E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντελής Παντελίδης: Μαρτυρία ‑ φωτιά από ιατροδικαστή

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Δημοσίευση 20/1/2022 | 15:24

Παντελής Παντελίδης: Μαρτυρία ‑ φωτιά από ιατροδικαστή

Την άποψή του, ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του μοιραίου τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, εξέφρασε ενώπιον του δικαστηρίου ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του τραγουδιστή, Αν. Θεοδωρίδης.

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει» είπε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου ο κ. Θεοδωρίδης.

Παράλληλα, επανέλαβε πως ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε τα ευρήματα από το μοιραίο τζιπ με βασικότερο στοιχείο, κατά τον ίδιο, το μοναδικό ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού το οποίο ανήκε στον Παντελή Παντελίδη.

«Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» εξήγησε.

Σωρεία ερωτήσεων

Ακολούθησε σωρεία ερωτήσεων από όλες τις πλευρές, με τον κ. Θεοδωρίδη να επιμένει στη θέση του παρά το γεγονός ότι, όπως επισημάνθηκε, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει «κλείσει» το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, καταλήγοντας πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν οδηγός.

«Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της» υποστήριξε.

«Η Φρόσω κατέρρευσε μετά τις καταγγελίες»

Νωρίτερα, πριν από την κατάθεση του Αν. Θεοδωρίδη, είχε καταθέσει στο δικαστήριο ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου.

«Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει…» ανέφερε και εξήγησε πως τώρα η κατάσταση της υγείας της έχει επανέλθει.

«Νοσηλεύθηκε 6 νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος ρώτησε αν η Φρόσω Κυριάκου ανέφερε αν είχε αντιληφθεί κατάσταση μέθης, με τον πατέρα της να απαντά «Εκείνη τη στιγμή όχι. Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε».

Σε ερώτηση για το αν ανέφερε το οτιδήποτε για αλκοόλ, ο μάρτυρας απάντησε «Η ίδια είχε πιει ένα – δύο ποτήρια, μου είπε. Ο θανών είχε καταναλώσει. Δεν θα έμπαινε όμως σε αυτοκίνητο που ο οδηγός ήταν χάλια. Δεν της έδειξε κάποια ένδειξη ότι ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να περπατήσει».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και τους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φλεγόμενο κτίριο κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» στην Τσεχία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά σε παλιό εργοστάσιο της Bata στη Ζλιν της Τσεχίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η NASA αποκαλύπτει ότι έχει καταγράψει εικόνες με UFO – «Ίσως υπάρχει ζωή παντού εκεί έξω»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο Τζάρετ Αιζακμαν μίλησε για καταγραφές ανεξήγητων φαινομένων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δει αποδείξεις για εξωγήινους ή συντρίμμια UFO

Το πετρέλαιο πέφτει, η βενζίνη μένει στα ύψη: Γιατί δεν βλέπουν μείωση οι οδηγοί

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμη Κιουρτζή, τα διυλιστήρια είναι εκείνα που ουσιαστικά ορίζουν τις τιμές στην αντλία

Πύρινη κόλαση στην Ανδαλουσία με 12 νεκρούς, κάηκαν άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητά τους

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Μάχη με τις φλόγες στην Αλμερία εν μέσω καύσωνα - Την «τεράστια θλίψη» του εξέφρασε ο Πέδρο Σάντσεθ - Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχει και ο στρατός

Πάτρα: Κατέληξε εργάτης που τραυματίστηκε από ξύλο που έπεσε από ταράτσα και τον χτύπησε στο κεφάλι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο εργάτης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Συναγερμός στο Παρίσι για το Γαλλία‑Μαρόκο στο Μουντιάλ: Φόβοι για σοβαρά επεισόδια όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το 2022 οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης με τη Γαλλία να επικρατεί και να προκρίνεται στον τελικό, τότε είχαν ακολουθήσει σοβαρά επεισόδια στους δρόμους του Παρισιού

Τσεχία: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Πράγας

Κόσμος Χτες
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές

Ζάκυνθος: Η στιγμή που ο πιλότος απομακρύνεται από το φλεγόμενο F‑16

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο χειριστής κατάφερε να οδηγήσει το μαχητικό με ασφάλεια στον διάδρομο προσγείωσης

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Σωκράτης Φάμελλος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φημολογία αυτή έρχεται να κορυφώσει ένα εκρηκτικό κλίμα εσωστρέφειας

Αλί Χαμενεΐ: Βίντεο δείχνει το καταφύγιο όπου σκοτώθηκε αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς

Κόσμος Χτες
Είναι η πρώτη φορά που το Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει την καταστροφή που υπέστη το καταφύγιο του Αλί Χαμενεΐ στην Τεχεράνη

Σητεία: Αγνοείται η 55χρονη Βασιλική Γκάγκα – Εξαφανίστηκε εδώ και δύο εβδομάδες

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές αναζητούν την 55χρονη Βασιλική Γκάγκα, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από τη Σητεία από τα τέλη Ιουνίου

Μουντιάλ 2026: Δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση στη συνέντευξη του Μπραχίμ Ντίαθ

Αθλητικά Νέα Χτες
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Μπραχίμ Ντίαθ, ενόψει του αγώνα Γαλλία - Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ, δύο δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση.