E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Power Pass: Πώς να κάνετε την αίτηση χωρίς λάθη

Πότε λήγει η προθεσμία

Δημοσίευση 29/6/2022 | 11:27

Power Pass: Πώς να κάνετε την αίτηση χωρίς λάθη

Η επιδότηση ρεύματος Power Pass, στο gov.gr θα είναι ανοιχτή και θα δέχεται αιτήσεις για όλα τα ΑΦΜ μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Οι αιτούντες/ουσες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την υποβολή της δήλωσης, τόσο όσο αφορά στον αριθμό της παροχής και τη διεύθυνση όσο και κατά την πληκτρολόγηση του IBAN.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφενός men για να προλάβουν τις ημερομηνίες και αφετέρου να συμπληρώσουν με προσοχή τις αιτήσεις, ίσως και τη βοήθεια του λογιστή τους, έτσι ώστε να μην προκύψουν λάθη και χάσουν την επιδότηση που προβλέπεται για το επίδομα ρεύματος.

Τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι στην αίτηση

-Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο στην πρώτη κατοικία.

-Οι φοιτητές θα λάβουν το επίδομα, εφόσον δηλώσουν ως πρώτη κατοικία το σπίτι που διαμένουν.

-Όσοι άλλαξαν σπίτι μετά την υποβολή φορολογικών δηλώσεων πέρσι, τότε όταν κάνουν την αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία για την νέα πρώτη κατοικία τους.

-Εκείνοι που δεν έχουν τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος στο όνομά τους θα πρέπει να ξέρουν ότι για να δοθεί η αποζημίωση θα πρέπει να πιστοποιείται η πρώτη κατοικία από το Ε1.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/powerpass για το Power Pass θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να διεκδικήσουν την επιδότηση ρεύματος θα πρέπει να προσέξουν κάποια πράγματα κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Η πλατφόρμα για το Power Pass δέχεται αιτήσεις από όλους τους δικαιούχους ανεξαρτήτως ΑΦΜ. Οι δυνητικοί δικαιούχοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την υποβολή της αίτησης.

Διευκρινίζεται ότι δεν θα πάρουν επίδομα, όσοι έχουν ετήσιο φορολογικό εισόδημα πάνω από 45.000 ευρώ, το οποίο έχει δηλωθεί στις φορολογικές δηλώσεις του 2020.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για όσες ημέρες παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, θα διενεργείται προέλεγχος και θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις στους πολίτες για τυχόν διορθώσεις (μη υπαρκτή παροχή, λανθασμένη κατηγορία λογαριασμού κ.λπ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου: Συκοφαντίες τα περί μη καταβολής δεδουλευμένων ‑ Προαναγγέλλει μηνύσεις

Ελλάδα Χτες
«Ενεργό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα και απόπειρα πολιτικής εξόντωσης» – Όσα είπε για τις καταγγελίες

Συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Προκλητική παραγγελία ‑ εμπαιγμός για τις εκταφές

Ελλάδα Χτες
Δικηγόρος κάνει λόγο για διάταγμα «δικτατορικού τύπου» με τελεσίγραφα και διαδικασίες άρον-άρον

«Μαζεύανε τα πτώματα και τα ρίχνανε σαν τσουβάλια» – Συγκλονίζει μάρτυρας της εκτέλεσης των 200 Ελλήνων από τους ναζί στην Καισαριανή

Ελλάδα Χτες
Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή μεγάλωσαν με το τραύμα εκείνης της ημέρας. Ο πόνος μεταφέρθηκε στις επόμενες γενιές, ως ζωντανή υπενθύμιση μιας βαρβαρότητας που έμεινε ατιμώρητη.

Βιολάντα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των υδραυλικών για τους σωλήνες – «Εγώ είμαι το αφεντικό και θα το κάνεις όπως σου λέω»

Ελλάδα Χτες
Θάψαμε τους σωλήνες προπανίου χωρίς καμία προδιαγραφή ασφαλείας ισχυρίζεται ένας από τους υδραυλικούς λέγοντας ότι αυτές ήταν οι εντολές του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

ΔΥΠΑ: Επίδομα 200 ευρώ για 12 μήνες – Σε ποιους απευθύνεται

Οικονομία Χτες
Ποια είναι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δίκη για τα Τέμπη: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της έδρας

Ελλάδα Χτες
Μια γυναίκα οδηγούσε ένα πατίνι σε δρόμο στην Κρήτη και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα

Κακοκαιρία: Οδηγός εγκλωβίστηκε στο ρέμα Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη ‑ Δείτε βίντεο

Καιρός Χτες
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί, για να βοηθήσουν τον οδηγό

Φρένο στις ενοχλητικές κλήσεις: 50.000 ευρώ αποζημίωση για τηλεφωνικό μάρκετινγκ

Ελλάδα Χτες
Κατώτατη αποζημίωση 10.000 ευρώ ανά παράβαση και σαφές μήνυμα συμμόρφωσης στην αγορά

Νέα απεργία στα θέατρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ‑ Ποιοι εξαιρούνται

Ελλάδα Χτες
Κύριο αίτημα της απεργίας είναι η υπογραφή Συλλογκών Συμβάσεων Εργασίας

Θλίψη στο Mega: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Κοσμίδης

Ελλάδα Χτες
Ο 52χρονος «έφυγε» ξαφνικά το βράδυ προδομένος από την καρδιά του