E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις

Δημοσίευση 17/1/2022 | 08:10

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις, για την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό της, μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη έχει καταθέσει τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην ανακρίτρια για το μοιραίο βράδυ και

σύμφωνα με το Star, η κοπέλα έχει πει μεταξύ άλλων:

«Στο ξενοδοχείο τρία άτομα τα οποία δε γνώριζα, με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο γινόταν στο δωμάτιο 401 ενώ το δωμάτιο, στο οποίο καταγγέλλεται ότι έγινε ο βιασμός, είναι το 602.

Η αστυνομία, μετά την καταγγελία πήγε στο ξενοδοχείο, ερεύνησε το συγκεκριμένο δωμάτιο του 27χρονου και στη συνέχεια τον συνέλαβε.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τo Star βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας ενώ κατασχέθηκαν το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η κοπέλα ξύπνησε και κατάλαβε ότι έχει συμβεί κάτι. Από τους τρεις άντρες ο ένας παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της. Ισχυρίζεται όμως ότι έγινε με τη θέλησή της. Απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Θα προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω»

Η κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό, τι έπαθα» υποστήριξε η 24χρονη.

Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Ο ακτιβιστής που ανέδειξε το περιστατικό στο Instagram κάνει λόγο για μία ομάδα ανθρώπων που έχουν κάνει ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν, ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ερευνά την πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στην υπόθεση.

«Ήρθαν σε επαφή μαζί μου, μία ομάδα από κοπέλες, οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με την ομάδα αυτών των ανθρώπων και άρχισαν να μου παραθέτουν στοιχεία και να μου εξηγούν ότι όλο αυτό υπάρχει για πάρα πολλά χρόνια» σημείωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που έγινε. Δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε καμιά άλλη γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Με όλες τις δυνάμεις που έχω θα το πολεμήσω και δεν θα το εγκαταλείψω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη», είχε δηλώσει η 24χρονη στο newsit.gr, μέσω του δικηγόρου της, Θανάση Ζιώγα.

Το περίεργο τηλεφώνημα

Ο δικηγόρος της καταγγέλλει -στο Mega- πως την ώρα που η 24χρονη έφευγε από το πάρτι ζαλισμένη, γύρισε πίσω ύστερα από τηλεφώνημα του διοργανωτή και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν…

«Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602», τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας.

Η 24χρονη σύμφωνα με τον δικηγόρο της ξύπνησε το πρωί στο δωμάτιο μόνη και σε άσχημη κατάσταση. «Το πρωί που ξύπνησε βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχα με πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα. Μίλησε με τον άνθρωπο που την κάλεσε στο πάρτι, του είπε “γιατί είμαι εδώ” και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό», πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας.

«Με χάκαραν»

Ο διοργανωτής του πάρτι σε ανάρτησή τους πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε να παραδέχεται το περιστατικό.

«Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», είχε γράψει ο διοργανωτής του πάρτι στο Instagram.

Χθες ωστόσο υποστήριξε με νέα ανάρτηση ότι του «χάκαραν» τον λογαριασμό.

«H συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Tο συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους «συνοδούς» του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών», τόνισε σε νέα του ανάρτηση.

Το “Αχίλλειον”

Θέση για την υπόθεση πήρε και το κατάστημα εστίασης “Αχίλλειον”, όπου εργαζόταν άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. «Η επιχείρηση δεν έχει καμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασίας μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.


Η διάψευση του Δημήτρη Φιντιρίκου

Την ίδια στιγμή, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω Instagram διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος αποκάλυψε τον βιασμό της 24χρονης και ενέπλεξε το όνομα του.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πεθαίνει» για καφέ ο Νετανιάχου: Δείτε το βίντεο με το οποίο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός διαψεύδει τις φήμες περί θανάτου

Κόσμος 15.03.2026
Αγαπώ το έθνος μου μέχρι θανάτου, λέει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός παραγγέλνοντας καφέ

Χανιά: Το χρονικό με τον ομαδικό βιασμό 17χρονης ‑ «Έγινε με τη θέλησή της», λένε οι κατηγορούμενοι

Ελλάδα 15.03.2026
Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι - Η 17χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της και τη βιντεοσκόπηση της ειδεχθούς πράξης

Σκληρό bullying σε 11χρονη από ανηλίκους ‑ Την έβαλαν να γονατίσει και να ζητήσει «συγγνώμη»

Ελλάδα 15.03.2026
Επτά κορίτσια και δύο αγόρια ασκούσαν bullying σε 11χρονη και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους

ΕΝΦΙΑ 2026: Ανέβηκαν τα εκκαθαριστικά στην ΑΑΔΕ – Δείτε τα εδώ

Οικονομία 15.03.2026
Τα εκκαθαριστικά αφορούν περίπου 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι μπορούν να εξοφλήσουν τον φόρο είτε εφάπαξ είτε σε δόσεις

Σεισμός αισθητός στην Αττική

Ελλάδα 15.03.2026
Σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 1 χλμ βορειοανατολικά των Σπάτων

«Ποτέ Ξανά»: Η Θεσσαλονίκη τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος του Αουσβιτς

Ελλάδα 15.03.2026
Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως ορόσημο για την Θεσσαλονίκη, αφού το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των εργασιών για την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας και τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Καλάθι του Νονού: Πότε θα εφαρμοστεί και ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Οικονομία 15.03.2026
Τα προϊόντα που εντάσσονται στο «Καλάθι του Νονού» θα φέρουν ειδική σήμανση στα ράφια για διευκόλυνση των καταναλωτών

Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη: «Ατομα με κράνη εισέβαλαν σε αγώνα πόλο παίδων»

Ελλάδα 15.03.2026
Νέα καταγγελία για περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

23χρονος έπεσε από μπαλκόνι στη Γαστούνη ‑ Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ελλάδα 15.03.2026
Ο άνδρας επιχειρήσε να μετακινηθεί από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βίντεο‑ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης

Ελλάδα 15.03.2026
Το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης είναι αποκαλυπτικό όσον αφορά τις παραβάσεις του αστυνομικού

F1: Ματαιώνονται και επίσημα τα GP σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία

Αθλητικά Νέα 15.03.2026
Η F1 επιβεβαίωσε και επίσημα ότι οι αγώνες σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία δεν θα διεξαχθούν φέτος λόγω του πολέμου στο Ιράν

Πυροβολισμοί στη Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές Τούρκων υπηκόων

Ελλάδα 15.03.2026
Τρεις άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια διέφυγαν