E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί

Μητέρα και γιος έδωσαν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Δημοσίευση 27/6/2022 | 19:29

Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί

Το δράμα πίσω από την πτώση του ΙΧ στο λιμάνι των Νέων Επιβατών - Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της 72χρονης είχε δώσει τέλος στη ζωή του 

Λίγο μετά, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν' αντέξει τον πόνο
Μία δραματική ιστορία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο μίας 72χρονης γυναίκας και του 50χρονου γιου της, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την ανάσυρση των δύο σορών, μητέρα και γιος ήταν δεμένοι μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν φορτώσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με σακιά γεμάτα άμμο.

Όπως γράφει το thestival.gr, πίσω από την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, βρίσκεται ένα ανείπωτο δράμα. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν' αντέξει τον πόνο.

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι στους Νέους Επιβάτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο, ενώ κινείτο στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και το έριξε στη θάλασσα.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, που έπεσε στο νερό στις 2 το μεσημέρι στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ανασυρθηκαν νεκροί περίπου δύο ώρες μετά. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν τα δύο άτομα, που παρέμειναν για περίπου δύο ώρες στη θάλασσα και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Περί τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του μαύρου αυτοκινήτου από τον βυθό και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν για εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, πρόκειται για έναν άνδρα γνωστών στοιχείων και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι ανευρέθηκαν σε ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς και οι δύο ήταν δεμένοι στο τιμόνι του οχήματος, αλλά και μεταξύ τους.

Η ίδια τόνισε ότι θα γίνει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής και εργαστηριακές εξετάσεις, που αναμένεται να δείξουν τις συνθήκες που έγινε το συμβάν. Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε εντός του οχήματος κάποιο σημείωμα, ούτε σημάδια που να δείχνουν ότι είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο protothema.gr ότι είδε το αυτοκίνητο να σταματάει και στη συνέχεια να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να πέφτει στον βυθό. «Είμαι σίγουρος ότι τις χειροπέδες τις έβαλαν εδώ, καθώς δεν θα μπορούσε διαφορετικά να οδηγήσει το αυτοκίνητο για τέτοια απόσταση. Δεν άκουσα κάποιον καβγά ή φωνές» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Στην ψυχιατρική κλινική 45χρονος που τρομοκρατούσε γείτονες – Επεισόδια, απειλές και φθορές

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο συνήγορος υπεράσπισης έχει ζητήσει την ψυχιατρική αξιολόγηση του 45χρονου

Στους δρόμους εργαζόμενοι σε τουρισμό και εστίαση – 24ωρη απεργία στις 24 Ιουνίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Στην Αθήνα το κεντρικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Κατέρρευσε μέσα στα Επείγοντα: Νοσηλεύτρια πέθανε εν ώρα υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Μια ιδιαίτερα αγαπητή επαγγελματίας υγείας με πολυετή προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Τραμπ: Το Ιράν συμφώνησε να μην αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Υπογράψαμε ήδη ηλεκτρονικά το Μνημόνιο Συνεργασίας

Ισπανία‑Πράσινο Ακρωτήρι 0‑0: «Γκέλα» στην πρεμιέρα για τους «φούριας ρόχας» – Αήττητος ο 40χρονος Βοζίνια

Αθλητικά Νέα Χτες
Δοκάρι για την Ισπανία – Ιστορικός πρώτος βαθμός σε Μουντιάλ για το Πράσινο Ακρωτήρι

Κίνα: Χιλιάδες κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ισχυρές βροχοπτώσεις στο νότιο τμήμα της χώρας έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές

Ένοχος για σeξουαλική κακοποίηση και δολοφονία του θετού βρέφους του ο ομοφυλόφιλος δάσκαλος: «Σκοτώστε με…»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σαράντα τραύματα στον 13 μηνών Πρέστον και καταδίκη και για τους δύο συντρόφους

Μπόνι Τάιλερ: Εξήλθε από το τεχνητό κώμα – Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγουδίστρια, 75 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης

Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας κάλεσε την αστυνομία

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Με ταξί αποχώρησε από το σπίτι του και επέστρεψε στη φυλακή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο «Λάμπρος» της 17Ν επιστρέφει στο σωφρονιστικό κατάστημα

Η απόφαση του Παναθηναϊκού για τον Αταμάν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