E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η ιστορία της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Τα τραγικά «χτυπήματα» της μοίρας

Δημοσίευση 17/1/2022 | 15:51

Συγκλονίζει η ιστορία της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Τρεις απώλειες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον που σημάδεψαν τη ζωή της έχει βιώσει η 24χρονη, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Άνθρωπος βασανισμένος που έχει βιώσει την απώλεια αγαπημένων της προσώπων, η κοπέλα προσπαθεί να βάλει και πάλι τη ζωή της σε μία τάξη, δίχως ωστόσο να εγκαταλείπει λεπτό τον αγώνα για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα κλήθηκε να διαχειριστεί, τρεις θανάτους, των γονιών της και του συντρόφου της. Το 2021, η 24χρονη κοπέλα, έχασε δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, τη μητέρα της και τον σύντροφό της. Πριν από ένα χρόνο, το 2020, είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της.

Τον Ιούνιο του 2021 ο πόνος είχε αποτυπωθεί σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είπε το δικό της «αντίο» στη μητέρα της: «40 ημέρες χωρίς το χαμόγελό σου μανούλα μου, μα σε νιώθω παντού. Καλή ανάπαυση σ’ αγαπω πάρα πολύ και μου λείπεις».

Ο σπαραγμός δεν σταματά εκεί. Ήρθε αντιμέτωπη και με τον χαμό του συντρόφου της, δυο μήνες πριν από τον θάνατο της μητέρας της. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα τον Μάρτιο του 2021 έγραφε: «ζωή μου όλη πάλεψες πολύ σκληρά, είσαι ήρωας, είσαι τα πάντα για μένα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό παράδεισο ψυχή μου, σε λατρεύω».

Μοιάζει ασύλληπτο, είναι όμως η τρομακτική πραγματικότητα της 24χρονης. Το 2020 έχασε τον πατέρα της. Με μαύρη φωτογραφία είχε εκφράσει το πένθος της και με ένα λιτό μήνυμα έγραψε: «Καλό ταξίδι μπαμπάκα».

Η καταγγελία, το κλειδί και η εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας
Τα όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά-σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν υπνωτικό χάπι στο ποτό της.

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, όπως έγραψε το ThessToday.gr, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες έκανε το λάθος να της τηλεφωνήσει, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του. Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία.

Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε εισαγγελική έρευνα, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο τον εντοπισμό νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι. Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης πάντως, έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απίστευτη απάτη στη Θεσσαλονίκη: Δείτε πως ένας 38χρονος έβγαζε χρήματα από τις θέσεις πάρκινγκ

Ελλάδα 02.04.2026
38χρονος έβαλε πλαστά QR Code σε σημεία ελεγχόμενης στάθμευσης και έπαιρνε τα χρήματα

Σοκαριστικό περιστατικό στο Κιάτο: 40χρονη στο νοσοκομείο – Είχε αφαιρεθεί το δέρμα της από τα μάτια έως τον σβέρκο

Ελλάδα 02.04.2026
Οι γιατροί σοκαρισμένοι από την κατάστασή της, ειδοποίησαν την αστυνομία

Το Πακιστάν πρότεινε σε πλοία να υψώσουν τη σημαία του για να περάσουν με ασφάλεια από τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 02.04.2026
Το Ισλαμαμπάντ άρχισε, σύμφωνα με το Bloomberg, να επικοινωνεί με μεγάλους εμπορικούς διαμεσολαβητές για να δει αν υπήρχαν πλοία που θα μπορούσαν να περάσουν το Στενό συνοδεία ιρανικών δυνάμεων, ενώ θα ύψωναν προσωρινά την πακιστανική σημαία

«Δηλώνω αποχή, έχω δεχθεί πολλές προσβολές», λέει η πρόεδρος στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών

Ελλάδα 02.04.2026
Σοβαρό επεισόδιο, διαμαρτυρίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Γιατί ο ουρανός της Κρήτης βάφτηκε κόκκινος; Η επιστημονική εξήγηση πίσω από το σκηνικό

Ελλάδα 02.04.2026
Ειδικοί εφιστούν την προσοχή όταν οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης ξεπερνούν το προβλεπόμενο όριο

Ζωγράφου: Μυστήριο με τους θανάτους μητέρας και κόρης – Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Ελλάδα 02.04.2026
Οι αστυνομικοί, δεν αποκλείουν το γεγονός να έγινε κάποιο επεισόδιο με τον 54χρονο και την μητέρα του και αυτός να τη δολοφόνησε

CNN: Τα «μεγάλα, πιεστικά ερωτήματα» στα οποία δεν απάντησε ο Τραμπ στο διάγγελμά του

Κόσμος 02.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρουσίασε «τα καλύτερα επιχειρήματά του» υπέρ του πολέμου αλλά δεν κατάφερε να κατευνάσει τις ανησυχίες για το πώς θα τελειώσει

Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει φέτος ‑ Οι τιμές σε αρνί, κοκορέτσι, τσουρέκι

Ελλάδα 02.04.2026
Ακριβότερο κατά 14% με 20% το πασχαλινό τραπέζι για φέτος

Έβερεστ: Απάτη 20 εκατ. δολαρίων, πώς κύκλωμα δηλητηρίαζε ορειβάτες για να δικαιολογεί αεροδιακομιδές

Κόσμος 02.04.2026
Οδηγοί που συνεργάζονταν με εταιρείες που διοργάνωναν αναρριχήσεις, δηλητηρίαζαν ορειβάτες βάζοντας μαγειρική σόδα στο φαγητό τους για να τους προκαλέσουν γαστρεντερικά προβλήματα

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα δικογραφία στη Βουλή για ακόμη δύο εν ενεργεία βουλευτές

Ελλάδα 02.04.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικογραφία που αφορά στους εν ενέργεια βουλευτές περιλαμβάνει κυρίως απομαγνητοφωνήσεις από νόμιμες παρακολουθήσεις

Σε Αττική και Ρόδο τα πρώτα πρόστιμα σε πρατήρια για παραβίαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

Ελλάδα 02.04.2026
Εντοπίστηκαν παραβάσεις στο 50% των ελέγχων στη Ρόδο και έπεσαν πρόστιμα 65.000 ευρώ - Στα 40.000 ευρώ τα πρόστιμα στην Αττική

Βέροια: Πέθαvε ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά

Ελλάδα 02.04.2026
Ο 7χρονος είχε τραυματιστεί βαριά την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του