E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί

Μητέρα και γιος έδωσαν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Δημοσίευση 27/6/2022 | 19:29

Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί

Το δράμα πίσω από την πτώση του ΙΧ στο λιμάνι των Νέων Επιβατών - Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της 72χρονης είχε δώσει τέλος στη ζωή του 

Λίγο μετά, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν' αντέξει τον πόνο
Μία δραματική ιστορία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο μίας 72χρονης γυναίκας και του 50χρονου γιου της, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την ανάσυρση των δύο σορών, μητέρα και γιος ήταν δεμένοι μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν φορτώσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με σακιά γεμάτα άμμο.

Όπως γράφει το thestival.gr, πίσω από την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, βρίσκεται ένα ανείπωτο δράμα. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν' αντέξει τον πόνο.

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι στους Νέους Επιβάτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο, ενώ κινείτο στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και το έριξε στη θάλασσα.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, που έπεσε στο νερό στις 2 το μεσημέρι στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ανασυρθηκαν νεκροί περίπου δύο ώρες μετά. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν τα δύο άτομα, που παρέμειναν για περίπου δύο ώρες στη θάλασσα και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Περί τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του μαύρου αυτοκινήτου από τον βυθό και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν για εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, πρόκειται για έναν άνδρα γνωστών στοιχείων και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι ανευρέθηκαν σε ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς και οι δύο ήταν δεμένοι στο τιμόνι του οχήματος, αλλά και μεταξύ τους.

Η ίδια τόνισε ότι θα γίνει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής και εργαστηριακές εξετάσεις, που αναμένεται να δείξουν τις συνθήκες που έγινε το συμβάν. Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε εντός του οχήματος κάποιο σημείωμα, ούτε σημάδια που να δείχνουν ότι είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο protothema.gr ότι είδε το αυτοκίνητο να σταματάει και στη συνέχεια να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να πέφτει στον βυθό. «Είμαι σίγουρος ότι τις χειροπέδες τις έβαλαν εδώ, καθώς δεν θα μπορούσε διαφορετικά να οδηγήσει το αυτοκίνητο για τέτοια απόσταση. Δεν άκουσα κάποιον καβγά ή φωνές» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Ελλάδα 04.12.2025
Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ίλιον: 89χρονος θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά και της πρότεινε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής

Ελλάδα 04.12.2025
Συνελήφθη ο υπερήλικας που φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη που καθόταν σε παγκάκι

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Κόσμος 04.12.2025
Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Ελλάδα 04.12.2025
Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.12.2025
Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ‑Σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα, οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα 04.12.2025
Oι αγρότες συνεχίζουν να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Ελλάδα 04.12.2025
Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Αθλητικά Νέα 04.12.2025
Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Τροχαίο στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ελλάδα 04.12.2025
Στο «κόκκινο» η κίνηση λόγω τροχαίου

Το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων 15% χαμηλότερο από το 2009

Οικονομία 04.12.2025
Η Ελλάδα και οριακά η Ιταλία είναι οι μόνες χώρες της κρίσης που δεν έχουν επανέλθει στα προ κρίσης επίπεδα πραγματικού εισοδήματος - Τι δείχνει η μελέτη του ΚΕΦΙΜ

Πάτρα: Στρατολογούσαν ανήλικους για ληστείες και κλοπές – 9 συλλήψεις

Ελλάδα 04.12.2025
Προσήχθησαν οκτώ ανήλικοι, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως θύματα εμπορίας ανθρώπων.