E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραφήνα: Ξεσπούν φίλοι του 42χρονου ‑«Τον σκότωσαν έτσι απλά; Να φοβόμαστε να βγούμε έξω για ένα ποτό;»

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 42χρονου ξεσπούν για τον άγριο, μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του στη Ραφήνα, έξω από μπαρ.

Δημοσίευση 27/6/2022 | 18:21

Ραφήνα: Ξεσπούν φίλοι του 42χρονου ‑«Τον σκότωσαν έτσι απλά; Να φοβόμαστε να βγούμε έξω για ένα ποτό;»

«Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί από αυτό... Δουλευταράς... Γιατί τον έφαγαν; Επειδή βγήκε να πιει ένα ποτό; Να φοβόμαστε να βγούμε για μία βόλτα; Πού ζούμε; Τον σκότωσαν έτσι απλά; Επειδή γούσταραν; Επειδή είναι μάγκες;», αναρωτιούνται οι θείοι του 42χρονου στην εκπομπή «Live News» στο Mega, εμφανώς συγκλονισμένοι από την απώλεια που βιώνουν.

 Ο 42χρονος είχε πάει στο μπαρ με τον ξάδελφό του, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού ήταν από τους πρώτους που τον αντίκρισε αιμόφυρτο και παραμορφωμένο από τα χτυπήματα.

«Για όλους είναι σοκ, ένα νέο παιδί, ένα παλικάρι, για το τίποτα...»

Όπως μεταδίδει η εκπομπή, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 42χρονο που ξεψύχησε, χτυπημένος βάναυσα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Πρόκειται για ένα παιδί του μεροκάματου, όπως λένε, που εργαζόταν ως οδηγός στα θερμοκήπια της περιοχής του Μαραθώνα, γέννημα θρέμμα της περιοχής.

Στο μεταξύ, όλη την ημέρα χθες αλλά και από νωρίς σήμερα το πρωί, συγγενείς και φίλοι πηγαίνουν στο σπίτι του 42χρονου για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

«Για όλους είναι σοκ, ένα νέο παιδί, ένα παλικάρι, για το τίποτα. Που πήγε να διασκεδάσει. Πήγαινε πάρα πολύ συχνά εκεί. Ποτέ δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Ήταν ένα πάρα πολύ ήρεμο παιδί, δεν τσακωνόταν για τίποτα. Είχε και δύναμη. Ήταν μυώδης, είχε δύναμη. Δεν τσακωνόταν. Δεν ήταν από αυτούς τους ανθρώπους, δηλαδή, που θα πήγαινε κάπου και θα... Ήταν πάρα πολύ γνωστός στην περιοχή. Το στέκι του ήταν εκεί. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα», λέει φίλη του.

«Ήταν σε μια λίμνη αίματος και δεν μπορούσαμε να τον αναγνωρίσουμε»

«Έπινε το ποτό του μαζί με την παρέα όλη, με τα παιδιά, ανέβηκε στην τουαλέτα… Σκόνταψε; Ακούμπησε… έναν τύπο από το μαγαζί αυτό που ήταν εκεί, τον έβρισε τον Δημήτρη και κατέβηκε μετά ο Δημήτρης στην παρέα του. Αυτό συνεχίστηκε εκεί στο μπαρ που ήταν και πήγε το παιδί που είναι υπεύθυνος στο μαγαζί και του είπε, ''παιδιά σας παρακαλώ, όχι φασαρίες εδώ''. Και κάπως, με κάποιον τρόπο τώρα, ή την ώρα που έφευγε ο Δημήτρης, ή του είπαν να βγει έξω, δεν ξέρω… ήταν τέσσερις ή πέντε… στο στενάκι του μαγαζιού, έγινε αυτό που έγινε», αναφέρει φίλη του θύματος.

