E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει 3 φορές ενώ έχει και 4 παιδιά

Δημοσίευση 16/1/2022 | 17:23

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Τι λέει η γειτονιά για τον «περίεργο» χαρακτήρα του και την τελευταία του σύντροφο, την χτύπησε άγρια

Η 40χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Πατέρας τεσσάρων παιδιών φέρεται να είναι ο 46χρονος δράστης της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε άγρια την περασμένη Παρασκευή την 40χρονη φίλη του μέσα στο διαμέρισμα του.

Ο 46χρονος, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του protothema.gr, στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις λόγω του επιθετικού χαρακτήρα του ενώ απέκτησε και τέσσερα παιδιά.

Την άτυχη 40χρονη κοπέλα, η γειτονιά του 46χρονου «τέρατος», δεν την γνώριζε καλά καθώς επρόκειτο για μία σχέση λίγων μηνών ωστόσο οι γείτονες αναφέρουν ότι έμοιαζαν ερωτευμένοι, σύχναζαν στα καφέ της περιοχής και πηγαίναν βόλτα τον μεγάλο καφέ σκύλο τους.

Την αφορμή για την οποία χτύπησε άγρια της 40χρονη φίλη του δεν την γνωρίζει - ωστόσο, όλη η γειτονιά άκουσε την Παρασκευή το πρωί τις εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία , ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν οι ασυνομικοί εντοπίσουν την 40χρονη γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση .

Η γυναίκα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.

Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.

Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

Πολιτική 17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.