E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη ‑ σοκ για το τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος οδηγός που σκοτώθηκε

Πληροφορίες ότι ο 18χρονος οδηγός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Συνελήφθη ένας 19χρονος

Δημοσίευση 28/6/2022 | 15:19

Αποκάλυψη ‑ σοκ για το τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος οδηγός που σκοτώθηκε

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η τραγωδία που συνέβη στο Χαλάνδρι, όπου λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, ένας 18χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, "καρφώθηκε" σε δέντρο και ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 19χρονος φίλος του θανόντα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και επικίνδυνης οδήγησης. Η ΕΛΑΣ ερευνά την πιθανότητα τα δύο αμάξια να έκαναν κόντρες στον δρόμο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

"Ακούσαμε ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα"
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι. Κάτοικος της περιοχής μίλησε λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο, περιγράφοντας τα όσα είδε.

"Ακούσαμε ενα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί, το δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Κάποιος που ξέρει από αυτά πήρε το σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη "φύγει”. Πρέπει να έχασε τον έλεγχο. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά”, είπε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Είναι το δεύτερο τροχαίο, όπως λέει στο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες. Στο σημείο έπρεπε να υπάρχει φανάρι, τονίζει.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Συμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να "καρφωθεί" σε δέντρο.

Μάλιστα, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το σημείο και να μην επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα από Φιλοθέη προς Αγία Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν