E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη ‑ σοκ για το τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος οδηγός που σκοτώθηκε

Πληροφορίες ότι ο 18χρονος οδηγός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Συνελήφθη ένας 19χρονος

Δημοσίευση 28/6/2022 | 15:19

Αποκάλυψη ‑ σοκ για το τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος οδηγός που σκοτώθηκε

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η τραγωδία που συνέβη στο Χαλάνδρι, όπου λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, ένας 18χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, "καρφώθηκε" σε δέντρο και ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 19χρονος φίλος του θανόντα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και επικίνδυνης οδήγησης. Η ΕΛΑΣ ερευνά την πιθανότητα τα δύο αμάξια να έκαναν κόντρες στον δρόμο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

"Ακούσαμε ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα"
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι. Κάτοικος της περιοχής μίλησε λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο, περιγράφοντας τα όσα είδε.

"Ακούσαμε ενα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί, το δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Κάποιος που ξέρει από αυτά πήρε το σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη "φύγει”. Πρέπει να έχασε τον έλεγχο. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά”, είπε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Είναι το δεύτερο τροχαίο, όπως λέει στο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες. Στο σημείο έπρεπε να υπάρχει φανάρι, τονίζει.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Συμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να "καρφωθεί" σε δέντρο.

Μάλιστα, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το σημείο και να μην επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα από Φιλοθέη προς Αγία Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο τέταρτος ύποπτος για τη φονική εμπρηστική επίθεση  – Σε σταθερή κατάσταση η Αφροδίτη Νέστορα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, υπολείμματα των μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις