E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: Λύθηκε το μυστήριο της μαφιόζικης επίθεσης σε ξενοδόχο

Μετά από σκηνοθετημένο τροχαίο

Δημοσίευση 27/6/2022 | 11:42

Μύκονος: Λύθηκε το μυστήριο της μαφιόζικης επίθεσης σε ξενοδόχο

Η Μύκονος στο επίκεντρο, αυτή τη φορά για τις αποκαλύψεις αναφορικά με την αιματηρή επίθεση. Ο ξενοδόχος είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο και είχε περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε…

Η Μύκονος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την επίθεση, την ώρα που ο ξενοδόχος προσπαθεί να αφήσει πίσω τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και να συνεχίσει. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση, μετά από μαρτυρίες, περιγραφές του θύματος, αλλά και εικόνες από κάμερες ασφαλείας του νησιού, που κατέγραψαν πρόσωπα και καταστάσεις. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα κίνητρα, πίσω από τα χτυπήματα.

Ως φυσικοί αυτουργοί φέρονται ένας 33χρονος Έλληνας, κάτοικος Αθήνας χωρίς ποινικό μητρώο και ως συνεργός του, στην προσπάθεια διαφυγής του, ένας 30χρονος Αλβανός που διαμένει στο νησί. Οι δράστες που είχαν κλέψει ΙΧ που είχε νοικιάσει τουρίστας στο νησί, εντοπίστηκαν από κάμερες σπιτιών αλλά και του αεροδρομίου της Μυκόνου αφού ο 33χρονος, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναχώρησε αυθημερόν.

Η επίθεση στον ξενοδόχο σημειώθηκε στις 10 Ιουνίου από άτομα που έπεσαν με ΙΧ αυτοκίνητο πάνω στο δικό του όχημα και στη συνέχεια τον χτύπησαν ακόμη και με λοστό. Ο επιχειρηματίας μιλώντας σε ΜΜΕ είχε αναφερει «με τράκαρε ένα αυτοκίνητο και μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί, μου επιτέθηκε ο οδηγός. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε λοστό, με τον οποίο με χτύπησε στο κεφάλι. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».

Μάλιστα σε εκείνες τις δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι πίσω από την επίθεση μπορεί να κρύβεται μια αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση. Ένα κατάστημα, που όπως υποστήριξε λειτουργεί παράνομα, διότι έχουν μια προσωρινή αναστολή της άδειας της μουσικής τους.

Σημειώνεται πάντως ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ανακαλύψει το κίνητρο και τους καθοδηγητές των φυσικών αυτουργών, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιράν: Θα χτυπήσουμε σκληρά την Κύπρο

Κόσμος 02.03.2026
«Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με τόση σφοδρότητα που οι Αμερικανοί θα φύγουν από το νησί»

Πιτ Χέγκσεθ: «Δεν ξεκινήσαμε αυτόν το πόλεμο, αλλά ο Τραμπ θα τον τελειώσει!»

Κόσμος 02.03.2026
Τι ανέφερε ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν, το καθεστώς της Ισλαμικής Δημοκρατίας και το πυρηνικό πρόγραμμα.

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Ποιοι καλούνται και τι πρέπει να γνωρίζουν

Ελλάδα 02.03.2026
Οι ηλικίες και αναλυτικές οδηγίες για τους πολίτες

Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρή και η σύζυγος του Αλί Χαμενεΐ

Κόσμος 02.03.2026
Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στο Ιράν, η σύζυγος του Αλί Χαμενεΐ, υπέκυψε και αυτή στα τραύματά της.

Ιατροδικαστική για 31χρονη στον Κολωνό: Δεν ήταν έγκυος ‑ Για κακούργημα διώκεται ο σύντροφός της

Ελλάδα 02.03.2026
Ο ιατροδικαστής προσπαθεί αν ο θάνατος προκλήθηκε αποκλειστικά από τα χτυπήματα

Μπλακ άουτ στις πτήσεις: Μπαράζ μαζικών ακυρώσεων και εκτροπών

Ελλάδα 02.03.2026
Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής οι αεροπορικές

Πέθανε ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Σπύρος Κατσίμης

Ελλάδα 02.03.2026
Το συγκινητικό αντίο της κόρης του, Μαριλένας

Από λάθος του Κουβέιτ η πτώση των αμερικανικών μαχητικών

Κόσμος 02.03.2026
Και τα έξι μέλη των πληρωμάτων πρόλαβαν να εκτιναχθούν με ασφάλεια από τα αεροσκάφη

Ιράν προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2026: Το Ιράκ φαβορί για την αντικατάσταση

Αθλητικά Νέα 02.03.2026
Ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα – Σενάρια για ανακατανομή θέσεων και πιθανό «παράθυρο» επαναφοράς μέσω wild card

Δύο φρεγάτες και F16 στέλνει η Ελλάδα στην Κύπρο

Ελλάδα 02.03.2026
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λίγο πριν το μεσημέρι ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Κύπρου

«Αδειασαν οι ουρανοί»: Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά αεροδρόμια και παγκόσμιο χάος στις αερομεταφορές

Κόσμος 02.03.2026
Χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων – Ποιες εταιρείες επηρεάζονται