E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον ανακριτή για τη νέα μήνυση

Απολογείται για το ροζ βίντεο που ανέβασε σε site με οίκους ανοχής

Δημοσίευση 28/12/2021 | 07:44

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον ανακριτή για τη νέα μήνυση

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί και πάλι το πρωί της Τρίτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χθες, Δευτέρα (27.12), αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του αλλά παρέμεινε κρατούμενος μετά τη νέα μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής 27/12/2021

Νέα μήνυση εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από άλλη γυναίκα η οποία επίσης τον κατηγορεί ότι «ανέβασε» βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της κατατέθηκε χθες, Δευτέρα. Παρότι ο ανακριτής μετά την απολογία του για την αρχική υπόθεση έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

«Για τη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος, δεν ξέρει ποιος, πάντως, από το 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες», είπε ο Γιώργος Δακούρας, δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ πρόσθεσε πως: «Ζητάει συνεχώς συγγνώμη έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί όσα έχει τελέσει όχι όσα του αποδίδονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νυχτερίδα με λύσσα δάγκωσε 6χρονη που σκαρφάλωνε σε δέντρο – Ξεκίνησε θεραπεία

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Το παιδί δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι της οικογένειάς του στις ΗΠΑ και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι το ζώο ήταν φορέας λύσσας

Μερομήνια: Τι λέει η λαϊκή πρόγνωση για τον καιρό τον Ιούλιο

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η λαϊκή παράδοση αποκαλύπτει τι καιρό να περιμένουμε το καλοκαίρι

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον Δομοκό

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χλμ. ανατολικά - νοτιοανατολικά του Δομοκού

Ποια χώρα έχασε περισσότερο έδαφος στην ιδιοκατοίκηση μέσα σε μόλις έξι χρόνια ‑ Δείτε πού βρίσκεται πλέον η Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Τα στοιχεία της Eurostat αποκαλύπτουν ότι η Ελλάδα κατέγραψε μία από τις μεγαλύτερες πτώσεις ιδιοκατοίκησης στην ΕΕ, με το ποσοστό να συρρικνώνεται κατά 6 μονάδες από το 2019 έως το 2025.

Πέθανε ο τραγουδιστής των «Village People» Βίκτορ Γουίλις, σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο ιδρυτικός τραγουδιστής του εμβληματικού disco συγκροτήματος απεβίωσε στις 30 Ιουνίου 2026, έπειτα από σύντομη αλλά επιθετική ασθένεια, σε ηλικία 75 ετών.

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό

Το εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει τις πύλες του

Ελλάδα 01.07.2026
Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει για εκτεταμένες εργασίες αναστήλωσης, με τον Τζον Λέτζεντ να δίνει τη συμβολική τελευταία παράσταση στο ιστορικό μνημείο της νότιας πλαγιάς της Ακρόπολης.

Σκάνδαλο στη Balenciaga: Οι καταγγελίες που οδήγησαν στην απόλυση κορυφαίου στελέχους

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Καλούσε εργαζόμενες να ζυγίζονται μπροστά του και τους έδειχνε δονητές

Παιδί 2,5 ετών έπεσε σε πισίνα στη Μύκονο

Ελλάδα 01.07.2026
Διακομίστηκε για νοσηλεία

Αδιανόητο – Πονούσε το κεφάλι του, οι γιατροί νόμιζαν πως είναι όγκος, αλλά ήταν προνύμφες του χοιρινού

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο 60χρονος υποβλήθηκε σε θεραπεία με τα αντιπαρασιτικά φάρμακα αλβενδαζόλη

Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και τι πρέπει να κάνουν τώρα

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Η ΑΑΔΕ εξέδωσε αναλυτικό οδηγό ερωτήσεων-απαντήσεων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά εξαρτώμενο τέκνο, αποσαφηνίζοντας τις περιπτώσεις μη καταβολής ή μερικής πληρωμής.