εκτυλίχθηκε, τον Μάιο, στη Σαλαμίνα όταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στο Facebook, σε μια ανάρτηση που υπογραμμίζει τη βιαιότητα της επίθεσης σε βάρος του.

«Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα» γράφει ο άτυχος 42χρονος, Παναγιώτης Φούντας, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στην εργασία του.

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο διασώστης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Φούντα στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά εφυγεεεεε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Aυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ».

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Το συμβάν ντροπής σημειώθηκε στη Σαλαμίνα το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Όρμησε εναντίον του όταν ο διασώστης είχε στρέψει την πλάτη του και ξεκίνησε να τον χτυπά με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο. «Σα να ήθελε να τον σκοτώσει», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες για τον δράστη της επίθεσης.

Ο υπάλληλος των ΕΚΑΒ δεχόταν χτυπήματα σε όλο του το σώμα, καθώς και γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει ημιλιπόθυμος στο έδαφος.

Ατάραχος ο δράστης, σηκώθηκε, κάθισε σε μια καφετέρια για να ακολουθήσει η σύλληψή του από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο άτυχος διασώστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικό, με σοβαρά τραύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λαρίσα Ρικέλμε: Η πιο «καυτή» οπαδός του Μουντιάλ του 2010 επιστρέφει ως δημοσιογράφος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Tabloid 29.03.2026
Η Λαρίσα Ρικέλμε, που έγινε γνωστή ανά τον κόσμο με τις πόζες στις εξέδρες στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, έχει κάνει στροφή στη δημοσιογραφία και θα είναι παρούσα στη διοργάνωση του 2026

Θρίλερ στο Αίγιο: Νεκρός βρέθηκε 58χρονος Αμερικανός – Τι δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας

Ελλάδα 29.03.2026
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια των προβλεπόμενων ιατροδικαστικών εξετάσεων

Το Ιράν χτύπησε με πύραυλο εργοστάσιο χημικών στο Ισραήλ – Φόβοι για επικίνδυνη διαρροή τοξικών ουσιών

Ελλάδα 29.03.2026
Οι αρχές του Ισραήλ ζήτησαν από τους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους με κλειστά τα παράθυρα

Λουτσέσκου από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Ρουμανία, με ιστοσελίδα της χώρας του να φιλοξενεί τις πρώτες του δηλώσεις από το νοσοκομείο

Η σοκαριστική στιγμή του πιο βίαιου νοκ‑άουτ που άφησε την αθλήτρια να πνίγεται

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Οι εικόνες της αθλήτριας με το βλέμμα στο κενό έκαναν τον γύρο του κόσμου

Απαγορεύτηκε η είσοδος του καθολικού Πατριάρχη Ιεροσολύμων στον Πανάγιο Τάφο την Κυριακή Βαΐων

Κόσμος 29.03.2026
«Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, εμποδίστηκε στους ηγέτες της Εκκλησίας να τελέσουν τη Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον Ναό του Πανάγιου Τάφου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λατινικού Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Ταϊλάνδη: Παρουσιαστές γδύθηκαν στον αέρα ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης για τον καύσωνα

Κόσμος 29.03.2026
Οι παρουσιαστές του ενημερωτικού μαγκαζίνο, άρχισαν να γδύνονται στον αέρα και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το βίντεο έγινε viral

Κακοποίηση μωρού 10 μηνών στην Πάτρα: Οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης – «Το δάγκωσαν τα ξαδέρφια του» λέει η μητέρα

Ελλάδα 29.03.2026
Ιατροδικαστής μιλά για κακοποίηση ή παραμέληση, η 18χρονη μητέρα σε καταυλισμό Ρομά, καταγγελίες για εγκληματική αμέλεια

Καραμπόλα πέντε οχημάτων στην Παραλιακή ‑ Προβλήματα στην κυκλοφορία

Ελλάδα 29.03.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της οδού Ήβης Αθανασιάδου

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε οικισμούς σε Ίλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα

Ελλάδα 29.03.2026
Σκοπός των ευρείας κλίμακας επιχειρήσεων ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας