E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας βίαζε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία μετά την εξομολόγηση

Οι αστυνομικοί προβληματίζονται ότι μπορεί να ακολουθεί αντίστοιχες ενέργειες και με άλλα ανήλικα κορίτσια

Δημοσίευση 21/1/2022 | 15:13

Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας βίαζε την ανήλικη μέσα στην εκκλησία μετά την εξομολόγηση

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από τον 37χρονο ιερέα, πατέρα τριών παιδιών. Μέσα στην εκκλησία όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια, στο γραφείο του, στο αυτοκίνητο, ο 37χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 37χρονος ιερέας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν βαρύτατες κατηγορίες, την βίαζε από τα μέσα του 2019 έως και τις αρχές του 2020, μετά από κάθε εξομολόγηση. Της είχε στείλει, δε και φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα!

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ένα USB, ενώ υπάρχει έντονος προβληματισμός ότι μπορεί έχει προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες και σε άλλα ανήλικα κορίτσια. Ήδη, νεαρό κορίτσι έχει καταγγείλει στο newsit.gr πως ο 37χρονος της είχε προτείνει να της δώσει 50 ευρώ για να περάσει ώρα μαζί του!

Εδώ και αρκετό καιρό, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 37χρονο ιερέα. Με πολιτικά ρούχα είχαν γίνει η σκιά του και δεν τον άφησαν ούτε στιγμή από τα ματιά τους.

Όταν πλέον έκριναν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή πραγματοποιήσαν έφοδο στο σπίτι του ιερέα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα κι αφού έψαξαν όλους τους χώρους στη συνέχεια κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Μάλιστα κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν βρήκαν να έχει στείλει στην ανήλικη μέσω Messenger φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

Πως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι

Πριν από λίγο καιρό, το κορίτσι που κατήγγειλε την κόλαση που ζούσε στα χέρια του 37χρονου ιερέα, είδε μια ταινία, όπου υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης. Μέσα απ’ αυτό «είδε» τον εαυτό της και αποφάσισε να μιλήσει. Στην αρχή αποκάλυψε όσα είχε ζήσει στις φίλες της και στη συνέχεια στη μητέρα της.

Αμέσως η οικογένεια της 16χρονης κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές τα όσα τους είχε περιγράψει η κόρη τους, ταραγμένη και με δάκρυα στα μάτια. Όπως ανέφερε η 16χρονη, ο ιερέας την βιάσει αρκετές φορές, καθώς μετά από την εξομολόγησή της μετά το κατηχητικό, την καλούσε στο γραφείο του ή σε άλλους χώρους ή την οδηγούσε μέχρι και στο αυτοκίνητό του όπου και τη βίαζε.

Μάλιστα της έλεγε: «είμαι πατέρας σου, φίλος σου και πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου». Της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει κάνει κάτι ανάλογο και με άλλα κορίτσια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ιερέας είναι ένα άτομο που καταφέρνει να χειρίζεται καλά τα παιδιά και να τα ελέγχει. Τον παρακολουθούσαν εδώ και δυο μήνες ώστε να καταγράψουν αν υπήρχαν ύποπτες κινήσεις και με άλλα κορίτσια.Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ζητήσουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, να δοθούν δηλαδή στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του και το όνομά του προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχε ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Πολιτική 10.07.2026
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα 10.07.2026
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια