E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόπειρα ομαδικού βιασμού από τρεις Πακιστανούς στη Λάρισα

Η γυναίκα βίωσε εφιαλτικές στιγμές, όμως κατάφερε να τους ξεφύγει παλεύοντας

Δημοσίευση 20/5/2022 | 11:15

Απόπειρα ομαδικού βιασμού από τρεις Πακιστανούς στη Λάρισα

Νοίκιασαν παράνομα ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα ενός ζευγαριού αλλοδαπών και προσπάθησαν να βιάσουν ομαδικά τη γυναίκα, τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν στη Λάρισα! Στα χέρια τους, η γυναίκα βίωσε εφιαλτικές στιγμές, όμως κατάφερε να τους ξεφύγει παλεύοντας!

Οι δράστες ηλικίας 35, 25 και 28 χρόνων έπεισαν έναν 43χρονο Αφγανό και την 40χρονη Βουλγάρα σύντροφό του να τους υπενοικιάσουν ένα δωμάτιο στο ισόγειο διαμέρισμα όπου συζούν. Όμως, το βράδυ της Τρίτης και ενώ ο Αφγανός απουσίαζε στην εργασία του, επιτέθηκαν στην 40χρονη, την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, την ξεγύμνωσαν βγάζοντάς της τα ρούχα και το εσώρουχο και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν!

Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και ανάγκασε τους επίδοξους βιαστές να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους. Αμέσως μετά, κατήγγειλε όσα συνέβησαν και οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Μαζί τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και ο 43χρονος Αφγανός κατηγορούμενος για διευκόλυνση διαμονής στην Ελλάδα παράτυπων αλλοδαπών. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο.

Στους Πακιστανούς, οι οποίοι δεν διαθέτουν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού από κοινού και παραμένουν κρατούμενοι ώσπου να οδηγηθούν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δόκιμοι της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Ιταλίας απεγκλώβισαν την τελευταία στιγμή οδηγό αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Τεργέστη

Ρωσία: Δείτε τι συνέβη όταν βγήκε εκτός ελέγχου πολυβόλο σε στρατιωτική άσκηση

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ένας στρατιώτης παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν ένα πολυβόλο ξέφυγε από τον έλεγχο κατά τη διάρκεια δοκιμής νέου οπλικού συστήματος στη Ρωσία.

Τραγωδία στην Καστοριά: Τι συνέβη με το 4χρονο αγοράκι που έπεσε σε πισίνα και πώς αντέδρασαν οι γιατροί

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο παππούς εντόπισε το παιδάκι στον πάτο της πισίνας και το ανέσυρε αναίσθητο - διακομίστηκε εκτάκτως στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

Πολιτική 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση στις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.