E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραφήνα: Ξεσπούν φίλοι του 42χρονου ‑«Τον σκότωσαν έτσι απλά; Να φοβόμαστε να βγούμε έξω για ένα ποτό;»

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 42χρονου ξεσπούν για τον άγριο, μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του στη Ραφήνα, έξω από μπαρ.

Δημοσίευση 27/6/2022 | 18:21

Ραφήνα: Ξεσπούν φίλοι του 42χρονου ‑«Τον σκότωσαν έτσι απλά; Να φοβόμαστε να βγούμε έξω για ένα ποτό;»

«Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί από αυτό... Δουλευταράς... Γιατί τον έφαγαν; Επειδή βγήκε να πιει ένα ποτό; Να φοβόμαστε να βγούμε για μία βόλτα; Πού ζούμε; Τον σκότωσαν έτσι απλά; Επειδή γούσταραν; Επειδή είναι μάγκες;», αναρωτιούνται οι θείοι του 42χρονου στην εκπομπή «Live News» στο Mega, εμφανώς συγκλονισμένοι από την απώλεια που βιώνουν.

 Ο 42χρονος είχε πάει στο μπαρ με τον ξάδελφό του, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού ήταν από τους πρώτους που τον αντίκρισε αιμόφυρτο και παραμορφωμένο από τα χτυπήματα.

«Για όλους είναι σοκ, ένα νέο παιδί, ένα παλικάρι, για το τίποτα...»

Όπως μεταδίδει η εκπομπή, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 42χρονο που ξεψύχησε, χτυπημένος βάναυσα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Πρόκειται για ένα παιδί του μεροκάματου, όπως λένε, που εργαζόταν ως οδηγός στα θερμοκήπια της περιοχής του Μαραθώνα, γέννημα θρέμμα της περιοχής.

Στο μεταξύ, όλη την ημέρα χθες αλλά και από νωρίς σήμερα το πρωί, συγγενείς και φίλοι πηγαίνουν στο σπίτι του 42χρονου για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

«Για όλους είναι σοκ, ένα νέο παιδί, ένα παλικάρι, για το τίποτα. Που πήγε να διασκεδάσει. Πήγαινε πάρα πολύ συχνά εκεί. Ποτέ δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Ήταν ένα πάρα πολύ ήρεμο παιδί, δεν τσακωνόταν για τίποτα. Είχε και δύναμη. Ήταν μυώδης, είχε δύναμη. Δεν τσακωνόταν. Δεν ήταν από αυτούς τους ανθρώπους, δηλαδή, που θα πήγαινε κάπου και θα... Ήταν πάρα πολύ γνωστός στην περιοχή. Το στέκι του ήταν εκεί. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα», λέει φίλη του.

«Ήταν σε μια λίμνη αίματος και δεν μπορούσαμε να τον αναγνωρίσουμε»

«Έπινε το ποτό του μαζί με την παρέα όλη, με τα παιδιά, ανέβηκε στην τουαλέτα… Σκόνταψε; Ακούμπησε… έναν τύπο από το μαγαζί αυτό που ήταν εκεί, τον έβρισε τον Δημήτρη και κατέβηκε μετά ο Δημήτρης στην παρέα του. Αυτό συνεχίστηκε εκεί στο μπαρ που ήταν και πήγε το παιδί που είναι υπεύθυνος στο μαγαζί και του είπε, ''παιδιά σας παρακαλώ, όχι φασαρίες εδώ''. Και κάπως, με κάποιον τρόπο τώρα, ή την ώρα που έφευγε ο Δημήτρης, ή του είπαν να βγει έξω, δεν ξέρω… ήταν τέσσερις ή πέντε… στο στενάκι του μαγαζιού, έγινε αυτό που έγινε», αναφέρει φίλη του θύματος.

«Οι φωνές ακούστηκαν εκείνη την ώρα, ουρλιάζανε πολλή ώρα και φωνάζανε ''βοήθεια'' κάτι κοπέλες. Δεν νομίζω ότι είχε κόσμο εκεί στο στενάκι, γιατί το στενάκι αυτό δεν φαίνεται από το μαγαζί. Δηλαδή εκεί σου στήνουν καρτέρι. Είναι δύσκολο, δηλαδή, κάποιος να δει από το μαγαζί εκεί που έγινε. Επειδή πήγαμε να δούμε τι έγινε μετά και είδαμε τον Δημήτρη κάτω, δεν τον αναγνωρίσαμε. Αιμόφυρτο, κάτω… Την επομένη μάθαμε ότι ήταν ο Δημήτρης. Το τι χτυπήματα είχε στο κεφάλι το παιδί… σε μια λίμνη αίματος, και δεν γνωρίσαμε τον Δημήτρη… Δεν τον αναγνωρίσαμε», προσθέτει η φίλη του θύματος.

