E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντελής Παντελίδης: Μαρτυρία ‑ φωτιά από ιατροδικαστή

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Δημοσίευση 20/1/2022 | 15:24

Παντελής Παντελίδης: Μαρτυρία ‑ φωτιά από ιατροδικαστή

Την άποψή του, ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του μοιραίου τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, εξέφρασε ενώπιον του δικαστηρίου ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του τραγουδιστή, Αν. Θεοδωρίδης.

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει» είπε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου ο κ. Θεοδωρίδης.

Παράλληλα, επανέλαβε πως ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε τα ευρήματα από το μοιραίο τζιπ με βασικότερο στοιχείο, κατά τον ίδιο, το μοναδικό ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού το οποίο ανήκε στον Παντελή Παντελίδη.

«Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» εξήγησε.

Σωρεία ερωτήσεων

Ακολούθησε σωρεία ερωτήσεων από όλες τις πλευρές, με τον κ. Θεοδωρίδη να επιμένει στη θέση του παρά το γεγονός ότι, όπως επισημάνθηκε, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει «κλείσει» το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, καταλήγοντας πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν οδηγός.

«Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της» υποστήριξε.

«Η Φρόσω κατέρρευσε μετά τις καταγγελίες»

Νωρίτερα, πριν από την κατάθεση του Αν. Θεοδωρίδη, είχε καταθέσει στο δικαστήριο ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου.

«Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει…» ανέφερε και εξήγησε πως τώρα η κατάσταση της υγείας της έχει επανέλθει.

«Νοσηλεύθηκε 6 νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος ρώτησε αν η Φρόσω Κυριάκου ανέφερε αν είχε αντιληφθεί κατάσταση μέθης, με τον πατέρα της να απαντά «Εκείνη τη στιγμή όχι. Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε».

Σε ερώτηση για το αν ανέφερε το οτιδήποτε για αλκοόλ, ο μάρτυρας απάντησε «Η ίδια είχε πιει ένα – δύο ποτήρια, μου είπε. Ο θανών είχε καταναλώσει. Δεν θα έμπαινε όμως σε αυτοκίνητο που ο οδηγός ήταν χάλια. Δεν της έδειξε κάποια ένδειξη ότι ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να περπατήσει».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και τους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρέθηκε το κινητό της αγνοούμενης Κινέζας στο κέντρο της Αθήνας, το ενεργοποίησε ένας άνδρας από την Αλβανία

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Οι αστυνομικοί πήραν τη συσκευή προκειμένου να την εξετάσουν - Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας βρίσκονται σε εξέλιξη

Τι ώρα ανακοινώνονται οι βάσεις για τις Πανελλήνιες: Οι εκτιμήσεις για όλα τα πεδία

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, οι υποψήφιοι θα μάθουν σε ποια σχολή εισάγονται

Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι υπέρ της επιστροφής

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο Αντι Μπέρναμ έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών, ωστόσο το νομικό και πολιτικό πλαίσιο παραμένει πολύπλοκο.

Ο Μαδούρο θα βρεθεί ξανά σήμερα στο δικαστήριο – Το χρονοδιάγραμμα της δίκης του στις ΗΠΑ

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο ανατραπείς πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγορείται για ναρκωτρομοκρατία και διακίνηση κοκαΐνης

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανέβηκε σε σκάφος οικογένειας στην Κρήτη ‑ δείτε τι έκανε όταν το παιδί είπε «Ολυμπιακός»

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού απόλαυσε τις διακοπές του στην Κρήτη με χιούμορ, ανεβαίνοντας σε σκάφος και κάνοντας πλάκα σε παιδιά για το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Καρέτσα με συμβόλαιο έως και το 2031

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο Έλληνας διεθνής είναι μια ανάσα από τους Βεστφαλούς, με τη Μίλαν να προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα

Πειραιάς: Γιατί υπήρξε διαρροή υγραερίου σε κλειστό βενζινάδικο – Το σκοτεινό ιστορικό του

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Το πρατήριο είχε δεχτεί βομβιστική επίθεση το 2024 και σφραγίστηκε λόγω παρατυπιών, ενώ φερόταν να συνδέεται με δολοφονηθέν πρόσωπο της νύχτας.

Φωτιές στην Καλαβρία: Οι εμπρηστές έδεναν υφάσματα σε γάτες και τους έβαζαν φωτιά

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ιταλοί ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων κατήγγειλαν πράξεις άνευ προηγουμένου βαρβαρότητας, με αμοιβή 1.000 ευρώ για όποιον οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Τι είναι οι άνεμοι τύπου foehn που «εκτινάσσουν» θερμοκρασία και πότε αναμένεται πτώση έως και 10 βαθμών - Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλια

Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Πότε θα εμφανιστεί το «Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού»

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η προέλευση της ονομασίας της πανσελήνου του Ιουλίου – Τι φταίει για το μέγεθος και την πορτοκαλί απόχρωσή της

«Φέρτε φίλους στο Ντουμπάι και κερδίστε» – Το εμιράτο μοιράζει 700 ευρώ σε κατοίκους που προσκαλούν τουρίστες

Κόσμος 22.07.2026
Η κυβέρνηση διοχετεύει χρήματα για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που έχουν δεχτεί το πλήγμα του πολέμου