E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καταγγελία βιασμού 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Έχει σχηματιστεί δικογραφία

Δημοσίευση 16/1/2022 | 19:37

Καταγγελία βιασμού 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Στόχος είναι οι αρχές να εντοπίσουν εκείνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Ενδελεχή εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε ο επικεφαλής της εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι, στη Θεσσαλονίκη, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σύμφωνα με το δικηγόρο της κοπέλας Αθανάσιο Ζιώγα ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για μεγάλο κύκλωμα. «Είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί», τόνισε.

Μέχρι στιγμής σε ένα άτομο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, το οποίο ομολόγησε μόνο του ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της. Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών. Ο δικηγόρος, διευκρίνισε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Οι εμπλεκόμενοι στο βιασμό δεν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης.Όμως, το άτομο που κάλεσε την κοπέλα στο πάρτι είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει μαγαζί εστίασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φόβοι για «κραχ» στα καύσιμα: Αγωνία για την επάρκεια ‑ «Καλπάζουν» οι τιμές σε βασικά αγαθά

Οικονομία 30.03.2026
Ο πόλεμος στο Ιράν συνεχίζεται και μαζί η ανοδική πορεία των τιμών

Καιρός: «Μεγάλη προσοχή την Τετάρτη» ‑ Ποιες περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες

Καιρός 30.03.2026
Διπλή κυκλογένεση στη Μεσόγειο φέρνει έντονα φαινόμενα στην Ελλάδα

Ανδρας ξάπλωσε στις ράγες του μετρό στις Βρυξέλλες και τον έσωσαν τελευταία στιγμή

Κόσμος 30.03.2026
Ο κόσμος που βρισκόταν στην πλατφόρμα αντέδρασε άμεσα, φωνάζοντας και κάνοντας σήματα στον οδηγό του συρμού, ο οποίος κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει για καταθέσεις, κρυπτονομίσματα και κύρια κατοικία

Οικονομία 30.03.2026
Τέλος στα «σπαστά» μετρητά πάνω από 500 ευρώ και νέο marketplace για κόκκινα δάνεια

Λαρίσα Ρικέλμε: Η πιο «καυτή» οπαδός του Μουντιάλ του 2010 επιστρέφει ως δημοσιογράφος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Tabloid Χτες
Η Λαρίσα Ρικέλμε, που έγινε γνωστή ανά τον κόσμο με τις πόζες στις εξέδρες στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, έχει κάνει στροφή στη δημοσιογραφία και θα είναι παρούσα στη διοργάνωση του 2026

Θρίλερ στο Αίγιο: Νεκρός βρέθηκε 58χρονος Αμερικανός – Τι δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας

Ελλάδα Χτες
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια των προβλεπόμενων ιατροδικαστικών εξετάσεων

Το Ιράν χτύπησε με πύραυλο εργοστάσιο χημικών στο Ισραήλ – Φόβοι για επικίνδυνη διαρροή τοξικών ουσιών

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές του Ισραήλ ζήτησαν από τους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους με κλειστά τα παράθυρα