E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διεγράφη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης... για φακελάκι

Διεγράφη από τη δημοτική παράταξη Ζέρβα ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αβαρλής -Κατηγορείται για φακελάκι

Δημοσίευση 18/5/2022 | 21:26

Διεγράφη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης... για φακελάκι

Στη διαγραφή του Γιώργου Αβαρλή προχώρησε η δημοτική παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη», μετά από αίτημα του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος σε πρώτη φάση θα αναλάβει προσωπικά τα καθήκοντα που ασκούσε ο τέως αντιδήμαρχος, καθώς και την προεδρία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο κ. Ζέρβας προχώρησε σε έκτακτη σύγκληση της δημοτικής ομάδας και ακολούθως της δημοτικής παράταξης με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Αβαρλή.

Ζήτησε τη διαγραφή του από την παράταξη, μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για μια απόφαση οδυνηρή, που όμως ηθικά και θεσμικά είναι η σωστή. Η πρόταση έγινε ομοφώνως αποδεκτή.

«Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη»

Ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τα μέλη τόσο της δημοτικής ομάδας όσο και της παράταξης ότι η υπόθεση αφορά ένα καθαρά ιδιωτικό επαγγελματικό ζήτημα και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον Δήμο. Σημείωσε μάλιστα ότι μόλις ενημερώθηκε για το ζήτημα, ζήτησε την παραίτηση του Γιώργου Αβαρλή, ο οποίος, όπως είπε ο δήμαρχος, πράγματι την υπέβαλε, αντιλαμβανόμενος πλήρως το αυτονόητο της ενέργειας και επιδεικνύοντας πολιτική ευθιξία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι η σημερινή εξέλιξη «μας θλίβει και μας εκπλήσσει όλους, αλλά πρέπει το μήνυμα που αποστέλλουμε σε όλα τα επίπεδα να είναι δυνατό και ξεκάθαρο: Μήνυμα μηδενικής ανοχής σε κάθε πράξη που ερευνάται ακόμα και εάν δεν σχετίζεται με τη λειτουργία του Δήμου».

«Για την υπόθεση αυτή τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε κάθε περίπτωση δικό μας χρέος είναι να υψώσουμε ένα τείχος προστασίας στους θεσμούς και στη δημόσια ζωή», είπε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Ζέρβας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science Χτες
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα Χτες
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011