E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργυρούπολη: Έκαναν μπουζούκια παιδότοπο και γλένταγαν όλη νύχτα

Έμπαιναν στα «κλεφτά» οι πελάτες

Δημοσίευση 23/1/2022 | 17:01

Αργυρούπολη: Έκαναν μπουζούκια παιδότοπο και γλένταγαν όλη νύχτα

Έναν παιδότοπο (!) στην Αργυρούπολη, που είχε διαμορφωθεί σε χώρο διασκέδασης, με μουσική και καλλιτέχνες και ένα γνωστό καφέ – κλαμπ στο Μικρολίμανο που λειτουργούσε με μουσική, κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού, εντόπισαν τα ξημερώματα, κλιμάκια της Διυπηρεσιακής Μονάδα Ελέγχου Αγοράς.

Επιβλήθηκαν και στις δυο περιπτώσεις τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα Κυριακή, τις πρώτες πρωινές ώρες, κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ μετά από έρευνα και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία, εντόπισε στην περιοχή της Αργυρούπολης κατάστημα (παιδότοπο) στον όροφο του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες. Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο αυτού που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί και κατόπιν ανέβαιναν στον όροφο (πατάρι) όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.

Το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ και με την συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής εισήλθε στον ανωτέρω χώρο, διαπίστωσε την λειτουργία του και προέβη στον καταλογισμό των κυρώσεων που προβλέπονται. Δηλαδή, στον μεν ιδιοκτήτη του παιδότοπου διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, στο δε προσωπικό και πελάτες διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.

Πρόστιμα και στο Μικρολίμανο

Επίσης σήμερα το πρωί, πρωινές ώρες, έτερο κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ στην περιοχή του Μικρολίμανου Πειραιά εντόπισε γνωστό cafe club της περιοχής να λειτουργεί με χρήση μουσικής κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Στην επιχείρηση επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι 2,5 ετών στη Χαλκιδική συγκλονίζει – «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.

Απίστευτο! Πώς η ΑΑΔΕ εντόπισε κρυφό τζίρο 203.000 ευρώ από ένα ... φλιτζάνι καφέ

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Με βάση τις αγορές καφέ, σοκολάτας και τσαγιού, οι ελεγκτές εντόπισαν αδήλωτα έσοδα 203.000 ευρώ και η ΔΕΔ επικύρωσε τον καταλογισμό φόρου και ΦΠΑ.

Εκτάκτως στη Σύρο ο σύζυγος της νεκρής διασώστριας του ΕΚΑΒ – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή στα στοιχεία

Εκπληκτικό θέαμα: Λίμνη στην Κίνα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα αυτοκίνητα οδηγούν στον ουρανό

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στο Τσιζού, στην επαρχία Ανχούι της Κίνας

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις αιτήσεις για την επιμέλεια των δίδυμων αδελφών του 3χρονου που πέθανε από ασιτία

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξετάζει τέσσερις αιτήσεις επιμέλειας για τα δίδυμα αδέλφια του τρίχρονου που έχασε τη ζωή του από ασιτία

Μηνύματα «112» σε κατοίκους Βόρειας Εύβοιας, Σκύρου και Λάρισας – «Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αρχές – Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές αυτές

Μύκονος: Ο γυμνός influencer είχε ξαναχτυπήσει ‑ Μπήκε σε καφέ και προσπάθησε να γδυθεί

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι εργαζόμενοι τον εκδίωξαν σοκαρισμένοι

Πέθανε ο τραγουδιστής Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Στο απόγειο της καριέρας του εμφανίστηκε γνωστά κέντρα και μαγαζιά, κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού χώρου της εποχής