E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Τι εξετάζουν οι αρχές

Δημοσίευση 17/1/2022 | 09:21

Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή εκείνων που εμπλέκονται στο φερόμενο ως περιστατικό, δηλώνει η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, μέσω του δικηγόρου της, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη υποστήριξη.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή» δηλώνει στο ThessToday.gr η 24χρονη.

Η πολύκροτη υπόθεση που από την Παρασκευή έχει προκαλέσει «τσουνάμι» εξελίξεων σε πανελλήνιο επίπεδο έχει οδηγήσει στην αποκάλυψη αλλεπάλληλων καταγγελιών που σχετίζονται με τα άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης.

Η νεαρή κοπέλα εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία, ευχόμενη όπως έγραψε το ThessToday.gr «να μην πάθει κανένα άλλο κορίτσι αυτό που συνέβη σε εμένα».

Η τεραστίων διαστάσεων εκδήλωση αγάπης από τον κόσμο προς το πρόσωπό της φαίνεται πως λειτουργεί ως ορθοστάτης για την επιστροφή της 24χρονης στην κανονική της ζωή. «Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά-σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο», μετέφερε στον δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, δηλώνοντάς του ότι το κύμα συμπαράστασης που δέχεται καθημερινά είναι ο κινητήριος μοχλός για να συνεχίσει τον αγώνα της αποκάλυψης των ενόχων.

Το χτύπημα της μοίρας για την 24χρονη αναμφίβολα είναι μεγάλο, μετά την απώλεια συγγενικών και αγαπημένων της ανθρώπων εντός μικρού χρονικού διαστήματος. Η τραγική ιστορία που κουβαλά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ευρύτερη τοπική κοινωνία, με τους ντόπιους να εκφράζουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στη δικαστική – και κοινωνική – περιπέτεια.

Το θάρρος της νεαρής 24χρονης να καταγγείλει τον βιασμό της σε μια χώρα που συνήθως μετατρέπει το θύμα σε θύτη άγγιξε ακόμη και τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, ο οποίος τόνισε στο ThessToday.gr ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της.

«Ο δήμος θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίξει με κάθε τρόπο για να καταφέρει να επιστρέψει στην κανονικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λαγκαδά.

Η καταγγελία, το κλειδί και η εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Τα όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά-σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν υπνωτικό χάπι στο ποτό της.

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, όπως έγραψε το ThessToday.gr, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες έκανε το λάθος να της τηλεφωνήσει, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του. Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία.

Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα μεπληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε εισαγγελική έρευνα, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο τον εντοπισμό νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι. Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης πάντως, έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανακαλύφθηκε γιγαντιαίο ρουμπίνι 11.000 καρατιών ‑ Αξίζει εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ρουμπίνια που έχουν βρεθεί

Βόλος: Προφυλακιστέος ο επίδοξος ληστής που ξυλοκόπησε και χτύπησε με σίδερο 55χρονο

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Προφυλακιστέος κρίθηκε 48χρονος στον Βόλο, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά 55χρονο στην πυλωτή πολυκατοικίας, σε περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο και οδήγησε στη σύλληψή του μήνες αργότερα

Θεσσαλονίκη: Λύκος εμφανίστηκε στα Μετέωρα ‑ Καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Το άγριο ζώο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σπιτιού να κινείται στους δρόμους της περιοχής, πιθανότατα αναζητώντας τροφή ή κατεύθυνση προς πιο φυσικό περιβάλλον

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου με αυτισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια – «Ντρέπομαι, ντρέπομαι»

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Ο νεαρός στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του

Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πτώση από πολυκατοικία 29χρονος στο Ρέθυμνο, πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
O νεαρός έμενε μαζί με τη σύντροφό του σε Airbnb στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και φέρεται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Κρήτη: Η ΑΑΔΕ στέλνει μαζικά ειδοποιητήρια και ζητά από αγρότες επιστροφές από επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕ

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Μάλιστα η ΑΑΔΕ ζητά την άμεση καταβολή των επιστροφών από τους αγρότες

Χανταϊός: Πρώτο ύποπτο κρούσμα στην Ισπανία‑Συνεπιβάτιδα στο αεροπλάνο με μολυσμένο επιβάτη

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Οι ισπανικές υγειονομικές αρχές έχουν επίσης έρθει σε επαφή στη Νότια Αφρική με ένα άτομο από τη χώρα αυτή που είναι ύποπτο ότι έχει προσβληθεί από τον ιό

Σοκαριστικό βίντεο ‑ Ηράκλειο: Ανδρας επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Tης κάνει κεφαλοκλείδωμα και την σέρνει στο έδαφος, βίντεο

UFO και στην Ελλάδα είδαν Αμερικανοί πιλότοι

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Δεκάδες αρχεία στη δημοσιότητα από το αμερικανικό Πεντάγωνο, βίντεο και φωτογραφίες

Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα στη Γερμανία ‑ Διέφυγαν οι δράστες

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα του Ζίντσιγκ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο, οι δράστες ωστόσο έχουν διαφύγει, ανακοίνωσε η αστυνομία

Ryanair: Οριστική απόφαση για λουκέτο στη Θεσσαλονίκη με απώλεια 700.000 θέσεων και 12 δρομολογίων

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Η απόφαση αφορά και τη μείωση της χωρητικότητας στο Αεροδρόμιο Αθηνών για τον χειμώνα του 2026