E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας βίαζε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία μετά την εξομολόγηση

Οι αστυνομικοί προβληματίζονται ότι μπορεί να ακολουθεί αντίστοιχες ενέργειες και με άλλα ανήλικα κορίτσια

Δημοσίευση 21/1/2022 | 15:13

Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας βίαζε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία μετά την εξομολόγηση

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από τον 37χρονο ιερέα, πατέρα τριών παιδιών. Μέσα στην εκκλησία όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια, στο γραφείο του, στο αυτοκίνητο, ο 37χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 37χρονος ιερέας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν βαρύτατες κατηγορίες, την βίαζε από τα μέσα του 2019 έως και τις αρχές του 2020, μετά από κάθε εξομολόγηση. Της είχε στείλει, δε και φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα!

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ένα USB, ενώ υπάρχει έντονος προβληματισμός ότι μπορεί έχει προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες και σε άλλα ανήλικα κορίτσια. Ήδη, νεαρό κορίτσι έχει καταγγείλει στο newsit.gr πως ο 37χρονος της είχε προτείνει να της δώσει 50 ευρώ για να περάσει ώρα μαζί του!

Εδώ και αρκετό καιρό, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 37χρονο ιερέα. Με πολιτικά ρούχα είχαν γίνει η σκιά του και δεν τον άφησαν ούτε στιγμή από τα ματιά τους.

Όταν πλέον έκριναν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή πραγματοποιήσαν έφοδο στο σπίτι του ιερέα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα κι αφού έψαξαν όλους τους χώρους στη συνέχεια κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Μάλιστα κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν βρήκαν να έχει στείλει στην ανήλικη μέσω Messenger φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

Πως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι

Πριν από λίγο καιρό, το κορίτσι που κατήγγειλε την κόλαση που ζούσε στα χέρια του 37χρονου ιερέα, είδε μια ταινία, όπου υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης. Μέσα απ’ αυτό «είδε» τον εαυτό της και αποφάσισε να μιλήσει. Στην αρχή αποκάλυψε όσα είχε ζήσει στις φίλες της και στη συνέχεια στη μητέρα της.

Αμέσως η οικογένεια της 16χρονης κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές τα όσα τους είχε περιγράψει η κόρη τους, ταραγμένη και με δάκρυα στα μάτια. Όπως ανέφερε η 16χρονη, ο ιερέας την βιάσει αρκετές φορές, καθώς μετά από την εξομολόγησή της μετά το κατηχητικό, την καλούσε στο γραφείο του ή σε άλλους χώρους ή την οδηγούσε μέχρι και στο αυτοκίνητό του όπου και τη βίαζε.

Μάλιστα της έλεγε: «είμαι πατέρας σου, φίλος σου και πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου». Της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει κάνει κάτι ανάλογο και με άλλα κορίτσια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ιερέας είναι ένα άτομο που καταφέρνει να χειρίζεται καλά τα παιδιά και να τα ελέγχει. Τον παρακολουθούσαν εδώ και δυο μήνες ώστε να καταγράψουν αν υπήρχαν ύποπτες κινήσεις και με άλλα κορίτσια.Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ζητήσουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, να δοθούν δηλαδή στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του και το όνομά του προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχε ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απολύθηκε ο χειριστής του οτοκιού του Τραμπ επειδή.... έβαζε στοιχήματα για τις ομιλίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε την όλη κατάσταση «πραγματικά λυπηρή και, ειλικρινά, ντροπιαστική» σύμφωνα με την Καρολάιν Λέβιτ

Λειψοί: Αντιμέτωποι με καρχαριοειδές ήλθαν οι λουόμενοι στην παραλία ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λουόμενοι στην παραλία Κατσαδιά στους Λειψούς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σπάνιο θέαμα στιςόταν ένα καρχαριοειδές πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την ακτή

Απίστευτο συμβάν στη Μάνη: Αυτοκίνητο κατέληξε στην πισίνα δωματίου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσει και το ανήλικο παιδί της

Εμπρησμός Marfin: Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ‑καρέ τη δολοφονική επίθεση στην τράπεζα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα πυκνός καπνός κατακλύζει το εσωτερικό του καταστήματος, με τους εργαζόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι αναζητώντας διέξοδο

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Ελλάδα Χτες
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

Κόσμος Χτες
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

Κόσμος Χτες
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.