E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκτός Φυλακών Κορυδαλλού η 28χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου

Αέρα… ελευθερίας αναπνέει πλέον η 28χρονη πρώην παίκτρια του «Power of Love»

Δημοσίευση 13/5/2022 | 13:36

Εκτός Φυλακών Κορυδαλλού η 28χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου

Αέρα… ελευθερίας αναπνέει πλέον η 28χρονη πρώην παίκτρια του «Power of Love» Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία παρέμεινε στη φυλακή επί οκτώ μήνες, μετά τη σύλληψή της μαζί με τον ποδοσφαιριστή τότε σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγενίδη, με οκτώ κιλά κοκαΐνη, αξίας 800.000 ευρώ.

«Η λέξη “φυλακή” τα λέει όλα, είναι πάρα πολύ δύσκολο… Θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου, σε όλους όσους με στήριξαν» είπε χθες στους δημοσιογράφους η Eλενα Πολυχρονοπούλου, περνώντας το κατώφλι της εξόδου από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Έξω από το κατάστημα κράτησης περίμεναν το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Power of Love» η μητέρα της και συγγενείς και φίλοι της, οι οποίοι έσπευσαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της Πολυχρονοπούλου συγκέντρωσαν στοιχεία και μάρτυρες και κατέθεσαν στον ανακριτή, για να αποδείξουν πως η πανέμορφη κοπέλα δεν είχε σχέση με τη διακίνηση των ναρκωτικών, ρίχνοντας την ευθύνη στον τότε σύντροφό της. Ακολούθησε συμπληρωματική απολογία του μοντέλου και κατατέθηκε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους. Χθες, ο ανακριτής με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα έκαναν δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης, αποφασίζοντας την αποφυλάκισή της.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε συλληφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 με έφοδο αστυνομικών, ύστερα από πληροφορίες για εμπλοκή τους στη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και των νοτίων προαστίων. Αρχικά, είχε συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής σε περιοχή της Νέας Σμύρνης, έχοντας μαζί του μια βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους επτά κιλών και 827 γραμμαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόλυτη ανατροπή: Η ΕΕ ξανανοίγει το «παγωμένο» εμπορικό deal με τις ΗΠΑ εν μέσω πολέμου στον Κόλπο

Κόσμος 17.03.2026
Η ΕΕ επανεκκινεί την κύρωση της εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, την ώρα που ο πόλεμος στον Κόλπο και η κρίση στο Ορμούζ ανατρέπουν το παγκόσμιο εμπόριο

Η εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα μήνυσε την OpenAI για μαζική υφαρπαγή του περιεχομένου της

Tech + Science 17.03.2026
Η Britannica ισχυρίζεται επιπλέον ότι η OpenAI παράγει επινοημένες πληροφορίες και τις αποδίδει ψευδώς στον εκδότη

Αρτα: Επί τρεις ώρες ήταν εγκλωβισμένος ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του

Ελλάδα 17.03.2026
Οι συνάδελφοί του παρότι γνώριζαν πού είχε θαφτεί, δεν μπορούσαν να τον απεγκλωβίσουν

«Τουρισμός καυσίμων»: Ευρωπαίοι οδηγοί σε απόγνωση διασχίζουν σύνορα χωρών για να βάλουν βενζίνη

Κόσμος 17.03.2026
Στην Ολλανδία, η μέση τιμή της απλής βενζίνης ξεπερνά τα 2,17 ευρώ - Δείτε τα βίντεο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά εκτός top‑50 μετά τον Απρίλιο του 2018

Αθλητικά Νέα 17.03.2026
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πλέον στο Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης

Τραμπ: «Πρέπει να σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»

Ελλάδα 17.03.2026
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος».

Τουρκία: Επίθεση Τσελίκ στις χώρες της Ευρώπης που έστειλαν βοήθεια στην Κύπρο

Κόσμος 17.03.2026
Την έντονη δυσαρέσκεια της Τουρκίας έναντι της αλληλεγγύης της Ελλάδας και των ευρωπαϊκών χωρών προς την Κύπρο, διατύπωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν

Αποκάλυψη της Washington Post για το Ισραήλ

Κόσμος 17.03.2026
Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να διαδηλώσουν κατά του καθεστώτος, αν και γνωρίζει ότι τους στέλνει σε μαζική σφαγή

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα

Ελλάδα 17.03.2026
Αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα

Τραμπ: Δεν «χρειαζόμαστε» πλέον ούτε επιθυμούμε τη βοήθεια των χωρών του ΝΑΤΟ

Κόσμος 17.03.2026
Σε παραδοχή πως οι περισσότεροι σύμμαχοι των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ δεν θέλουν να εμπλακούν στη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν, προχώρησε σε οργίλο ύφος ο Αμερικανός πρόεδρος.