E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΑΕΚ: Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν την πρώτη μέρα

Ποτέ ξανά δεν υπήρξε τέτοια εκκίνηση στην Ένωση

Δημοσίευση 29/6/2022 | 20:18

ΑΕΚ: Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν την πρώτη μέρα

Μπορεί η ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας να προκάλεσε γκρίνια, αυτή όμως δεν είναι μεγαλύτερη από την επιθυμία των οπαδών της ΑΕΚ να κλείσουν θέση στην ΟΠΑΠ Arena και φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα πώλησης των διαρκείας, αφού έφυγαν περισσότερα από 4.000, με τους ανθρώπους της Ένωσης να ενθουσιάζονται.

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων περίμεναν αυτή τη στιγμή 19 ολόκληρα χρόνια. Περίμεναν την ημέρα που θα αγοράζουν εισιτήριο για να δουν την ομάδα τους στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτή η μέρα ήρθε. Η ΑΕΚ ξεκίνησε την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν και η καταμέτρηση έδειξε ότι την πρώτη μέρα διατέθηκαν περισσότερα από 4.000!


Ποτέ ξανά στην ιστορία της η Ένωση δεν είχε πουλήσει τόσα πολλά διαρκείας στην πρώτη μέρα διάθεσής τους και αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει την… τρέλα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών για το νέο γήπεδο, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να περιμένουν ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 19 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στη Γ’ και στη Β’ Εθνική (δηλαδή σεζόν 2013-14 και 2014-15, υποχρεωτικά και τις δύο χρονιές) και οι φίλαθλοι που ήταν κάτοχοι διαρκείας τα τελευταία τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ (δηλαδή σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22 καθώς τη σεζόν 2020-21 δεν βγήκαν διαρκείας λόγω covid).

Από 22 Ιουλίου ως 1η Αυγούστου θα έχουν δικαίωμα αγοράς οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και από τις 3 μέχρι τις 19 Αυγούστου η διάθση θα είναι ελεύθερη για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν οφείλεται σε διαρροή αερίου, ανακοίνωσε η πυροσβεστική

Κόσμος Χτες
Από την έκρηξη σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν 14

Η τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα η κορυφαία στον κόσμο για το 2025

Πολιτισμός Χτες
Τελικά τα καταφέραμε, δώσαμε φωνή σε έναν τοίχο και ακούστηκε παντού, αναφέρει ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος

«Κόκκινος συναγερμός» σε 4 Περιφέρειες για την κακοκαιρία που θα πλήξει αύριο τη χώρα

Καιρός Χτες
Σε κατάσταση κινητοποίησης (red code) η μιση χώρα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο οίκους ανοχής

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες λειτουργούσαν παράνομα τους οίκους ανοχής, παραβιάζοντας αποφάσεις σφράγισης

Τούρκοι γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται στην Ελλάδα για να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής

Κόσμος Χτες
Ο πληθωρισμός και η υποτίμηση της λίρας έχουν εκτοξεύσει της τιμές στην Τουρκία

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε 33χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Ελλάδα Χτες
Μία τραγωδία χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό τις πρώτες ημέρες του 2026

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα Χτες
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός Χτες
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα Χτες
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία