E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Τι υποστηρίζει η μητέρα της ανήλικης που τον κατήγγειλε για ασέλγεια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/12/2021 | 10:31

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία στον ανακριτή, ο πατρινός προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Είμαι αθώος»

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, ο κατηγορούμενος μίλησε στα ΜΜΕ. «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Ο συνήγορός του, δικηγόρος Πατρών Χρήστος Τσόλκας, αναφερόμενος στη ενδοδικαστική διαφωνία, εξήγησε: «H κ. εισαγγελέας είχε την άποψη ότι έπρεπε να προφυλακιστεί και ο κ. ανακριτής ότι έπρεπε να μείνει ελεύθερος. Οφείλω να σας πω ότι είμαι πεπεισμένος, ότι το συμβούλιο θα συνταχθεί με τον κ. ανακριτή, καθόσον δεν υπάρχει υπόθεση».

Τόνισε ακόμα ότι η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε πλείστες αντιφάσεις. Ο κ. Τσόλκας, ερωτηθείς γιατί τότε ο εντολέας του καταγγέλθηκε από την 14χρονη μαθήτρια, είπε: «Δουλειά μου είναι να αποδείξω αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Το κίνητρο του καθενός δεν μπορώ να το πιθανολογήσω, αν δεν έχω στοιχεία». Και πρόσθεσε: «Υπέρ μας έχουν ήδη καταθέσει περίπου 10 άτομα, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες και διέψευσαν όσα λέει. Θα καταθέσουν στην πορεία και άλλοι και θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»

Υπέρ του προπονητή έχουν καταθέσει μαθητές και γονείς (ως αυτόπτες μάρτυρες) 2 εκ των οποίων δηλώνουν πως ήταν παρόντες στο περιστατικό και φέρονται να διαψεύδουν τα πάντα, όπως κι άλλοι 2 μαθητές που προπονούνταν μαζί με την ανήλικη.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο εντολέας του είναι ένας προπονητής 25ετούς διαδρομής στην πυγμαχία, με αθλητές που έχουν κερδίσει δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο πελάτης μου έχει δώσει εξετάσεις στην πατραϊκή κοινωνία. Εχουν περάσει από τα χέρια του 2.500 Πατρινόπουλα και ουδεμία καταγγελία έχει γίνει σε βάρος του. Εχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι οικογενειάρχης. Θεωρώ ότι οι καταγγελίες σε βάρος του θα πέσουν στο κενό», τόνισε ο κ. Τσόλκας.

Μητέρα 14χρονης: «Ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα»

Η μητέρα της 14χρονης, μίλησε χθες στον Κωνσταντίνο Φλαμή (Σκάι Πάτρας) και είπε πως η κόρη της, της περιέγραψε ότι ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα. Παραλαμβάνοντάς την από το γυμναστήριο, την είδε αναστατωμένη και όταν της είπε τι είχε συμβεί, της ζήτησε ν’ αλλάξει προπονητήριο. Όταν τη ρώτησε γιατί κλαίει, της είπε πως ο προπονητής είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν. Η μητέρα τηλεφώνησε στον προπονητή για να ζητήσει εξηγήσεις, αυτός αρνήθηκε τα πάντα και η ίδια πήγε άμεσα στην Αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Αθλητής δήλωσε μετά τη νίκη του ότι απάτησε τη σύντροφό του

Αθλητικά Νέα Χτες
Το αποκάλεσε το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Πατέρας σκότωσε την 23χρονη κόρη του στο σπίτι τους και δικαστήριο ζήτησε να μην διωχθεί κανείς

Κόσμος Χτες
Οι τοπικές δικαστικές αρχές είχαν αρχικά κρίνει ότι κανείς δεν πρέπει να διωχθεί για τον θάνατό της

Αμπου Ντάμπι: Έλληνας προξενικός υπάλληλος εξέδιδε παράνομες βίζες ‑ Εισέπραξε 708.000 ευρώ

Κόσμος Χτες
Ο υπάλληλος του προξενείου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 11 χρόνια κάθειρξη - Επικύρωσε την ποινή ο Αρειος Πάγος

Τραγικός θάνατος για πατέρα και γιο που έκαναν ορειβασία και πέθαναν με 100 μέτρα διαφορά στα Χάιλαντς

Κόσμος Χτες
Η έρευνα και η Δικαιοσύνη έδειξαν ότι οι θάνατοι του πατέρα και του γιου οφείλονται σε ατύχημα

Καρυστιανού για αμβλώσεις: «Ως παιδίατρος έχω άλλα δεδομένα»

Πολιτική Χτες
Η Μαρία Καρυστιανού κλήθηκε να μιλήσει ξανά για το ζήτημα των αμβλώσεων, τονίζοντας πως η βασική αιτία για αυτές είναι η ακρίβεια

Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Βουλή με ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λύσης

Πολιτική Χτες
«Κατάπληξη και αηδία προκαλεί η στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δίνει διαπιστευτήρια συγκυβέρνησης με ΝΔ» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος σμήναρχος: Έδωσε ονόματα και «ένιωσε ανακουφισμένος από τη σύλληψή του»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε ότι εξαπατήθηκε και πως όταν κατάλαβε ότι έδινε πληροφορίες στην Κίνα ξεκίνησαν οι απειλές και οι εκβιασμοί

DNA από τη μητέρα της Λόρα ζήτησαν οι Γερμανοί – Ένα βήμα πριν από την έφοδο σε σπίτια και την άρση απορρήτου

Ελλάδα Χτες
Δόθηκε ευρωπαϊκή εισαγγελική δικαστική εντολή έρευνας για τον εντοπισμό της

Σουηδία: Λιβανέζος προσπάθησε να βγάλει τα μάτια γιατρού γιατί συνεργαζόταν με την γυναίκα του

Κόσμος Χτες
Η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βιας και στο παρελθόν από τον σύζυγό της εξαιτίας της ζήλειας του

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη στην Τουρκία ‑ Τι ώρα θα γίνει η συνάντηση με Ερντογάν

Ελλάδα Χτες
Η επίσκεψη θα ξεκινήσει με την κατ` ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας και θα ακολουθήσει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δύο χωρών

Πώς σχηματίστηκαν οι τρεις εντυπωσιακές «φάλαινες» της Ταϊλάνδης που μοιάζουν να... κολυμπούν μέσα στο δάσος

Κόσμος Χτες
Ο σχηματισμός δημιουργήθηκε πριν από περίπου 75 εκατομμύρια χρόνια - Ένα δίκτυο μονοπατιών πεζοπορίας οδηγεί στους τρεις βράχους, ωστόσο μόνο οι δύο μεγαλύτεροι είναι προσβάσιμοι στο κοινό