«Οι φωνές ακούστηκαν εκείνη την ώρα, ουρλιάζανε πολλή ώρα και φωνάζανε ''βοήθεια'' κάτι κοπέλες. Δεν νομίζω ότι είχε κόσμο εκεί στο στενάκι, γιατί το στενάκι αυτό δεν φαίνεται από το μαγαζί. Δηλαδή εκεί σου στήνουν καρτέρι. Είναι δύσκολο, δηλαδή, κάποιος να δει από το μαγαζί εκεί που έγινε. Επειδή πήγαμε να δούμε τι έγινε μετά και είδαμε τον Δημήτρη κάτω, δεν τον αναγνωρίσαμε. Αιμόφυρτο, κάτω… Την επομένη μάθαμε ότι ήταν ο Δημήτρης. Το τι χτυπήματα είχε στο κεφάλι το παιδί… σε μια λίμνη αίματος, και δεν γνωρίσαμε τον Δημήτρη… Δεν τον αναγνωρίσαμε», προσθέτει η φίλη του θύματος.

«Αυτοί πήγαν για να σκοτώσουν εκεί πέρα. Και το συγκεκριμένο παιδί ούτε εχθρούς είχε ούτε φασαρία προκάλεσε. Επειδή βγήκε με τον ξάδελφό του να πιει ένα ποτό. Αυτό. Δεν έχει πειράξει άνθρωπο. Πιο ήρεμο άνθρωπο δεν έχω γνωρίσει. Ούτε καν τσακώνεται. Το παιδί πήγε πάνω τουαλέτα, τον έσπρωξε ένας, ''συγγνώμη'' λέει, κατέβηκε κάτω και μετά συνέχισαν αυτοί. Συνέχισαν το ίδιο βιολί. Και μετά του την είχαν στημένη απ’ έξω. Απλά, πήγαν για να σκοτώσουν. Πήγαν για να κάνουν φασαρία. Το παιδί έπινε το ποτό του, ήταν ευτυχισμένος στη ζωή του, περνούσε καλά κι ένα παιδί γεμάτο χαρά», αναφέρει συνάδελφος του θύματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή με το Fuel Pass: Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων μετά το μπλοκάρισμα

Οικονομία Χτες
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για όλους τους πολίτες έως τέλη Απριλίου

Ιστορική στιγμή: Το Artemis II έφτασε εκεί που δεν κατάφερε το Apollo 13

Tech + Science Χτες
Η αποστολή στη Σελήνη Artemis II ξεπέρασε την μέγιστη απόσταση από τη Γη που πέτυχε το Apollo 13 το 1970

Ένα κυνήγι πασχαλινών αυγών με τραγικό τέλος: Δέντρο καταπλάκωσε μητέρες και παιδιά που συμμετείχαν στο έθιμο – Τρεις νεκροί

Κόσμος Χτες
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή προκάλεσαν την πτώση μιας μελιάς ύψους 30 μέτρων

Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ελλάδα Χτες
Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Θρίλερ στην Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας με ταινία στο λαιμό μέσα σε χαντάκι

Ελλάδα Χτες
Η αστυνομία προχώρησε σε αυτοψία και συλλογή στοιχείων στο σημείο

Το Ιράν απορρίπτει την εκεχειρία – Θα συνέχιζα τον πόλεμο για το πετρέλαιο, θα βγάζαμε λεφτά, λέει ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί τώρα είναι πολύ πιο λογικοί από τους τρελούς που είχαμε στην πρώτη και τη δεύτερη φάση»

Πέθανε η ηθοποιός Πάρη Λεβέντη

Ελλάδα Χτες
«Μετά από διασταυρώσεις πολλών ημερών ήρθε το θλιβερό νέο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αερογέφυρα ζωής για 6χρονο κοριτσάκι: Αγώνας δρόμου του ΕΚΑΒ από την Κεφαλονιά στον Αραξο

Ελλάδα Χτες
Το κοριτσάκι θα μεταφερθεί στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όπου θα συνεχιστεί η εξειδικευμένη αντιμετώπιση της κατάστασής του

Καιρός: «Καλοκαίρι» έως τη Μεγάλη Τετάρτη, «φθινόπωρο» έως το Μεγάλο Σάββατο με βροχές και «βουτιά» της θερμοκρασίας

Καιρός Χτες
Έως και το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, αλλά από το βράδυ της ίδιας ημέρας και έως το Μεγάλο Σάββατο θα χαλάσει

Σάλος σε σούπερ μάρκετ: Απέλυσαν υπάλληλο που πήγε να σταματήσει κλέφτη

Ελλάδα Χτες
Ο ίδιος περιέγραψε την εξέλιξη ως «σοκαριστική»