E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Τι υποστηρίζει η μητέρα της ανήλικης που τον κατήγγειλε για ασέλγεια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/12/2021 | 10:31

«Θα τα μάθετε όλα» λέει ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια 14χρονης

Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία στον ανακριτή, ο πατρινός προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Είμαι αθώος»

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, ο κατηγορούμενος μίλησε στα ΜΜΕ. «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Ο συνήγορός του, δικηγόρος Πατρών Χρήστος Τσόλκας, αναφερόμενος στη ενδοδικαστική διαφωνία, εξήγησε: «H κ. εισαγγελέας είχε την άποψη ότι έπρεπε να προφυλακιστεί και ο κ. ανακριτής ότι έπρεπε να μείνει ελεύθερος. Οφείλω να σας πω ότι είμαι πεπεισμένος, ότι το συμβούλιο θα συνταχθεί με τον κ. ανακριτή, καθόσον δεν υπάρχει υπόθεση».

Τόνισε ακόμα ότι η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε πλείστες αντιφάσεις. Ο κ. Τσόλκας, ερωτηθείς γιατί τότε ο εντολέας του καταγγέλθηκε από την 14χρονη μαθήτρια, είπε: «Δουλειά μου είναι να αποδείξω αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Το κίνητρο του καθενός δεν μπορώ να το πιθανολογήσω, αν δεν έχω στοιχεία». Και πρόσθεσε: «Υπέρ μας έχουν ήδη καταθέσει περίπου 10 άτομα, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες και διέψευσαν όσα λέει. Θα καταθέσουν στην πορεία και άλλοι και θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»

Υπέρ του προπονητή έχουν καταθέσει μαθητές και γονείς (ως αυτόπτες μάρτυρες) 2 εκ των οποίων δηλώνουν πως ήταν παρόντες στο περιστατικό και φέρονται να διαψεύδουν τα πάντα, όπως κι άλλοι 2 μαθητές που προπονούνταν μαζί με την ανήλικη.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο εντολέας του είναι ένας προπονητής 25ετούς διαδρομής στην πυγμαχία, με αθλητές που έχουν κερδίσει δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο πελάτης μου έχει δώσει εξετάσεις στην πατραϊκή κοινωνία. Εχουν περάσει από τα χέρια του 2.500 Πατρινόπουλα και ουδεμία καταγγελία έχει γίνει σε βάρος του. Εχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι οικογενειάρχης. Θεωρώ ότι οι καταγγελίες σε βάρος του θα πέσουν στο κενό», τόνισε ο κ. Τσόλκας.

Μητέρα 14χρονης: «Ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα»

Η μητέρα της 14χρονης, μίλησε χθες στον Κωνσταντίνο Φλαμή (Σκάι Πάτρας) και είπε πως η κόρη της, της περιέγραψε ότι ο προπονητής τής άγγιξε το σώμα για ώρα. Παραλαμβάνοντάς την από το γυμναστήριο, την είδε αναστατωμένη και όταν της είπε τι είχε συμβεί, της ζήτησε ν’ αλλάξει προπονητήριο. Όταν τη ρώτησε γιατί κλαίει, της είπε πως ο προπονητής είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν. Η μητέρα τηλεφώνησε στον προπονητή για να ζητήσει εξηγήσεις, αυτός αρνήθηκε τα πάντα και η ίδια πήγε άμεσα στην Αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Ποροΐων στις Σέρρες, ψάχνουν απαντήσεις στο smartwatch που φορούσε

Ελλάδα 25.12.2025
Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής, Πυροσβεστική, Αστυνομία, μέλη των εθελοντικών ομάδων της ΕΠΟΜΕΑ, του ΟΦΚΑΘ και του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης «χτενίζουν» την περιοχή

Ανάλυση New York Times: Γιατί η Ρωσία θα απορρίψει και το νέο σχέδιο των 20 σημείων που ετοίμασαν ΗΠΑ και Ουκρανία

Κόσμος 25.12.2025
Σύμφωνα με τους NYT το Κρεμλίνο εμφανίζεται ενισχυμένο από τις εξελίξεις στο πεδίο και περιορισμένο από τη δυσκολία να «πουλήσει» στο εσωτερικό μια συμφωνία που δεν θα εκλαμβάνεται ως νίκη

Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του Falcon 50 – Δεχόταν αυξανόμενες παρεμβολές – Hurriyet: Για 30” αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία

Κόσμος 25.12.2025
Στο φως τα τελευταία 20 λεπτά πριν το αεροπορικό δυστύχημα με θύμα και μία ελληνίδα αεροσυνοδό

Εορταστικό τραπέζι στα μπλόκα έστησαν οι αγρότες το βράδυ των Χριστουγέννων – Φαγητό, μουσική και μήνυμα συνέχισης του αγώνα

Ελλάδα 25.12.2025
Χωρίς να εμποδίζουν την μετακίνηση των εκδρομέων αλλά με τα τρακτέρ παραταγμένα, γιόρτασαν οι αγρότες το βράδυ των Χριστουγέννων

Αλιμος: Κατέρρευσε μάντρα πολυκατοικίας από την έντονη κακοκαιρία, παρασύρθηκαν και αυτοκίνητα

Ελλάδα 25.12.2025
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι χθες το απόγευμα το ύψος του νερού είχε φτάσει μέχρι και το 1,5 μέτρο και μέσα σε 5 λεπτά παρέσυρε τη μάντρα

Καιρός: Χριστούγεννα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Καιρός 25.12.2025
Μεγάλη προσοχή απαιτείται τις πρωινές ώρες λόγω του παγετού

Γιατί έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες Παλαιστίνιοι ενώ ισχύει εκεχειρία στη Γάζα;

Κόσμος Χτες
Ρεπορτάζ των New York Times για την κατάσταση στο έδαφος στη Γάζα και τις απώλειες εκατοντάδων αμάχων

Υπουργείο Παιδείας: Τα 8 νέα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία που θα λειτουργήσουν από το 2026‑2027

Ελλάδα Χτες
Τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως συνδεδεμένα Γυμνάσια και Λύκεια σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας

Τουρκία: Σενάρια δολιοφθοράς – Βάζουν στο κάδρο Ελλάδα και Ισραήλ για την πτώση του Falcon 50

Κόσμος Χτες
H τουρκική πλευρά εξετάζει το ενδεχόμενο οργανωμένης επίθεσης πίσω από τη συντριβή του λιβυκού αεροσκάφους

Χριστούγεννα 2025: Τα δρομολόγια των ΜΜΜ στην Αθήνα

Ελλάδα Χτες
Πώς θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ και λεωφορεία

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050

Tech + Science Χτες
Υπάρχει υποκατάστατο;