E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Τι υποστηρίζει η μητέρα της ανήλικης που τον κατήγγειλε για ασέλγεια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/12/2021 | 10:31

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία στον ανακριτή, ο πατρινός προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Είμαι αθώος»

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, ο κατηγορούμενος μίλησε στα ΜΜΕ. «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Ο συνήγορός του, δικηγόρος Πατρών Χρήστος Τσόλκας, αναφερόμενος στη ενδοδικαστική διαφωνία, εξήγησε: «H κ. εισαγγελέας είχε την άποψη ότι έπρεπε να προφυλακιστεί και ο κ. ανακριτής ότι έπρεπε να μείνει ελεύθερος. Οφείλω να σας πω ότι είμαι πεπεισμένος, ότι το συμβούλιο θα συνταχθεί με τον κ. ανακριτή, καθόσον δεν υπάρχει υπόθεση».

Τόνισε ακόμα ότι η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε πλείστες αντιφάσεις. Ο κ. Τσόλκας, ερωτηθείς γιατί τότε ο εντολέας του καταγγέλθηκε από την 14χρονη μαθήτρια, είπε: «Δουλειά μου είναι να αποδείξω αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Το κίνητρο του καθενός δεν μπορώ να το πιθανολογήσω, αν δεν έχω στοιχεία». Και πρόσθεσε: «Υπέρ μας έχουν ήδη καταθέσει περίπου 10 άτομα, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες και διέψευσαν όσα λέει. Θα καταθέσουν στην πορεία και άλλοι και θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»

Υπέρ του προπονητή έχουν καταθέσει μαθητές και γονείς (ως αυτόπτες μάρτυρες) 2 εκ των οποίων δηλώνουν πως ήταν παρόντες στο περιστατικό και φέρονται να διαψεύδουν τα πάντα, όπως κι άλλοι 2 μαθητές που προπονούνταν μαζί με την ανήλικη.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο εντολέας του είναι ένας προπονητής 25ετούς διαδρομής στην πυγμαχία, με αθλητές που έχουν κερδίσει δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο πελάτης μου έχει δώσει εξετάσεις στην πατραϊκή κοινωνία. Εχουν περάσει από τα χέρια του 2.500 Πατρινόπουλα και ουδεμία καταγγελία έχει γίνει σε βάρος του. Εχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι οικογενειάρχης. Θεωρώ ότι οι καταγγελίες σε βάρος του θα πέσουν στο κενό», τόνισε ο κ. Τσόλκας.

Μητέρα 14χρονης: «Ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα»

Η μητέρα της 14χρονης, μίλησε χθες στον Κωνσταντίνο Φλαμή (Σκάι Πάτρας) και είπε πως η κόρη της, της περιέγραψε ότι ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα. Παραλαμβάνοντάς την από το γυμναστήριο, την είδε αναστατωμένη και όταν της είπε τι είχε συμβεί, της ζήτησε ν’ αλλάξει προπονητήριο. Όταν τη ρώτησε γιατί κλαίει, της είπε πως ο προπονητής είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν. Η μητέρα τηλεφώνησε στον προπονητή για να ζητήσει εξηγήσεις, αυτός αρνήθηκε τα πάντα και η ίδια πήγε άμεσα στην Αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απίστευτες στιγμές σε πτήση: Γέννησε 30 λεπτά πριν την προσγείωση – «Η μαμά ήταν ροκ σταρ»

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Μαρτυρίες επιβατών κάνουν λόγο για μια «σουρεαλιστική» εμπειρία

«Χείμαρρος» η Ειρήνη Μουρτζούκου: Είχα σχέση με τη μαμά του Παναγιωτάκη, ήθελε να τον πουλήσει

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
«Ζητούσε να εργαστώ ακόμα και να εκπορνευτώ για να της πηγαίνω χρήματα»

38χρονη επιβάτης έπεσε από ύψος 15 μέτρων σε αεροδρόμιο και πέθανε

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από ύψος περίπου 15 μέτρων

Ηράκλειο: Έπινε τσάμπα σε ξενοδοχείο και στο τέλος τους κατηγόρησε για κλοπή

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Μία υπόθεση που απασχόλησε τους αστυνομικούς του Ηρακλείου για γέλια και για κλάματα

Κυψέλη: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε σπίτι ‑ Χειροπέδες σε 3 άτομα

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 20 ετών

Κέρκυρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και γιο ‑ Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ελλάδα 27.04.2026
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος και διασφαλίζουν την ομαλή κυκλοφορία στην περιοχή

Αίγυπτος: Τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού ‑ Μπήκε μέσα στο παντελόνι του

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο άνδρας παρουσίασε έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης και του έγινε ανάνηψη

Γυναίκα γέννησε δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες ‑ Η σπάνια περίπτωση που κατέγραψαν επιστήμονες

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
H γυναίκα ήθελε να επιβεβαιώσει την πατρότητα των δίδυμων παιδιών της, ωστόσο ανακάλυψε πως τα παιδιά είχαν δύο διαφορετικούς πατέρες

Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον πρώην σύντροφο της Ελευθερίας Γιακουμάκη

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Στο επίκεντρο της έρευνας έχουν μπει μηνύματα που φέρεται να εστάλησαν στον 40χρονο από άγνωστο άνδρα με το όνομα «Γιώργος»

Καιρός Πρωτομαγιάς: «Θα κοιμηθούμε με άνοιξη, θα ξυπνήσουμε με χειμώνα» ‑ Η πρόγνωση Καλλιάνου

Καιρός 27.04.2026
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο «θα παραμείνει ο άστατος καιρός και το Σαββατοκύριακο»

Φρίκη στη Χίο: Οικιακή βοηθός χτυπούσε στο κεφάλι και τράβαγε από τα μαλλιά 98χρονο

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο 98χρονος κύριος Παναγιώτης έφυγε πριν μερικές μέρες από τη ζωή, αλλά οι τελευταίες του ημέρες ήταν μαρτυρικές στα χέρια της 70χρονης οικιακής βοηθού με καταγωγή από τη Ρουμανία