E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλιβερ Στόουν: Ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά τον ξεπέρασε

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης μίλησε για την περίοδο που πήρε μια σειρά συνεντεύξεων από τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Δημοσίευση 22/5/2022 | 12:17

Όλιβερ Στόουν: Ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά τον ξεπέρασε

Πολλές είναι οι φήμες που μιλούν για προβλήματα υγείας του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Από τη νόσο του Πάρκινσον μέχρι καρκίνο, διάφορα δημοσιεύματα, δηλώσεις αξιωματούχων και άλλες πληροφορίες έχουν ισχυριστεί πως ο Πούτιν πάσχει από κάποια ασθένεια. Συχνά, συνδέονται οι πράξεις του, όπως η εισβολή στην Ουκρανία, με τα προβλήματα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Μια ακόμα αναφορά σχετικά με την υγεία του Ρώσου προέδρου έρχεται από δηλώσεις του Αμερικανού σκηνοθέτη, Όλιβερ Στόουν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, μιλώντας στο podcast του Λεξ Φρίντμαν, Ρωσο-αμερικανού επιστήμονα και ερευνητή, μίλησε για την περίοδο που πήρε μια σειρά συνεντεύξεων από τον Βλαντίμιρ Πούτιν και αποκάλυψε νέα στοιχεία. Χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στον τύπο της ασθένειας, ο Όλιβερ Στόουν είπε ότι ο Πούτιν είχε καρκίνο εκείνη την εποχή, αλλά πως στη συνέχεια τον ξεπέρασε. Επίσης, ο σκηνοθέτης είπε ότι ο Πούτιν είχε απομονωθεί εξαιτίας της Covid-19.

Έχουν κυκλοφορήσει αναφορές που μιλούν για καρκίνο στον θυρεοειδή του Ρώσου προέδρου, ή για καρκίνο του αίματος. Επίσης, σε πρόσφατες εμφανίσεις του, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε «τροφή» σε αυτές τις φήμες, καθώς το παρουσιαστικό του και η συμπεριφορά του σχολιάστηκαν εκτενώς.

Στον Αμερικανό σκηνοθέτη παραχωρήθηκε άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον ηγέτη του Κρεμλίνου για μια περίοδο δύο ετών.

Όλιβερ Στόουν: Ο Πούτιν έχει χάσει την επαφή με τον λαό
Ο Στόουν είπε ότι δεν έχει συναντηθεί με τον Πούτιν εδώ και τρία χρόνια.

Εξηγώντας γιατί ο Πούτιν μπορεί να εκτίμησε λανθασμένα την εισβολή στην Ουκρανία, ο Στόουν υπέθεσε ότι «ίσως έχασε την επαφή και την επικοινωνία με τον λαό».

Επίσης, είπε ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πούτιν είχε σωστή πληροφόρηση από τις μυστικές υπηρεσίες του σχετικά με την εισβολή στην Ουκρανία. «Ίσως δεν ήταν καλά πληροφορημένος για τον βαθμό συνεργασίας που θα είχε με τους Ρώσους της Ουκρανίας… Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που δεν αξιολόγησε την κατάσταση σωστά», είπε ο σκηνοθέτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καρέ‑καρέ η επίθεση ουκρανικού drone σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο – Η στιγμή που πλήττει τον στόχο του

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του πληρώματος ενός από τα πλοία»

Αναγκαστική προσγείωση F‑16 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου ‑Καλά στην υγεία του ο πιλότος

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας είχε απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Ανθρωποι σκοτεινοί μάς έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Η Νικολέτα έφυγε στα 37 της, κακώς έβγαλες εισιτήριο. Και ο Χάρος είναι μπαμπέσης και δεν κάνει ακυρώσεις εισιτηρίων»

Ασπρόπυργος: Από βυτίο με προπάνιο η μεγάλη έκρηξη – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης και ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη στον χώρο του συνεργείου - Τρεις οι διασωληνωμένοι.

Γερμανία: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Έλληνα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

Κόσμος 09.07.2026
O 26χρονος καταδικασθείς ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του ελεγκτή, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έφυγε στα 75 της χρόνια

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

Ελλάδα 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη