E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη ‑ σοκ για το τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος οδηγός που σκοτώθηκε

Πληροφορίες ότι ο 18χρονος οδηγός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Συνελήφθη ένας 19χρονος

Δημοσίευση 28/6/2022 | 15:19

Αποκάλυψη ‑ σοκ για το τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος οδηγός που σκοτώθηκε

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η τραγωδία που συνέβη στο Χαλάνδρι, όπου λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, ένας 18χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, "καρφώθηκε" σε δέντρο και ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 19χρονος φίλος του θανόντα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και επικίνδυνης οδήγησης. Η ΕΛΑΣ ερευνά την πιθανότητα τα δύο αμάξια να έκαναν κόντρες στον δρόμο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

"Ακούσαμε ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα"
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι. Κάτοικος της περιοχής μίλησε λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο, περιγράφοντας τα όσα είδε.

"Ακούσαμε ενα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί, το δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Κάποιος που ξέρει από αυτά πήρε το σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη "φύγει”. Πρέπει να έχασε τον έλεγχο. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά”, είπε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Είναι το δεύτερο τροχαίο, όπως λέει στο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες. Στο σημείο έπρεπε να υπάρχει φανάρι, τονίζει.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Συμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να "καρφωθεί" σε δέντρο.

Μάλιστα, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το σημείο και να μην επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα από Φιλοθέη προς Αγία Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Starbucks απολύει εργαζόμενους στις ΗΠΑ και κάνει reset στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Μεταφέρει μέρος του προσωπικού στο Νάσβιλ λόγω των χαμηλότερων φόρων και μισθών

Η Μαρία Καρυστιανού στον Αρειο Πάγο για το νέο κόμμα τη Δευτέρα – «Είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα»

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
«Γράφουμε όλοι μαζί τη σωστή και την καλή ιστορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

Ελλάδα Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

Ελλάδα Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία