E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Τι υποστηρίζει η μητέρα της ανήλικης που τον κατήγγειλε για ασέλγεια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/12/2021 | 10:31

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία στον ανακριτή, ο πατρινός προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Είμαι αθώος»

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, ο κατηγορούμενος μίλησε στα ΜΜΕ. «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Ο συνήγορός του, δικηγόρος Πατρών Χρήστος Τσόλκας, αναφερόμενος στη ενδοδικαστική διαφωνία, εξήγησε: «H κ. εισαγγελέας είχε την άποψη ότι έπρεπε να προφυλακιστεί και ο κ. ανακριτής ότι έπρεπε να μείνει ελεύθερος. Οφείλω να σας πω ότι είμαι πεπεισμένος, ότι το συμβούλιο θα συνταχθεί με τον κ. ανακριτή, καθόσον δεν υπάρχει υπόθεση».

Τόνισε ακόμα ότι η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε πλείστες αντιφάσεις. Ο κ. Τσόλκας, ερωτηθείς γιατί τότε ο εντολέας του καταγγέλθηκε από την 14χρονη μαθήτρια, είπε: «Δουλειά μου είναι να αποδείξω αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Το κίνητρο του καθενός δεν μπορώ να το πιθανολογήσω, αν δεν έχω στοιχεία». Και πρόσθεσε: «Υπέρ μας έχουν ήδη καταθέσει περίπου 10 άτομα, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες και διέψευσαν όσα λέει. Θα καταθέσουν στην πορεία και άλλοι και θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»

Υπέρ του προπονητή έχουν καταθέσει μαθητές και γονείς (ως αυτόπτες μάρτυρες) 2 εκ των οποίων δηλώνουν πως ήταν παρόντες στο περιστατικό και φέρονται να διαψεύδουν τα πάντα, όπως κι άλλοι 2 μαθητές που προπονούνταν μαζί με την ανήλικη.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο εντολέας του είναι ένας προπονητής 25ετούς διαδρομής στην πυγμαχία, με αθλητές που έχουν κερδίσει δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο πελάτης μου έχει δώσει εξετάσεις στην πατραϊκή κοινωνία. Εχουν περάσει από τα χέρια του 2.500 Πατρινόπουλα και ουδεμία καταγγελία έχει γίνει σε βάρος του. Εχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι οικογενειάρχης. Θεωρώ ότι οι καταγγελίες σε βάρος του θα πέσουν στο κενό», τόνισε ο κ. Τσόλκας.

Μητέρα 14χρονης: «Ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα»

Η μητέρα της 14χρονης, μίλησε χθες στον Κωνσταντίνο Φλαμή (Σκάι Πάτρας) και είπε πως η κόρη της, της περιέγραψε ότι ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα. Παραλαμβάνοντάς την από το γυμναστήριο, την είδε αναστατωμένη και όταν της είπε τι είχε συμβεί, της ζήτησε ν’ αλλάξει προπονητήριο. Όταν τη ρώτησε γιατί κλαίει, της είπε πως ο προπονητής είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν. Η μητέρα τηλεφώνησε στον προπονητή για να ζητήσει εξηγήσεις, αυτός αρνήθηκε τα πάντα και η ίδια πήγε άμεσα στην Αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε o θρύλος της ρέγκε Σλάι Ντάνμπαρ

Κόσμος 27.01.2026
Με την ονομασία «Sly and Robbie», το ντουέτο που είχε σχηματίσει με τον Ρόμπι Σέξπιρ, ο οποίος πέθανε το 2021, είχε συνοδεύσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ρέγκε

Τραγωδία στην άσφαλτο με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Τουλάχιστον 6 νεκροί και 3 τραυματίες στη Ρουμανία

Αθλητικά Νέα 27.01.2026
Στο θανατηφόρο τροχαίο στη Ρουμανία, ενεπλάκη μίνι μπας που εκτελούσε τη διαδρομή Ελλάδα – Γαλλία

Βιολάντα: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις στα σχολεία λόγω πένθους

Ελλάδα 27.01.2026
«Λόγω πένθους, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τρίκαλα, να ακυρωθούν για αυτή την εβδομάδα όλες οι εκδηλώσεις» αναφέρεται στην οδηγία του υπουργείου Παιδείας

«Κωσταλέξι» στο Ηράκλειο: Σύζυγος και πεθερά την είχαν φυλακισμένη στο σπίτι ‑ Την παρακολουθούσαν

Ελλάδα 27.01.2026
Ο σύζυγός της είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της με λεκτική και σωματική βία

Χαλάνδρι: Επιτέθηκε στην αδελφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 27.01.2026
Η άτυχη γυναίκα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γεώργιος Γεννηματάς», για να λάβει φροντίδα από τους γιατρούς

Προβληματισμός στο Πολεμικό Ναυτικό για τις 4 παραιτήσεις μελών του πληρώματος της φρεγάτας «Κίμων»

Ελλάδα 27.01.2026
Για ποιο λόγο αρνήθηκαν να συνεχίσουν να υπηρετούν στο νέο υπερσύγχρονο πλοίο ένας αξιωματικός και τρεις υπαξιωματικοί

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την έκρηξη στη Βιολάντα, ο εκκωφαντικός θόρυβος από 8 χιλιόμετρα

Ελλάδα 27.01.2026
Kάμερα ασφαλείας στην Αγία Μονή Τρικάλων, κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης σε απόσταση περίπου 8 χλμ. από την βιομηχανία της Βιολάντα

Τα 10 πιο ασυνήθιστα αντικείμενα που βρέθηκαν στον έλεγχο αεροδρομίων το 2025

Κόσμος 27.01.2026
Κάθε χρόνο, η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών δημοσιεύει μια λίστα με τα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα σε σημεία ελέγχου ασφαλείας αεροδρομίων σε όλες τις ΗΠΑ

Μεγάλη εμπορική συμφωνία ΕΕ ‑ Ινδίας δημιουργεί μια αγορά 2 δισ. πολιτών

Κόσμος 27.01.2026
Πόσο πέφτουν οι δασμοί, ποια ελληνικά προϊόντα αφορά, δείτε πίνακες

«Έξυπνες κάμερες» στην Αττική: Πού έχουν τοποθετηθεί και ποιες παραβάσεις καταγράφουν

Ελλάδα 27.01.2026
Πόσες παραβάσεις έχουν καταγράψει έως τώρα και τι αλλάζει από τα τέλη του Ιανουαρίου