E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Τι υποστηρίζει η μητέρα της ανήλικης που τον κατήγγειλε για ασέλγεια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/12/2021 | 10:31

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία στον ανακριτή, ο πατρινός προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Είμαι αθώος»

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, ο κατηγορούμενος μίλησε στα ΜΜΕ. «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Ο συνήγορός του, δικηγόρος Πατρών Χρήστος Τσόλκας, αναφερόμενος στη ενδοδικαστική διαφωνία, εξήγησε: «H κ. εισαγγελέας είχε την άποψη ότι έπρεπε να προφυλακιστεί και ο κ. ανακριτής ότι έπρεπε να μείνει ελεύθερος. Οφείλω να σας πω ότι είμαι πεπεισμένος, ότι το συμβούλιο θα συνταχθεί με τον κ. ανακριτή, καθόσον δεν υπάρχει υπόθεση».

Τόνισε ακόμα ότι η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε πλείστες αντιφάσεις. Ο κ. Τσόλκας, ερωτηθείς γιατί τότε ο εντολέας του καταγγέλθηκε από την 14χρονη μαθήτρια, είπε: «Δουλειά μου είναι να αποδείξω αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Το κίνητρο του καθενός δεν μπορώ να το πιθανολογήσω, αν δεν έχω στοιχεία». Και πρόσθεσε: «Υπέρ μας έχουν ήδη καταθέσει περίπου 10 άτομα, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες και διέψευσαν όσα λέει. Θα καταθέσουν στην πορεία και άλλοι και θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»

Υπέρ του προπονητή έχουν καταθέσει μαθητές και γονείς (ως αυτόπτες μάρτυρες) 2 εκ των οποίων δηλώνουν πως ήταν παρόντες στο περιστατικό και φέρονται να διαψεύδουν τα πάντα, όπως κι άλλοι 2 μαθητές που προπονούνταν μαζί με την ανήλικη.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο εντολέας του είναι ένας προπονητής 25ετούς διαδρομής στην πυγμαχία, με αθλητές που έχουν κερδίσει δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο πελάτης μου έχει δώσει εξετάσεις στην πατραϊκή κοινωνία. Εχουν περάσει από τα χέρια του 2.500 Πατρινόπουλα και ουδεμία καταγγελία έχει γίνει σε βάρος του. Εχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι οικογενειάρχης. Θεωρώ ότι οι καταγγελίες σε βάρος του θα πέσουν στο κενό», τόνισε ο κ. Τσόλκας.

Μητέρα 14χρονης: «Ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα»

Η μητέρα της 14χρονης, μίλησε χθες στον Κωνσταντίνο Φλαμή (Σκάι Πάτρας) και είπε πως η κόρη της, της περιέγραψε ότι ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα. Παραλαμβάνοντάς την από το γυμναστήριο, την είδε αναστατωμένη και όταν της είπε τι είχε συμβεί, της ζήτησε ν’ αλλάξει προπονητήριο. Όταν τη ρώτησε γιατί κλαίει, της είπε πως ο προπονητής είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν. Η μητέρα τηλεφώνησε στον προπονητή για να ζητήσει εξηγήσεις, αυτός αρνήθηκε τα πάντα και η ίδια πήγε άμεσα στην Αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας νωπής μυζήθρας λόγω ανίχνευσης σταφυλοκοκκικών εντεροτοξινών

Ελλάδα 28.11.2025
Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Τέμπη ‑ Καρυστιανού / Οργή στη δίκη για τα «χαμένα» βίντεο ‑ «Ο Μπακαϊμης είναι ο πρώτος που έβαλε χέρι»

Ελλάδα 28.11.2025
Οι κατηγορούμενοι διώκονται για την υπεξαίρεση και εξαφάνιση του βιντεοληπτικού υλικού που φέρεται να απεικόνιζε τη φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Εξεταστική: Στις 11 Δεκέμβρη καταθέτει ο «Φραπές» – Ποιος ο σχεδιασμός για τα πολιτικά πρόσωπα

Ελλάδα 28.11.2025
Μια μέρα αργότερα τη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στην εξεταστική θα καταθέσουν οι Χρήστος Μπουκώρος και Μανώλης Χνάρης

Ελεύθερη η πρώην επόπτρια Δυτικής Αττικής για την υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα 28.11.2025
Η κατηγορούμενη επανέλαβε ότι δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό, υποστηρίζοντας πως είδε την Κυριακή μόνο όταν έφευγε

Ανησυχία στην Ισπανία: Εμφανίστηκαν έπειτα από 31 χρόνια κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων

Κόσμος 28.11.2025
Ο ιός, που είναι ακίνδυνος για τον άνθρωπο αλλά φονικός για τους χοίρους, επεκτείνεται στη δυτική Ευρώπη τα τελευταία χρόνια

Θεσσαλονίκη: 37χρονος έδωσε τέλος στη ζωή μου με όπλο – Τον βρήκε μέσα στο ΙΧ του περαστικός

Ελλάδα 28.11.2025
Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε πολίτης το πρωί της περασμένης Κυριακής σε περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη

Πολιτικό σκάνδαλο στη Ρουμανία: Ο υπουργός Αμυνας παραιτήθηκε επειδή είπε ψέματα στο βιογραφικό του

Κόσμος 28.11.2025
Το βιογραφικό του Ιονούτ Μοστεάνου περιείχε εσφαλμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε αποφοίτησε και από ποιο πανεπιστήμιο

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα ‑ Τι αναφέρει η παραδοσιακή μέθοδος

Ελλάδα 28.11.2025
Τα Μερομήνια αποτελούν την παραδοσιακή μέθοδο πρόβλεψης του καιρού

Αντρες δολοφόνησαν και πέταξαν σε βάλτο την έφηβη αδερφή τους, επειδή «αμαύρωσε την τιμή τους»

Κόσμος 28.11.2025
Φρικτό έγκλημα στην Ολλανδία, ακόμα ένα, το οποίο έγινε στο όνομα της «τιμής» μουσουλμανικής οικογένειας

Οι ηλικιωμένοι στη Νότια Κορέα ξορκίζουν τη μοναξιά με «εγγόνια» ρομπότ ‑ «Σε περίμενα όλη μέρα»

Κόσμος 28.11.2025
Κάθε μέρα, περίπου 10 ηλικιωμένοι ενήλικες στη Νότια Κορέα αυτοκτονούν. Στην Ασία έχουν την τιμητική τους τα ρομπότ φροντίδας ηλικιωμένων, μία αγορά που αναμένεται να φτάσει τα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030

Πολίτες ύψωσαν σταυρό 10 μέτρων στο όρος Αυγό στην Ξάνθη: Κλήθηκαν σε απολογία από τη δασική υπηρεσία

Ελλάδα 28.11.2025
Η Δασική Υπηρεσία ξεκίνησε έρευνα για τη διαδικασία τοποθέτησης και το εάν είχαν ληφθεί οι απαραίτητες άδειες