E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εφιάλτης: Δύο παιδιά εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ ‑ «Θα τους έκοβε το σώμα στην μέση»

Τι αναφέρει ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Φίλιππος Δουκάτας

Δημοσίευση 18/1/2022 | 19:34

Εφιάλτης: Δύο παιδιά εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ ‑ «Θα τους έκοβε το σώμα στην μέση»

Σκηνές τρόμου για ένα 5χρονο κοριτσάκι και τον 14χρονο ξάδελφό της, που εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ. Τα δύο παιδιά πήγαιναν για μία επίσκεψη στον γιατρό.

«Μας ειδοποίησαν ότι κάποιος έχει μείνει μέσα στο ασανσέρ», ανέφερε στο Live News ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Φίλιππος Δουκάτας. Μέχρι να φτάσει η βοήθεια, το 14χρονο παιδί, έσπασε το ορθογώνιο τζάμι που έχουν οι πόρτες του ασανσέρ και με τη βοήθεια ενοίκων της πολυκατοικίας, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το 5χρονο κοριτσάκι.

Όμως, εκεί άρχισε ο αληθινός εφιάλτης

Τη στιγμή που επιχείρησε να βγει από το σπασμένο τζάμι και ο ίδιος ο 14χρονος, κάποιος από κάτω κάλεσε το ασανσέρ. Ο θάλαμος άρχισε να κινείται με κίνδυνο να τραυματιστεί το παιδί πολύ σοβαρά, αφού από τη μέση και πάνω το σώμα του ήταν έξω από το ασανσέρ.

Δευτερόλεπτα αγωνίας

«Το παιδί από τη μέση και μπροστά ήτανε έξω, από το τζαμάκι, ας το πούμε της πόρτας του ασανσέρ και το υπόλοιπο από τη μέση και κάτω, τα πόδια του ήτανε μέσα στον ανελκυστήρα», περιγράφει ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Φίλιππος Δουκάτας.

Ο άνθρωπος που έσωσε τη ζωή του 14χρονου παιδιού τονίζει πως αν το ασανσέρ είχε μετακινηθεί από όροφο σε όροφο θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο για τη ζωή του. «Τον μάγκωσε και φρέναρε ο ανελκυστήρας στη μέση, αν είχε πάρει όλη την κίνηση θα τον έκοβε στη μέση. Δεν ένιωθε τα πόδια του προς το παρόν, οπότε αναγκαστικά τον βάλαμε σε φορείο και τον κατεβάσαμε σιγά σιγά μέσω του κλιμακοστασίου», συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»