E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ στον Σάντος από την εφορία

Διαψεύδει ο έμπειρος προπονητής

Δημοσίευση 13/5/2022 | 15:14

Πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ στον Σάντος από την εφορία

Τεράστια χρέη φέρεται να έχει ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Expresso»!

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι: «Έλαβε μέσω εταιρείας σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ από την Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έχοντας δηλώσει ετήσιες απολαβές το ποσό των 70.000 ευρώ».

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός αρνείται ότι έχει χρέος στην εφορία και σε σημείωμα που υπογράφεται από τον ίδιο και την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει πως ελπίζει να αποζημιωθεί στο τέλος της διαδικασίας στο διαιτητικό δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Μετά το δημοσίευμα της Expresso στις 13 Μαΐου 2022, η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Ο Fernando Santos κοινοποιούν και διευκρινίζουν τα ακόλουθα.

1. Η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο προπονητής Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί παρά να λυπάται για τη χονδροειδή και εμφανώς περικομμένη παραβίαση του δικαιώματος στο φορολογικό απόρρητο που απολαμβάνουν όλοι οι φορολογούμενοι και η οποία, ως εκ τούτου, φυσικά τους επηρεάζει.

2. Με την επιφύλαξη του αποθεματικού που νόμιμα προτίθενται να διατηρήσουν, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι οι βεβαιώσεις που προωθούνται από την Εφορία καταβλήθηκαν πλήρως και έγκαιρα, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εξισωτικών τόκων, για τους οποίους ο Φερνάντο Σάντος όχι μόνο δεν χρωστάει ούτε ένα σεντ στην Εφορία, αλλά δεν έπαψε ποτέ να ρυθμίζεται η φορολογική του κατάσταση σύμφωνα με τους όρους του νόμου.

3. Σε καμία περίπτωση η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος απέκρυψε ή παρέπεμψε πληροφορίες σχετικά με τη συμβατική του σχέση με τη Φορολογική Αρχή ή οποιαδήποτε άλλη αρχή, έχοντας πάντα δηλώσει πλήρως και έγκαιρα όλες τις πληρωμές / έσοδα που προκύπτουν από αυτή τη σχέση.

4. Η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Φερνάντο Σάντος θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σύμφωνα με τους όρους του νόμου, αναμένοντας με ηρεμία και σιγουριά την πορεία της υπόθεσης.

5. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό, όπως είναι απόλυτα αξιόπιστο, θα ισχύει το δικαίωμα πλήρους επιστροφής των καταβληθέντων ποσών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος Χτες
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα Χτες
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά τα πρόστιμα