E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Θρίλερ με τον εντοπισμό Γάλλου τουρίστα που χάθηκε

Επιχείρηση εντοπισμού οργανώθηκε στην Κρήτη για Γάλλο τουρίστα που χάθηκε σε μονοπάτι στο δρόμο Αγία Ρουμέλη – Σούγια.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2022 | 09:57

Κρήτη: Θρίλερ με τον εντοπισμό Γάλλου τουρίστα που χάθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής η 62χρονη σύζυγος του τουρίστα εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο σύζυγο της και βγήκε στη Σούγια για να καλέσει σε βοήθεια.

Κουρασμένη και πολύ ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κάθισε σ’ ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και την ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγο της.

Αμέσως από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ώρο από τότε που η σύζυγος του τον είδε για τελευταία φορά.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 5 άτομα από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης καθώς και επιπλέον ο χειριστής του drone που χρησιμοποιείται στις έρευνες. Στις έρευνες έχουν προστεθεί επίσης δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ επί ποδός βρίσκονται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η εθελοντική ομάδα ΕΠΟΜΕΑ των Χανίων, πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού αλλά και από τον Α’ ΠΣ Χανίων, συνολικά 17 άτομα από την Πυροσβεστική Χανίων.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος αρχικά είχε αναφέρει ότι ο σύζυγος της δεν ήταν τραυματισμένος και δεν κινδύνευε η ζωή του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πηγές, η 62χρονη αλλάζει συνεχώς τις καταθέσεις και τα δεδομένα με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξελίσσεται σε αγωνιώδες θρίλερ εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη, 3 χρόνια μετά ‑ Γεμάτη κόσμο η πλατεία Συντάγματος ‑ Συλλαλητήρια σε πολλές πολεις

Ελλάδα 28.02.2026
Περισσότερες από 100 συγκεντρώσεις εντός Ελλάδος και 25 στο εξωτερικό

Ισραήλ: Ενεργοποιήθηκε ξανά η «Σφεντόνα του Δαβίδ» ‑ Ποιο είναι το υπερόπλο της Ιερουσαλήμ

Κόσμος 28.02.2026
Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα υπερσύγχρονα όπλα τους έχουν ενεργοποιήσει οι Ισραηλινοί απέναντι στη Χαμάς

Ένας νεκρός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την ιρανική πυραυλική επίθεση ‑ «Είναι δειλή πράξη»

Ελλάδα 28.02.2026
Το υπουργείο Αμυνας ανέφερε ότι ένας Ασιάτης υπήκοος σκοτώθηκε αφού τα συντρίμμια έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή του Αμπου Ντάμπι

Η στιγμή που ιρανικοί πύραυλοι χτυπούν την βάση του 5ου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν

Κόσμος 28.02.2026
Το Ιράν εξαπέλυσε βαλλιστική επίθεση κατά της έδρας του 5ου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν, ως αντίποινα για την κοινή στρατιωτική επιχείρηση ΗΠΑ–Ισραήλ

«Θα το μετανιώσετε»: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της χώρας

Η σκληρή απάντηση Ρωσίας για την επίθεση ΗΠΑ‑ Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
«Ο ειρηνοποιός Τραμπ έδειξε ξανά το αληθινό του πρόσωπο»

Τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ελλάδα 28.02.2026
Ακινητοποιημένα τα τρένα, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, στάση στο Μετρό

Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος 67χρονης

Ελλάδα 28.02.2026
Διερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης – Η Ένωση «Υπερίων» ζητά απαντήσεις για τις υποδομές και τη λογοδοσία

Ανδρας στην Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα 3 ανήλικα ανίψια του

Ελλάδα 28.02.2026
Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ όπως φαίνεται είχε ποινικό παρελθόν

Τραμπ σε 8λεπτο διάγγελμα: «Θα ισοπεδώσουμε τη βιομηχανία πυραύλων του Ιράν»

Κόσμος 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την έναρξη στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, καλώντας τους Φρουρούς της Επανάστασης να καταθέσουν τα όπλα.

Τραμπ διατάσσει διακοπή συνεργασίας με Anthropic – Απειλές για ποινικές συνέπειες και εξάμηνη κατάργηση συμβολαίων

Tech + Science 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε στην άρνηση της εταιρίας να παραχωρήσει απεριόριστη πρόσβαση στα εργαλεία της στο Πεντάγωνο.