E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απειλούσε να κάψει ζωντανούς τα πεθερικά και την πρώην γυναίκα του

Είχε μπιτόνι με βενζίνη στο αυτοκίνητο

Δημοσίευση 20/5/2022 | 09:20

Απειλούσε να κάψει ζωντανούς τα πεθερικά και την πρώην γυναίκα του

O 47χρονος αλβανικής καταγωγής είχε αποφυλακιστεί πριν από έξι μόλις ημέρες. Το πρωί της Πέμπτης, πήγε στο σπίτι των πεθερικών του, προσπάθησε να πηδήξει τα κάγκελα για να μπει στην αυλή και μόλις είδε τον πεθερό του, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ότι θα τους κάψει. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Ο 47χρονος,που είναι γνωστός στην κοινωνία του Βόλου για τα επεισόδια σε βάρος της σε διάσταση γυναίκας του και των πεθερικών του, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών και διέταξε την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή, απ’ όπου είχε αποφυλακιστεί την περασμένη Παρασκευή.

Πήγε στην Αστυνομία μόνος του για …άλλη υπόθεση

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα έγιναν στις 6 το πρωί της Πέμπτης, όταν ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του πεθερού του στον Βόλο, σκαρφάλωσε στα κάγκελα με σκοπό να μπει στην αυλή, παρά τους όρους αποφυλάκισης που όριζαν να μην πλησιάζει στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Ο πεθερός του βγήκε στην αυλή του σπιτιού του, ο 47χρονος έβρισε τον ίδιο, την πεθερά του και την πρώην σύζυγό του και φώναζε ότι θα τους κάψει.

Ώρες αργότερα, πήγε στην Αστυνομία, για προσωπική του υπόθεση και συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πεθερός του. Στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, όπου η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή, εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Το αυτόφωρο άργησε να ξεκινήσει, καθώς αρχικά απουσίασε ο πεθερός και μηνυτής, το Δικαστήριο διέκοψε και η πρόεδρος ζήτησε να ενημερωθεί για να κατέβει ο μάρτυρας και αν αρνούνταν να προσαγόταν στο Δικαστήριο από την Αστυνομία.

Τελικά, ο άνδρας παρουσιάστηκε στη δίκη, κατέθεσε ότι εδώ και έναν χρόνο έχει προβλήματα με τον γαμπρό του, που πηγαίνει στο σπίτι του και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει, άλλες φορές με μαχαίρι, άλλες με ξύλα κλπ., χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τον λόγο.

Για χθες το πρωί είπε ότι η σύζυγός του, η κόρη του και η εγγονή του (παιδί του κατηγορούμενου) δεν βρισκόταν στο σπίτι, ο κατηγορούμενος ανέβηκε στα κάγκελα, φώναζε και απειλούσε σε έξαλλη κατάσταση και αν απουσίαζε ο ίδιος και ήταν στο σπίτι οι γυναίκες, θα είχε μπει.

«Το κάνω για το παιδί μου»

Ο κατηγορούμενος ξεκίνησε την απολογία του λέγοντας ότι κινδυνεύει η κόρη του στα χέρια ενός συνταξιούχου αστυνομικού που είναι με τη γυναίκα του, είπε ότι «δεν πείραξε κανέναν και ό,τι κάνει, το κάνει για το ηλικίας 5 χρονών παιδί του».

Ο 47χρονος ζήτησε την κατανόηση του Δικαστηρίου και όταν η έδρα τον επέπληξε για να κάνει ησυχία είπε «κάντε ότι θέλετε, υπάρχει Θεός». Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απειλή σε βάρος του πεθερού του, εξύβριση και απόπειρα διατάραξης κοινής ειρήνης και αθωώθηκε για την ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών, με δικαίωμα έφεσης και λόγω του ότι ο κατηγορούμενος ήταν νευρικός και δεν άκουγε κανέναν, η πρόεδρος διέταξε την έκτιση της ποινής του, οπότε ο 47χρονος αφού άσκησε έφεση, θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.

Επειδή παραβίασε τον όρο να μην προσεγγίζει την οικία, που ήταν όρος αποφυλάκισής του, του Συμβουλίου Πρωτοδικών Βόλου, το Συμβούλιο θα συνεδριάσει ξανά για να αποφασίσει.

Ιστορικό χρήσης ουσιών και ο εγκλεισμός σε Ψυχιατρείο

Ο 47χρονος αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και έκανε χρήση ουσιών και έχει πολλές φορές απειλήσει την εν διαστάσει σύζυγό του και την οικογένειά της. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, είχε εγκλειστεί σε Ψυχιατρείο απ’ όπου το έσκασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλλάζει το συνταξιοδοτικό στην Ευρώπη: Το σχέδιο της Κομισιόν και το νέο μοντέλο που θα εφαρμόσει

Οικονομία 10.04.2026
Έτοιμη να αλλάξει πλήρως τον τρόπο συνταξιοδότησης η Ευρώπη - Τι θα συμβεί στα επιδόματα

Πέθανε ο Afrika Bambaataa ‑ Ήταν πρωτοπόρος του hip hop

Κόσμος 10.04.2026
Ο εμβληματικός μουσικός έδινε μάχη με τον καρκίνο

«Αποζημιώσεις για το αίμα που χύθηκε» απαιτεί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ από ΗΠΑ και Ισραήλ

Κόσμος 10.04.2026
Κατηγορεί τις δύο χώρες ως «εγκληματίες» που θα πληρώσουν

«Κλείδωσε»: Αυτός θα είναι ο καιρός του Πάσχα ‑ Πού θα βρέχει

Καιρός 10.04.2026
Επιτάφιος χωρίς βροχές και Ανάσταση με μπουφάν

«Έπρεπε να μας πληρώνετε καλύτερα»: Έξαλλος υπάλληλος στην Καλιφόρνια έβαλε φωτιά σε αποθήκη

Κόσμος 10.04.2026
Βίντεο στα social media δείχνει τη στιγμή που ο εργαζόμενος ξεκινάει την πυρκαγιά - Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο έκτασης πάνω από 11.000 τετραγωνικά πόδια

Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Ελλάδα 10.04.2026
Ευκαιρία για αγορές της τελευταίας στιγμής

Το Facebook «πρόδωσε» αρχαιοκάπηλο στα Κύθηρα: Πουλούσε θησαυρούς online

Ελλάδα Χτες
Κατασχέθηκαν αρχαία νομίσματα και όστρακα μινωικής εποχής

Το τελεσίγραφο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Χάρι και η τελευταία επιθυμία πριν ξεψυχήσει

Κόσμος Χτες
Ο Χάρι ήθελε να συζητήσει με τη Βασίλισσα μια «ενδιάμεση» λύση

Βρετανία: Η σοκαριστική ανακάλυψη 250 σκύλων που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες

Κόσμος Χτες
Οι διασώστες κλήθηκαν από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν υπέφεραν άλλο την κατάσταση

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δίπλα στο φέρετρο του πατέρα του για πάνω από 24 ώρες

Αθλητικά Νέα Χτες
Δεν έχει φύγει ούτε για μια στιγμή και σφίγγει το χέρι σε όλους όσους έχουν περάσει από εκεί και υπολογίζεται ότι είναι περισσότεροι από 10.000

Ο Diddy στο Εφετείο: Πώς προσπαθεί να μειώσει την ποινή του

Κόσμος Χτες
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο ράπερ αναμένεται να αποφυλακιστεί στις 15 Απριλίου 2028