E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τεράστια ταλαιπωρία για 300 επιβάτες τρένου στην Οινόη: Παραμένουν εγκλωβισμένοι για 16 ώρες

Μέχρι αυτή την ώρα οι επιβάτες παραμένουν εντός της αμαξοστοιχίας περιμένοντας να δοθεί τέλος στη «οδύσσειά» τους

Δημοσίευση 25/1/2022 | 07:59

Τεράστια ταλαιπωρία για 300 επιβάτες τρένου στην Οινόη: Παραμένουν εγκλωβισμένοι για 16 ώρες

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν περίπου 300 επιβάτες τρένου που ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Οινόης από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μιλώντας μια επιβάτης στο OPEN, είπε ότι το τρένο ξεκίνησε στις 14:20 τη Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes η αμαξοστοιχία της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην Οινόη, από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, με τους επιβάτες να περιμένουν μέσα στο κρύο και τους εργαζόμενους να εγκλωβίζονται μη μπορώντας να γυρίσουν σπίτια τους.

Μέχρι αυτή την ώρα οι επιβάτες παραμένουν εντός της αμαξοστοιχίας περιμένοντας να δοθεί τέλος στη «οδύσσειά» τους και να καταφέρουν να φτάσουν επιτέλους στον προορισμό τους με την θερμοκρασία να βρίσκεται κάτω από το μηδέν.

Σύμφωνα με το GRTimes ο εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων του ΟΣΕ Θήβας Δημήτρης Φρούσιος «όλες οι γραμμές είναι ακινητοποιημένες από την κακοκαιρία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση άνωθεν για το πως να διαχειριστούμε την κατάσταση», ενώ συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν εργαζόμενοι από εργοστάσια που πρέπει να μετακινηθούν στη Χαλκίδα, και περιμένουν από τις 15:20 στον σταθμό της Θήβας, χωρίς να υπάρχει αμαξοστοιχία που να εκτελεί δρομολόγιο και χωρίς να έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να αναμένουν μέσα στο κρύο για να γυρίσουν σπίτια τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η κυβέρνηση επιβάλλει πλαφόν σε καύσιμα και προϊόντα super market για ένα τρίμηνο

Ελλάδα 11.03.2026
«Δεν πρέπει αυτή η αναταραχή να οδηγήσει σε φαινόμενα κερδοσκοπίας» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ τραυματίστηκε στα πόδια την πρώτη μέρα του πολέμου

Κόσμος 11.03.2026
«Είναι σώος και ασφαλής» λέει το Ιράν

Drones έπεσαν κοντά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, 4 τραυματίες

Κόσμος 11.03.2026
Επιβάτης είπε ότι ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να απομακρυνθούν από τα γυάλινα παράθυρα

Προβλήματα με το Instagram – Χρήστες δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα

Tech + Science 11.03.2026
Χιλιάδες αναφορές για τεχνικά προβλήματα με το Instagram παγκοσμίως

Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος

Ελλάδα 11.03.2026
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο ΔΟΕ εισηγείται άνευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου

Κόσμος 11.03.2026
Θα αποδεσμευτούν πάνω από τα 182 εκατομμύρια βαρέλια

Αναστασία Ντραγκομίροβα: Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο 5αθλο

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Η 23χρονη αθλήτρια που γράφει ιστορία με μια ξεχωριστή εκπροσώπηση