E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

«Πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

Δημοσίευση 30/6/2022 | 08:03

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

Ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Facebook - Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το αποτρόπαιο συμβάν άγριου ξυλοδαρμού που εκτυλίχθηκε, τον Μάιο, στη Σαλαμίνα όταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στο Facebook, σε μια ανάρτηση που υπογραμμίζει τη βιαιότητα της επίθεσης σε βάρος του.

«Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα» γράφει ο άτυχος 42χρονος, Παναγιώτης Φούντας, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στην εργασία του.

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο διασώστης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Φούντα στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά εφυγεεεεε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Aυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ».

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Το συμβάν ντροπής σημειώθηκε στη Σαλαμίνα το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Όρμησε εναντίον του όταν ο διασώστης είχε στρέψει την πλάτη του και ξεκίνησε να τον χτυπά με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο. «Σα να ήθελε να τον σκοτώσει», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες για τον δράστη της επίθεσης.

Ο υπάλληλος των ΕΚΑΒ δεχόταν χτυπήματα σε όλο του το σώμα, καθώς και γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει ημιλιπόθυμος στο έδαφος.

Ατάραχος ο δράστης, σηκώθηκε, κάθισε σε μια καφετέρια για να ακολουθήσει η σύλληψή του από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο άτυχος διασώστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικό, με σοβαρά τραύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 15.04.2026
Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Κόσμος 15.04.2026
Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Ελλάδα 15.04.2026
Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο.

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα 15.04.2026
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Κόσμος 15.04.2026
Πελάτες της πλατφόρμας επικοινώνησαν με το BBC και αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ύποπτα μηνύματα, αφού οι hackers έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες παλαιότερων ή και νέων κρατήσεων

Επίδομα ανεργίας: Τι αλλάζει και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κάλυψης

Ελλάδα 15.04.2026
Πώς διαμορφώνεται το ποσό του επιδόματος ανεργίας μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

Κοζάνη: Μυστήριο με 17χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ‑ Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον τραυματισμό της

Ελλάδα 15.04.2026
Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για το πώς τραυματίστηκε η κοπέλα, ενώ και οι οικείοι της δεν γνωρίζουν πολλά για το συμβάν

Καθαρίστρια καταγγέλλει για απάτη γιο πασίγνωστης τραγουδίστριας – Πώς βρέθηκε με χρέη εκατομμυρίων

Ελλάδα 15.04.2026
Γιος γνωστής τραγουδίστριας φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα απάτης

Προβλήματα σε Facebook και Messenger αναφέρουν οι χρήστες

Tech + Science 15.04.2026
Την τελευταία ώρα έχουν αναφερθεί προβλήματα στις δύο πλατφόρμες

Πέθανε ο Εμίλιο Σανταμαρία, θρυλικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης

Κόσμος 15.04.2026
12 Μαΐου του 1965 είχε “πατήσει” το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο ιστορικό -φιλικό- ματς των “μερένγκες” στην Ελλάδα με την ΑΕΚ

Θεσσαλονίκη: Απάτη χιλιάδων ευρώ εις βάρος της Ε.Ε. με εικονικά τιμολόγια

Ελλάδα 15.04.2026
Σύμφωνα με την έρευνα, ο κατηγορούμενος διαχειριζόταν δύο εταιρείες που λειτουργούσαν μόνο «στα χαρτιά»

Τουρκία: Με 5 όπλα έσπειρε τον θάvατo στο σχολείο ο 15χρονος δράστης

Κόσμος 15.04.2026
Από την ένοπλη επίθεση έχουν τραυματιστεί ακόμη 20 άτομα, 4 από αυτούς χρειάστηκαν εγχείρηση