E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Πήγε να ανάψει τσιγάρο και απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε

Ανατριχιαστικά στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση

Δημοσίευση 18/1/2022 | 11:53

Πάτρα: Πήγε να ανάψει τσιγάρο και απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε

Ένας οδηγός εντοπίζεται απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στο δρόμο για το εξοχικό του. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από ποδηλάτες και έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλοι περίμεναν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια της φωτιάς.

Ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης εκτός από την αιτία θανάτου, κατέληξε και στο πως το μοιραίο όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. «Απανθράκωση και από τα εναπομείναντα όργανα δεν υπάρχουν ενδείξεις που να παραπέμπουν κάπου αλλού» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

Ο άτυχος άνδρας, ανήμερα των Θεοφανίων, βρέθηκε απανθρακωμένος, από πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε ΙΧ αυτοκίνητο, στην επαρχιακή οδό Χρυσοπηγής – Λακκωμάτων του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού ενός παλιού Toyota corolla.

Από την πρώτη στιγμή βάσει των ευρημάτων των Αρχών και της αυτοψίας του ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ο 56χρονος βρισκόταν στην περιοχή καθώς διατηρούσε εξοχικό του, κοντά στη Βλασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα που κατέληξαν από κοινού οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας Πατρών και οι δυο εμπειρογνώμονες που ορίστηκαν για να εξετάσουν το συμβάν, υπήρξε διαρροή υγρού καυσίμου στην καμπίνα του αυτοκινήτου και πιθανόν προκλήθηκε ανάφλεξη (έκρηξη), όταν ο άτυχος 56χρονος επιχείρησε να ανάψει τσιγάρο.

Αποτέλεσμα, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, ήταν «να υπάρξει εκτόνωση των ατμών της βενζίνης που είχαν συγκεντρωθεί εντός της καμπίνας, ο οδηγός να αναισθητοποιηθεί να εκδηλωθεί φωτιά και το αυτοκίνητο να βγει εκτός πορείας».

Χθες (17-01-2022), με την έκδοση των αποτελεσμάτων DNA (γενετικού υλικού) ολοκληρώθηκε και η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού. Η κηδεία του άτυχου 56χρονου πατέρα δυο παιδιών, θα τελεστεί σήμερα στη 13.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μύλων, στο Μπεγουλάκι Πατρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα 17.04.2026
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Αγγλία: 7χρονη με αυτισμό εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη ‑ Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η παιδοκόμος της

Κόσμος 17.04.2026
Η 30χρονη συνελήφθη με την υποψία ανθρωποκτονίας από βαριά αμέλεια και παραμέλησης ανηλίκου

Youth Pass 2026 αίτηση: Πώς θα λάβουν οι δικαιούχοι το voucher των €300

Οικονομία 17.04.2026
«Τρέχει» η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα 17.04.2026
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της

Ιράν: Ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για όσο διαρκεί η εκεχειρία Ισραήλ ‑ Λιβάνου

Κόσμος 17.04.2026
Κίνηση καλής θέλησης από την Τεχεράνη – Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν

Τιτανικός: Σωσίβιο επιζώντα βγαίνει σε δημοπρασία ‑ Η αξία του μπορεί να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ

Κόσμος 17.04.2026
Σωσίβιο από τον Τιτανικό, που ανήκε σε επιβάτιδα πρώτης θέσης, βγαίνει σε δημοπρασία με εκτιμώμενη αξία έως και 558.000 ευρώ.

Κεφαλονιά: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη Μυρτώ ‑ «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»

Ελλάδα 17.04.2026
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την Μυρτώ στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως Αργοστολίου

Όταν η Σαχάρα «κατάπιε» την Κρήτη – Η μέρα που ο ουρανός έγινε πορτοκαλί από την αφρικανική σκόνη

Κόσμος 17.04.2026
Όταν η «εισβολή» της Σαχάρας σκέπασε την Κρήτη, σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια

Αφθώδης πυρετός: Στη Μυτιλήνη 10 κτηνίατροι για επιτήρηση της νόσου – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη

Ελλάδα 17.04.2026
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά