E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις

Δημοσίευση 17/1/2022 | 08:10

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις, για την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό της, μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη έχει καταθέσει τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην ανακρίτρια για το μοιραίο βράδυ και

σύμφωνα με το Star, η κοπέλα έχει πει μεταξύ άλλων:

«Στο ξενοδοχείο τρία άτομα τα οποία δε γνώριζα, με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο γινόταν στο δωμάτιο 401 ενώ το δωμάτιο, στο οποίο καταγγέλλεται ότι έγινε ο βιασμός, είναι το 602.

Η αστυνομία, μετά την καταγγελία πήγε στο ξενοδοχείο, ερεύνησε το συγκεκριμένο δωμάτιο του 27χρονου και στη συνέχεια τον συνέλαβε.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τo Star βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας ενώ κατασχέθηκαν το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η κοπέλα ξύπνησε και κατάλαβε ότι έχει συμβεί κάτι. Από τους τρεις άντρες ο ένας παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της. Ισχυρίζεται όμως ότι έγινε με τη θέλησή της. Απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Θα προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω»

Η κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό, τι έπαθα» υποστήριξε η 24χρονη.

Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Ο ακτιβιστής που ανέδειξε το περιστατικό στο Instagram κάνει λόγο για μία ομάδα ανθρώπων που έχουν κάνει ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν, ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ερευνά την πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στην υπόθεση.

«Ήρθαν σε επαφή μαζί μου, μία ομάδα από κοπέλες, οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με την ομάδα αυτών των ανθρώπων και άρχισαν να μου παραθέτουν στοιχεία και να μου εξηγούν ότι όλο αυτό υπάρχει για πάρα πολλά χρόνια» σημείωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που έγινε. Δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε καμιά άλλη γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Με όλες τις δυνάμεις που έχω θα το πολεμήσω και δεν θα το εγκαταλείψω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη», είχε δηλώσει η 24χρονη στο newsit.gr, μέσω του δικηγόρου της, Θανάση Ζιώγα.

Το περίεργο τηλεφώνημα

Ο δικηγόρος της καταγγέλλει -στο Mega- πως την ώρα που η 24χρονη έφευγε από το πάρτι ζαλισμένη, γύρισε πίσω ύστερα από τηλεφώνημα του διοργανωτή και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν…

«Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602», τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας.

Η 24χρονη σύμφωνα με τον δικηγόρο της ξύπνησε το πρωί στο δωμάτιο μόνη και σε άσχημη κατάσταση. «Το πρωί που ξύπνησε βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχα με πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα. Μίλησε με τον άνθρωπο που την κάλεσε στο πάρτι, του είπε “γιατί είμαι εδώ” και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό», πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας.

«Με χάκαραν»

Ο διοργανωτής του πάρτι σε ανάρτησή τους πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε να παραδέχεται το περιστατικό.

«Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», είχε γράψει ο διοργανωτής του πάρτι στο Instagram.

Χθες ωστόσο υποστήριξε με νέα ανάρτηση ότι του «χάκαραν» τον λογαριασμό.

«H συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Tο συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους «συνοδούς» του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών», τόνισε σε νέα του ανάρτηση.

Το “Αχίλλειον”

Θέση για την υπόθεση πήρε και το κατάστημα εστίασης “Αχίλλειον”, όπου εργαζόταν άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. «Η επιχείρηση δεν έχει καμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασίας μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.


Η διάψευση του Δημήτρη Φιντιρίκου

Την ίδια στιγμή, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω Instagram διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος αποκάλυψε τον βιασμό της 24χρονης και ενέπλεξε το όνομα του.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εξιχνίαση του θανάτου του ιδρυτή της Mango: Τα καθοριστικά στοιχεία και τα μοιραία λάθη του κληρονόμου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Τζόναθαν Αντιτς έδωσε αντιφατικές πληροφορίες στην αστυνομία – ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του σταματούσε για φωτογραφίες

ΗΠΑ: Κατηγορείται για φόνο ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο

Κόσμος Χτες
Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πιέζει για αλλαγή καθεστώτος στο νησί, χαρακτήρισε την Κούβα κράτος-παρία που φιλοξενεί εχθρικές ξένες στρατιωτικές δυνάμεις

Σάλος στην Πορτογαλία: Τι είναι οι «Θηριανοί» που ζητούν να τους εξετάζουν κτηνίατροι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μια «κοινότητα» που συνεχώς μεγαλώνει - άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως ζώα και τώρα απαιτούν κτηνιατρική περίθαλψη

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν επικίνδυνα βρετανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα ρωσικά μαχητικά εκτέλεσαν επικίνδυνους ελιγμούς εναντίον του βρετανικού αεροσκάφους, που πετούσε χωρίς οπλισμό σε προγραμματισμένη αποστολή

Συναγερμός στον Όλυμπο: Επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου ορειβάτη

Ελλάδα Χτες
Ο ορειβάτης κατευθύνθηκε από το καταφύγιο προς την κορυφή του βουνού και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται

Καιρός: Καταιγίδες το επόμενο 24ωρο από ψυχρές αέριες μάζες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καιρός Χτες
Η μετεωρολογική πρόγνωση του Δημήτρη Ζιακόπουλου για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Γιγάντια λύρα 10 μέτρων στην Κρήτη διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες

Ελλάδα Χτες
Στα Πιτσίδια Ηρακλείου, κοντά στα Μάταλα, η εντυπωσιακή κατασκευή του Μιχάλη Ζουριδάκη διεκδικεί τον τίτλο της μεγαλύτερης κρητικής λύρας στον κόσμο

Θανατική ποινή σε άνδρα που δολοφόνησε ανήλικη influencer, επειδή τον απέρριψε

Κόσμος Χτες
Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει 2,5 εκατομμύρια ρουπίες ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος

Κηφισός: Καραμπόλα με επτά αμάξια στο ύψος της Λυκόβρυσης

Ελλάδα Χτες
Εγκλωβισμένοι στην κίνηση οι οδηγοί

Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός παρά τη διεθνή κατακραυγή: «Δεν θα γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο»

Κόσμος Χτες
Με νέα ανάρτηση το Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ απάντησε στον Ισραηλινός ΥΠΕΞ ο οποίος καταδίκασε τις πράξεις του σε βίντεο κατά ακτιβιστών

Τραμπ για Ιράν: Ο Νετανιάχου θα «κάνει ό,τι θέλω εγώ»

Κόσμος Χτες
Νέες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για το ενδεχόμενο επανέναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν