E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντελής Παντελίδης: Μαρτυρία ‑ φωτιά από ιατροδικαστή

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Δημοσίευση 20/1/2022 | 15:24

Παντελής Παντελίδης: Μαρτυρία ‑ φωτιά από ιατροδικαστή

Την άποψή του, ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του μοιραίου τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, εξέφρασε ενώπιον του δικαστηρίου ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του τραγουδιστή, Αν. Θεοδωρίδης.

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει» είπε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου ο κ. Θεοδωρίδης.

Παράλληλα, επανέλαβε πως ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε τα ευρήματα από το μοιραίο τζιπ με βασικότερο στοιχείο, κατά τον ίδιο, το μοναδικό ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού το οποίο ανήκε στον Παντελή Παντελίδη.

«Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» εξήγησε.

Σωρεία ερωτήσεων

Ακολούθησε σωρεία ερωτήσεων από όλες τις πλευρές, με τον κ. Θεοδωρίδη να επιμένει στη θέση του παρά το γεγονός ότι, όπως επισημάνθηκε, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει «κλείσει» το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, καταλήγοντας πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν οδηγός.

«Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της» υποστήριξε.

«Η Φρόσω κατέρρευσε μετά τις καταγγελίες»

Νωρίτερα, πριν από την κατάθεση του Αν. Θεοδωρίδη, είχε καταθέσει στο δικαστήριο ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου.

«Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει…» ανέφερε και εξήγησε πως τώρα η κατάσταση της υγείας της έχει επανέλθει.

«Νοσηλεύθηκε 6 νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος ρώτησε αν η Φρόσω Κυριάκου ανέφερε αν είχε αντιληφθεί κατάσταση μέθης, με τον πατέρα της να απαντά «Εκείνη τη στιγμή όχι. Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε».

Σε ερώτηση για το αν ανέφερε το οτιδήποτε για αλκοόλ, ο μάρτυρας απάντησε «Η ίδια είχε πιει ένα – δύο ποτήρια, μου είπε. Ο θανών είχε καταναλώσει. Δεν θα έμπαινε όμως σε αυτοκίνητο που ο οδηγός ήταν χάλια. Δεν της έδειξε κάποια ένδειξη ότι ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να περπατήσει».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και τους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκες σκέφτονται να αποκτήσουν παιδί με το DNA νεκρών συντρόφων τους

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Νέο ντοκιμαντέρ διερευνά την αμφιλεγόμενη πρακτική της «μεταθανάτιας τεκνοποίησης» - «Είναι η ανθρώπινη ανάγκη να αισθανόμαστε συνδεδεμένοι»

Πάτρα: Αγνοείται 16χρονη μαθήτρια που επέστρεφε από εξετάσεις

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου, μετά τη λήξη των ενδοσχολικών προαγωγικών εξετάσεων

Βρετανία: Επίθεση με βαλλίστρα σε πανεπιστήμιο – Ένας σοβαρά τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Το θύμα, υπάλληλος ασφαλείας του Πανεπιστημίου του Σάρεϊ, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ανω Λιόσια: Πυροβολισμοί και συμπλοκή – 13 συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Οι εμπλεκόμενοι έκαναν χρήση καραμπινών, αφήνοντας πίσω τους εκτεταμένες ζημιές στον οικισμό

Γαλλία: Σορός παιδιού με ρούχα παρόμοια με της 11χρονης Λιάνας εντοπίστηκε σε σιλό σιτηρών

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Τις επόμενες ώρες η σορός θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για την επίσημη ταυτοποίησή της

Υπάτιος Πατμάνογλου: Συγκλονιστική ανάρτηση 9 χρόνια μετά το τροχαίο που του στέρησε σύζυγο και γιο

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Ο πατέρας που έχασε σύζυγο και παιδί σε θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών - Λαμία το 2017 μοιράστηκε συγκινητική φωτογραφία του γιου του

Καλαμάτα: Η θεία των κοριτσιών δεν μπορεί να αναλάβει την επιμέλειά τους

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Το Σάββατο απολογείται ο 41χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, της 39χρονης Βασιλικής

Γυναίκα κλέβει θαμώνες σε καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης – Αναστάτωση στην περιοχή

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Επιχειρηματίες και πολίτες που ήρθαν σε επαφή μαζί της εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Γαλλία: Σορός εντοπίστηκε κοντά στο σημείο εξαφάνισης της 11χρονης Λιχάνα – Ειδοποιήθηκε η οικογένεια

Κόσμος 04.06.2026
Η σορός ανακαλύφθηκε μέσα σε σιλό σιτηρών εγκαταλελειμμένου εργοστασίου που παρέμενε κλειστό για πάνω από 15 χρόνια.

Ο χάρτης με τους καρχαρίες στην Ελλάδα ‑ Σε ποιες θάλασσες κόβουν βόλτες

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Ποια είδη και σε ποιες περιοχές της Ελλάδας κάνουν την εμφάνισή τους