E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας βίαζε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία μετά την εξομολόγηση

Οι αστυνομικοί προβληματίζονται ότι μπορεί να ακολουθεί αντίστοιχες ενέργειες και με άλλα ανήλικα κορίτσια

Δημοσίευση 21/1/2022 | 15:13

Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας βίαζε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία μετά την εξομολόγηση

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από τον 37χρονο ιερέα, πατέρα τριών παιδιών. Μέσα στην εκκλησία όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια, στο γραφείο του, στο αυτοκίνητο, ο 37χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 37χρονος ιερέας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν βαρύτατες κατηγορίες, την βίαζε από τα μέσα του 2019 έως και τις αρχές του 2020, μετά από κάθε εξομολόγηση. Της είχε στείλει, δε και φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα!

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ένα USB, ενώ υπάρχει έντονος προβληματισμός ότι μπορεί έχει προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες και σε άλλα ανήλικα κορίτσια. Ήδη, νεαρό κορίτσι έχει καταγγείλει στο newsit.gr πως ο 37χρονος της είχε προτείνει να της δώσει 50 ευρώ για να περάσει ώρα μαζί του!

Εδώ και αρκετό καιρό, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 37χρονο ιερέα. Με πολιτικά ρούχα είχαν γίνει η σκιά του και δεν τον άφησαν ούτε στιγμή από τα ματιά τους.

Όταν πλέον έκριναν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή πραγματοποιήσαν έφοδο στο σπίτι του ιερέα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα κι αφού έψαξαν όλους τους χώρους στη συνέχεια κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Μάλιστα κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν βρήκαν να έχει στείλει στην ανήλικη μέσω Messenger φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

Πως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι

Πριν από λίγο καιρό, το κορίτσι που κατήγγειλε την κόλαση που ζούσε στα χέρια του 37χρονου ιερέα, είδε μια ταινία, όπου υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης. Μέσα απ’ αυτό «είδε» τον εαυτό της και αποφάσισε να μιλήσει. Στην αρχή αποκάλυψε όσα είχε ζήσει στις φίλες της και στη συνέχεια στη μητέρα της.

Αμέσως η οικογένεια της 16χρονης κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές τα όσα τους είχε περιγράψει η κόρη τους, ταραγμένη και με δάκρυα στα μάτια. Όπως ανέφερε η 16χρονη, ο ιερέας την βιάσει αρκετές φορές, καθώς μετά από την εξομολόγησή της μετά το κατηχητικό, την καλούσε στο γραφείο του ή σε άλλους χώρους ή την οδηγούσε μέχρι και στο αυτοκίνητό του όπου και τη βίαζε.

Μάλιστα της έλεγε: «είμαι πατέρας σου, φίλος σου και πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου». Της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει κάνει κάτι ανάλογο και με άλλα κορίτσια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ιερέας είναι ένα άτομο που καταφέρνει να χειρίζεται καλά τα παιδιά και να τα ελέγχει. Τον παρακολουθούσαν εδώ και δυο μήνες ώστε να καταγράψουν αν υπήρχαν ύποπτες κινήσεις και με άλλα κορίτσια.Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ζητήσουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, να δοθούν δηλαδή στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του και το όνομά του προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχε ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαϊδάρι: Η 13χρονη «έφυγε» από τη ζωή 4‑5 φορές μέσα στο χειρουργείο και την επανέφεραν

Ελλάδα Χτες
Η 13χρονη που έπεσε από τον πρώτο όροφο Γυμνασίου στο Χαϊδάρι υποβλήθηκε σε εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο διάρκειας τεσσάρων ωρών

Καιρός: Ολική μεταβολή από το βράδυ της Τρίτης ‑ Σε ποιες περιοχές θα βρέξει τα επόμενα 24ωρα

Καιρός Χτες
Φθινόπωρο θα θυμίζει το σκηνικό του καιρού τα επόμενα 24ωρα - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Βίντεο: Οδηγούσε ανάποδα για 6,5 χιλιόμετρα στην Ιόνια Οδό – «Μπερδεύτηκα», είπε στους αστυνομικούς

Κόσμος Χτες
Ο οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Ιόνιας Οδού και διέσχισε 6,5 χιλιόμετρα

Κεφαλονιά: «Σας παρακαλώ μιλήστε ‑ Υποπτεύομαι τους πάντες», λέει η αδελφή της 19χρονης

Ελλάδα Χτες
Ανοιχτά ερωτήματα για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτούς - Έκκληση της οικογένειας για αποκαλύψεις

Φρίκη με την δολοφονία 17χρονης influencer ‑ Εντοπίστηκε αποκεφαλισμένη

Ελλάδα Χτες
Το θύμα εντοπίστηκε ελαφρώς αποκεφαλισμένη με ίχνη κακοποίησης στο πρόσωπο, σύμφωνα με την Αστυνομία της Ονδούρας

Πανεπιστημιούπολη: Έκαψαν αυτοκίνητο πραγματογνώμονα της τραγωδίας των Τεμπών

Ελλάδα Χτες
Aυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες το μεσημέρι της Δευτέρας εντός της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου ανήκει στον καθηγητή του ΕΜΠ και πραγματογνώμονα για την τραγωδία στα Τέμπη

Χαϊδάρι: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 13χρονης

Ελλάδα Χτες
Η 13χρονη μαθήτρια της Α` Γυμνασίου νοσηλεύεται στο «Παίδων» σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή της

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρκο στη Βόρεια Καρολίνα ‑ Tουλάχιστον 2 νεκροί

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα θύματα από το περιστατικό είναι πολλά

Τι ισχυρίζεται ο 66χρονος που έστειλε χρήματα στη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ

Ελλάδα Χτες
Η πρώτη γνωριμία και η τελευταία βιντεοκλήση που έκλεισε «απότομα»