E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί

Μητέρα και γιος έδωσαν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Δημοσίευση 27/6/2022 | 19:29

Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί

Το δράμα πίσω από την πτώση του ΙΧ στο λιμάνι των Νέων Επιβατών - Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της 72χρονης είχε δώσει τέλος στη ζωή του 

Λίγο μετά, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν' αντέξει τον πόνο
Μία δραματική ιστορία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο μίας 72χρονης γυναίκας και του 50χρονου γιου της, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την ανάσυρση των δύο σορών, μητέρα και γιος ήταν δεμένοι μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν φορτώσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με σακιά γεμάτα άμμο.

Όπως γράφει το thestival.gr, πίσω από την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, βρίσκεται ένα ανείπωτο δράμα. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας ν' αντέξει τον πόνο.

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι στους Νέους Επιβάτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο, ενώ κινείτο στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και το έριξε στη θάλασσα.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, που έπεσε στο νερό στις 2 το μεσημέρι στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ανασυρθηκαν νεκροί περίπου δύο ώρες μετά. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν τα δύο άτομα, που παρέμειναν για περίπου δύο ώρες στη θάλασσα και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Περί τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του μαύρου αυτοκινήτου από τον βυθό και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν για εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, πρόκειται για έναν άνδρα γνωστών στοιχείων και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι ανευρέθηκαν σε ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς και οι δύο ήταν δεμένοι στο τιμόνι του οχήματος, αλλά και μεταξύ τους.

Η ίδια τόνισε ότι θα γίνει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής και εργαστηριακές εξετάσεις, που αναμένεται να δείξουν τις συνθήκες που έγινε το συμβάν. Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε εντός του οχήματος κάποιο σημείωμα, ούτε σημάδια που να δείχνουν ότι είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο protothema.gr ότι είδε το αυτοκίνητο να σταματάει και στη συνέχεια να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να πέφτει στον βυθό. «Είμαι σίγουρος ότι τις χειροπέδες τις έβαλαν εδώ, καθώς δεν θα μπορούσε διαφορετικά να οδηγήσει το αυτοκίνητο για τέτοια απόσταση. Δεν άκουσα κάποιον καβγά ή φωνές» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Κατέληξε εργάτης που τραυματίστηκε από ξύλο που έπεσε από ταράτσα και τον χτύπησε στο κεφάλι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο εργάτης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Συναγερμός στο Παρίσι για το Γαλλία‑Μαρόκο στο Μουντιάλ: Φόβοι για σοβαρά επεισόδια όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το 2022 οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης με τη Γαλλία να επικρατεί και να προκρίνεται στον τελικό, τότε είχαν ακολουθήσει σοβαρά επεισόδια στους δρόμους του Παρισιού

Τσεχία: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Πράγας

Κόσμος Χτες
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές

Ζάκυνθος: Η στιγμή που ο πιλότος απομακρύνεται από το φλεγόμενο F‑16

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο χειριστής κατάφερε να οδηγήσει το μαχητικό με ασφάλεια στον διάδρομο προσγείωσης

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Σωκράτης Φάμελλος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φημολογία αυτή έρχεται να κορυφώσει ένα εκρηκτικό κλίμα εσωστρέφειας

Αλί Χαμενεΐ: Βίντεο δείχνει το καταφύγιο όπου σκοτώθηκε αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είναι η πρώτη φορά που το Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει την καταστροφή που υπέστη το καταφύγιο του Αλί Χαμενεΐ στην Τεχεράνη

Σητεία: Αγνοείται η 55χρονη Βασιλική Γκάγκα – Εξαφανίστηκε εδώ και δύο εβδομάδες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές αναζητούν την 55χρονη Βασιλική Γκάγκα, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από τη Σητεία από τα τέλη Ιουνίου

Μουντιάλ 2026: Δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση στη συνέντευξη του Μπραχίμ Ντίαθ

Αθλητικά Νέα Χτες
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Μπραχίμ Ντίαθ, ενόψει του αγώνα Γαλλία - Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ, δύο δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση.

Μαίνεται η φωτιά σε βιοτεχνία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: Επεκτάθηκε σε διπλανό εργοστάσιο

Ελλάδα Χτες
Λίγο μετά τις 16:00 εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής

Μυστήριο με την εξαφάνιση 48χρονης μητέρας στον Αλιμο: Αφαντο και το όχημά της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μια 48χρονη μητέρα αγνοείται εδώ και τέσσερις μέρες σύμφωνα με τις αρχές. Αφαντο παραμένει και το αυτοκίνητό της.

Μακάβριο λάθος στις Σέρρες: Πήγαν να παραλάβουν τον νεκρό πατέρα τους και τους παρέδωσαν άλλη σορό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δικηγόρος της οικογένειας θα ζητήσει από τον εισαγγελέα άδεια εκταφής νεκρού που κηδεύτηκε στην Ξάνθη, σε μουσουλμανικό νεκροταφείο, για τον οποίο η οικογένεια έχει βάσιμες υποψίες ότι είναι ο δικός τους άνθρωπος

Θρίλερ σε βενζινάδικο στη Βρετανία: Αστυνομικός όρμησε σε άντρα που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Κόσμος Χτες
Έπεσε πάνω σε άνδρα που κρατούσε αναπτήρα μέσα σε βενζινάδικο  -  Προτάθηκε για τα Εθνικά Βραβεία Ανδρείας