E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτοκτονία 14χρονου ‑ Συγκλονίζουν νέες μαρτυρίες φίλων του για τα βασανιστήρια του

«Πριν 3 μήνες με ρωτούσε τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει»

Δημοσίευση 17/5/2022 | 13:40

Αυτοκτονία 14χρονου ‑ Συγκλονίζουν νέες μαρτυρίες φίλων του για τα βασανιστήρια του

Φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου στα Σεπόλια επισημαίνουν τον εκφοβισμό που δεχόταν στο σχολείο και τα προβλήματα που είχε στο σπίτι

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα όσα βίωνε στο σχολείο του ο 14χρονος μαθητής που έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής.

Στενός φίλος του άτυχου μαθητή αποκαλύπτει στο protothema.gr πως ο 14χρονος πριν από 3 μήνες είχε σκεφτεί να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

«Γενικά ήταν πολύ χαρούμενος άνθρωπος και πολύ ευαίσθητος. Πριν 3 μήνες μου είχε πει 'αν αυτοκτονήσω ή αν πάθω κάτι ποτέ τι θα κάνεις'. Και του είχα πει 'μην σκέφτεσαι χαζομάρες'. Το παιδί είχε τα προβλήματά του», αναφέρει ο φίλος του αδικοχαμένου αθλητή.

Όπως λέει, τον απασχολούσε και τον στεναχωρούσε το διαζύγιο των γονιών του, ενώ συχνά δεχόταν bullying από μαθητές του 54ου γυμνασίου Αθηνών.

«Τον κορόιδευαν, τον βαράγαν, τον έβριζαν. Του πέταγαν νεράντζια και τον έφτυναν. Μου έλεγε, όμως, ότι τα κάνουν για πλάκα. Ακόμα και την Παρασκευή, πριν φύγει για τους αγώνες, του τα έκαναν», τονίζει ο συμμαθητής του.

Στο protothema.gr μίλησε ένας ακόμη φίλος του «Μάκη», ο οποίος επισημάνει πως ο 14χρονος είχε πιεστεί αρκετά από την εκφοβισμό που δεχόταν στο σχολείο, αλλά και την κατάσταση στο σπίτι του.

«Τον κορόιδευαν για ανούσιους λόγους, για πράγματα ανούσια. Πιεζόταν και στο σχολείο αλλά και στο σπίτι του. Είχε κάποια προβλήματα εκεί», επισημαίνει ο μαθητής.

Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι ο 14χρονος είχε μιλήσει στους γονείς του για την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν και αυτοί με τη σειρά τους είχαν ενημερώσει το διευθυντή του σχολείου.

Τέλος, κάνει λόγο για ενα ευαίσθητο παιδί που συχνά ήταν στενοχωρημένο και κλεινόταν στον εαυτό του ενώ την τελευταία εβδομάδα είχε λείψει από τα μαθήματα χωρίς κάποιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δέχομαι απειλές ότι θα με βιάσουν»: Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά μετά την απόφαση για το τροχαίο Παντελίδη

Ελλάδα 10.12.2025
Η συγκλονιστική περιγραφή του τροχαίου και οι φοβίες

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι κρατούσε αιχμάλωτους μετανάστες σε εργοστάσιο και ζητούσε λύτρα

Ελλάδα 10.12.2025
Οι δικαστές τους έκριναν ένοχους, μεταξύ άλλων, για εγκληματική συμμορία και παροχή καταλύματος σε παράτυπους μετανάστες με σκοπό την κερδοσκοπία.

Θρίλερ με τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο στη Βνεζουέλα λίγο πριν της απονεμηθεί το Νόμπελ: Αγνωστο πού βρίσκεται

Κόσμος 10.12.2025
Δεν θα μείνει στην εξορία μετά την απονομή του βραβείου της

Αγρότες: Βάζουν πλώρη για το λιμάνι του Βόλου ‑ «Αν θέλει, ας έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει»

Ελλάδα 10.12.2025
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο», το μήνυμα των αγροτών - Ο «χάρτης» των μπλόκων σε όλη τη χώρα

Πυρκαγιά καταστρέφει κτήριο στο Μανχάταν: Πυκνό σύννεφο καπνού πάνω από τη συνοικία της Νέας Υόρκης

Κόσμος Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου, στη συνοικία Απερ Γουέστ Σάιντ

Διορία Τραμπ στον Ζελένσκι για να απαντήσει για το σχέδιο, λένε οι FT: Πιέζει για συμφωνία ως τα Χριστούγεννα

Κόσμος Χτες
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε στην αμερικανική πλευρά ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβουλευτεί τους Ευρωπαίους συμμάχους

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Τουρκία για πόλεμο με το Ισραήλ: Πώς εμπλέκουν Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα Χτες
Όταν η Τουρκία βλέπει παντού «εχθρούς»: Η Ελλάδα και η Κύπρος ξαφνικά γίνονται YPG

Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου μετά από ξυλοδαρμό ‑ «Αρχισε να με χτυπά»

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για πρώτες βοήθειες