E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Καπραβέλος: Ο επόμενος ασθενής θα διασωληνωθεί στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στα νοσοκομεία

Δημοσίευση 29/12/2021 | 09:00

Νίκος Καπραβέλος: Ο επόμενος ασθενής θα διασωληνωθεί στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού, με τον Νίκο Καπραβέλο να επισημαίνει ότι «επόμενος ασθενής στο Παπανικολάου θα διασωληνωθεί στο διάδρομο και ο επόμενος στο parking του νοσοκομείου».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, τόνισε ότι η κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας με τον κορονοϊό δεν επιτρέπει εφησυχασμό και θα πρέπει να περιορίσουμε ξανά τις ανθρώπινες δραστηριότητες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως αυτό που τον νοιάζει είναι πώς θα μεταφραστεί αυτό το… «τσουνάμι» κρουσμάτων σε νοσηρότητα, αφού και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι για τον κ. Καπραβέλο «παροδικά που συγκαλύπτουν αυτή τη στιγμή την κατάσταση. Θα υπάρξει μια ανακοπή στην πανδημία αλλά θα βρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο με την επόμενη μετάλλαξη».

«Να μπούμε στην τρίτη δόση και να επεκταθούν οι εμβολιασμοί»

Σχολιάζοντας το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ο κ. Καπραβέλος ανέφερε πως «η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα μας σώσει» και επισήμανε ότι η επέκταση θα μπορούσε να γίνει και ηλικιακά αλλά και σε κατηγορίες, καθώς άλλες χώρες δεν ανησυχούν τόσο από νέο κύμα πανδημίας επειδή έχουν δημιουργήσει το μαξιλάρι της τρίτης δόσης.

«Το να κλείσουμε τα σχολεία και την οικονομία είναι παράπλευρες απώλειες», πρόσθεσε και κατέληξε πως «πρέπει να μπούμε στην τρίτη δόση και να επεκταθεί ο εμβολιασμός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυψέλη: Αναβλύζει τσιμέντο από τον δρόμο – Διακοπή της κυκλοφορίας

Ελλάδα 16.04.2026
Όλα άρχισαν γύρω στις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης (15.04.2026) με την κατάσταση σταδιακά να επιδεινώνεται

Στο στόχαστρο του ελληνικού FBI βρίσκονταν οι 3 συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης

Ελλάδα 16.04.2026
Την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθούν

ΕΛ.ΑΣ: «Μαϊμού» αστυνομικός στήνει απάτες σε επαγγελματίες εστίασης

Ελλάδα 16.04.2026
Επικοινώνησε τηλεφωνικά προσποιούμενος τον διοικητή αστυνομικού τμήματος

Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω

Κόσμος 16.04.2026
Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι εμπόδισε δέκα πλοία να φύγουν από ιρανικά λιμάνια κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών του ναυτικού αποκλεισμού των ΗΠΑ στο Ιράν.

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Ελλάδα Χτες
Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο.

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα Χτες
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε