E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ στον Σάντος από την εφορία

Διαψεύδει ο έμπειρος προπονητής

Δημοσίευση 13/5/2022 | 15:14

Πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ στον Σάντος από την εφορία

Τεράστια χρέη φέρεται να έχει ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Expresso»!

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι: «Έλαβε μέσω εταιρείας σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ από την Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έχοντας δηλώσει ετήσιες απολαβές το ποσό των 70.000 ευρώ».

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός αρνείται ότι έχει χρέος στην εφορία και σε σημείωμα που υπογράφεται από τον ίδιο και την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει πως ελπίζει να αποζημιωθεί στο τέλος της διαδικασίας στο διαιτητικό δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Μετά το δημοσίευμα της Expresso στις 13 Μαΐου 2022, η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Ο Fernando Santos κοινοποιούν και διευκρινίζουν τα ακόλουθα.

1. Η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο προπονητής Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί παρά να λυπάται για τη χονδροειδή και εμφανώς περικομμένη παραβίαση του δικαιώματος στο φορολογικό απόρρητο που απολαμβάνουν όλοι οι φορολογούμενοι και η οποία, ως εκ τούτου, φυσικά τους επηρεάζει.

2. Με την επιφύλαξη του αποθεματικού που νόμιμα προτίθενται να διατηρήσουν, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι οι βεβαιώσεις που προωθούνται από την Εφορία καταβλήθηκαν πλήρως και έγκαιρα, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εξισωτικών τόκων, για τους οποίους ο Φερνάντο Σάντος όχι μόνο δεν χρωστάει ούτε ένα σεντ στην Εφορία, αλλά δεν έπαψε ποτέ να ρυθμίζεται η φορολογική του κατάσταση σύμφωνα με τους όρους του νόμου.

3. Σε καμία περίπτωση η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος απέκρυψε ή παρέπεμψε πληροφορίες σχετικά με τη συμβατική του σχέση με τη Φορολογική Αρχή ή οποιαδήποτε άλλη αρχή, έχοντας πάντα δηλώσει πλήρως και έγκαιρα όλες τις πληρωμές / έσοδα που προκύπτουν από αυτή τη σχέση.

4. Η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Φερνάντο Σάντος θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σύμφωνα με τους όρους του νόμου, αναμένοντας με ηρεμία και σιγουριά την πορεία της υπόθεσης.

5. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό, όπως είναι απόλυτα αξιόπιστο, θα ισχύει το δικαίωμα πλήρους επιστροφής των καταβληθέντων ποσών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λευκά να βάλετε, όχι μαύρα»: Αύριο, Πέμπτη η κηδεία του 21χρονου Νικήτα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
«Όχι μαύρα για τον άγγελό μας» - Στο πένθος όλο το χωριό Χώνος Μυλοποτάμου

Νεκρός βρέθηκε δικαστής που επέβαλε βαρύτερη ποινή κάθειρξης στην πρώην πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Η 53χρονη Κιμ Κέον Χε είναι η σύζυγος του πρώην προέδρου της χώρας Γιουν Σουκ Γέολ

Παράσυρση 12χρονης από περιπολικό στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο οδηγός του υπηρεσιακού

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ο Τραμπ ως «δάσκαλος χορού» για μαθητές στον Λευκό Οίκο είναι αυτό ακριβώς που περίμενες να δεις

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ «χάρισε» ακόμα μία στιγμή του λεγόμενου «Trump dance»

Axios: ΗΠΑ και Ιράν κοντά σε συμφωνία «μιας σελίδας» για τον τερματισμό του πολέμου

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένουν απαντήσεις επί σειρά σημαντικών θεμάτων εντός των προσεχών 48 ωρών

Φρίκη με το σαφάρι ανθρώπων στο Σαράγεβο: «Ήθελαν να σκοτώνουν όμορφες και εγκύους γυναίκες»

Κόσμος 06.05.2026
Ο αστικός μύθος για το σαφάρι ανθρώπων τελικά όχι απλά αποδεικνύεται πραγματικότητα αλλά έχει πάρει διαστάσεις πέρα από την πιο αρρωστημένη φαντασία

Πέθανε ο αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Ο γνωστός αθλητικογράφος έφυγε από τη ζωή

Παγίδα θανάτου στις Βούτες Ηρακλείου: Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκλωβισμό στο τρίκυκλό του

Ελλάδα 06.05.2026
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό

Απεργία 13 Μαΐου: Ποιοι κατεβαίνουν στους δρόμους, τι θα γίνει με σχολεία και ΜΜΜ

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Τι ισχύει για τη λειτουργία των σχολείων