E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζώρτζης Μονογυιός: «Σκιές» από τον Αλέξη Κούγια για το δυστύχημα

Πώς εμπλέκει την πρώην σύζυγό του

Δημοσίευση 14/1/2022 | 16:44

Τζώρτζης Μονογυιός: «Σκιές» από τον Αλέξη Κούγια για το δυστύχημα

Εκκληση για αυτόπτες μάρτυρες του θανατηφόρου τροχαίου του Τζώρτζη Μονογυιού απευθύνει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, το γραφείο του οποίου ανέλαβε την υπόθεση για τον χαμό του 45χρονου οδηγώντας στη Βούλα τη νέα του Ferrari.

Μάλιστα, ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως το θύμα βρισκόταν σε αντιδικία με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, ενώ άφησε αιχμές για πιθανή εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα. Παράλληλα, ο κ. Κούγιας ζητά την περαιτέρω διερεύνηση του δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο επιχειρηματίας και αδελφός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Το μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου που έχασε την οικογένειά του σε τροχαίο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε αντιδικία με την πρώην σύντροφό του, ενώ σήμερα επρόκειτο να καταθέσει υπόμνημα έπειτα από μήνυση που του είχε κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα. Κατά τον κ. Κούγια θα διερευνηθεί το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, προτού εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, αλλά και αν πριν από την εκτροπή υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του - σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της - με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος.

Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο. Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποια ηλικία είναι οι πιο μοναχικοί άνθρωποι σύμφωνα με νέα έρευνα

Κόσμος 07.12.2025
Η έρευνα έκανε διάκριση μεταξύ της αντιληπτής μοναξιάς, πόσο συχνά κάποιος δηλώνει ότι αισθάνεται μοναξιά ή απομόνωση, και της «πραγματικής μοναξιάς»

Χάος στο αεροδρόμιο Χίθροου: Αγνωστοι ψέκασαν ταξιδιώτες με σπρέι – Μία σύλληψη

Κόσμος 07.12.2025
Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας, έπειτα από ειδοποίηση για βίαιο περιστατικό στον τερματικό σταθμό 3 – Μία σύλληψη

Η εξομολόγηση ενός δολοφόνου που σκότωσε την οικογένειά του: «Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα»

Ελλάδα 07.12.2025
Ένας 27χρονος από την Ουρουγουάη όχι μόνο αφάνισε την οικογένειά του αλλά δήλωσε ευθαρσώς στο δικαστήριο πως «τους μισούσα όλους»

Τα 8 σημεία της Αττικής που θα μπουν πιλοτικά κάμερες έως το τέλος του έτους

Ελλάδα 07.12.2025
Σκοπός του νέου νόμου για την οδική ασφάλεια είναι η αναβάθμιση, η καταγραφή, η βεβαίωση και η είσπραξη τροχονομικών παραβάσεων

Σκάφος του Λιμενικού προσέκρουσε σε βράχια στο λιμάνι του Βόλου

Ελλάδα 07.12.2025
Το σκάφος του Λιμενικού καρφώθηκε στον κυματοθραύστη, στα Πευκάκια του Βόλου

Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά ‑ Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα 07.12.2025
Τι πρότεινε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας

Τρόμος για ηλικιωμένη στην Κόρινθο: Την ξυλοκόπησαν άγρια για λίγα κοσμήματα

Ελλάδα 07.12.2025
Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και αφού πήραν ότι βρήκαν εξαφανίστηκαν αφήνοντάς την δεμένη

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023