«Αυτοί πήγαν για να σκοτώσουν εκεί πέρα. Και το συγκεκριμένο παιδί ούτε εχθρούς είχε ούτε φασαρία προκάλεσε. Επειδή βγήκε με τον ξάδελφό του να πιει ένα ποτό. Αυτό. Δεν έχει πειράξει άνθρωπο. Πιο ήρεμο άνθρωπο δεν έχω γνωρίσει. Ούτε καν τσακώνεται. Το παιδί πήγε πάνω τουαλέτα, τον έσπρωξε ένας, ''συγγνώμη'' λέει, κατέβηκε κάτω και μετά συνέχισαν αυτοί. Συνέχισαν το ίδιο βιολί. Και μετά του την είχαν στημένη απ’ έξω. Απλά, πήγαν για να σκοτώσουν. Πήγαν για να κάνουν φασαρία. Το παιδί έπινε το ποτό του, ήταν ευτυχισμένος στη ζωή του, περνούσε καλά κι ένα παιδί γεμάτο χαρά», αναφέρει συνάδελφος του θύματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι αστροναύτες του Artemis II είδαν για πρώτη φορά «κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί»

Κόσμος 05.04.2026
Οι τέσσερις αστροναύτες της αποστολής Artemis II είδαν για πρώτη φορά μία αθέατη πλευρά της Σελήνης. “Είναι συγκλονιστικά εδώ πάνω”

Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Ελληνικό

Ελλάδα 05.04.2026
Το άγαλμα φιλοτέχνησε ο γλύπτης, Θεόδωρος Παπαγιάννης - Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε δίπλα στο θρυλικό Boeing 727 «Mount Olympus» στο Πάρκο της Ολυμπιακής, στο Ελληνικό

Κλείνει από Δευτέρα η γέφυρα της Χαλκίδας – Οι ώρες λειτουργίας

Ελλάδα 05.04.2026
Σε ισχύ θα τεθούν από τη Δευτέρα (06/04) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υψηλή Γέφυρα Ευρίπου της Χαλκίδας

LinkedIn: Κρυφός κώδικας ελέγχει ποιες επεκτάσεις έχει ο browser σας, σύμφωνα με έρευνα

Tech + Science 05.04.2026
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μέσω των extensions το LinkedIn μπορεί να «χαρτογραφεί» συνήθειες χρηστών και εργαλεία που χρησιμοποιούν εταιρείες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Κάιρο World Cup

Αθλητικά Νέα 05.04.2026
Μια ακόμα επιτυχία για τον “άρχοντα των κρίκων”

Συνεχίζει τις απειλές ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: «Ανοίξτε τα ή θα πάτε στην κόλαση»

Κόσμος 05.04.2026
Συνεχίζει να χάνει την ψυχραιμία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Τρoχαίo ατύχημα για την Τόρι Σπέλινγκ: Στο νοσοκομείο μαζί με τα τέσσερα παιδιά της

Κόσμος 05.04.2026
Ένα όχημα φέρεται να χτύπησε το SUV της ηθοποιού με μεγάλη ταχύτητα

Καιρός – Πάσχα: Ήλιος και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά βροχές με ανέμους

Καιρός 05.04.2026
Τα δεδομένα δείχνουν ασθενή έως μέτρια ένδειξη για βροχές το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

«Λύγισε» ο Νίκος Πλακιάς για τα κορίτσια του: «Πάντα αυτές οι θέσεις στο τραπέζι θα είναι αδειανές»

Ελλάδα 05.04.2026
Ο πατέρας των κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή «Face 2 Face» της Κατερίνας Παναγοπούλου στο MEGA

Fuel Pass: Ανοίγει αύριο 6 Απριλίου η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων

Ελλάδα 05.04.2026
Τα εισοδηματικά κριτήρια βασίζονται στη φορολογική δήλωση του 2024, ενώ τα ποσά της επιδότησης κυμαίνονται από 25 έως 60 ευρώ

Η Αραμπατζή ζητά σύσταση προανακριτικής επιτροπής για να αποδείξει την αθωότητά της για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ελλάδα 05.04.2026
«Θέτω τον εαυτό μου, χωρίς καμία επιφύλαξη, στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής », τονίζει σε ανάρτησή της

Καλλιθέα: Συνελήφθη καθηγήτρια Γυμνασίου για ναρκωτικά

Ελλάδα 05.04.2026
Η καθηγήτρια συνελήφθη μαζί με έναν 17χρονο