E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Αποκαλύψεις για τη νέα καταγγελία σε βάρος του

Δημοσίευση 27/12/2021 | 20:33

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου - Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο Διαδίκτυο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο. Παρότι ο ανακριτής μετά την απολογία του έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει μίας νέας μήνυσης - τρίτη κατά σειρά- η οποία υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το Mega η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Ηγυναίκα στην κατάθεσή της δήλωσε ότι ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Από τη δικαστική διαδικασία, προέκυψε ότι ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963. Μάλιστα στο site όπου βρήκε το υλικό η γυναίκα υπάρχει κύμα συμπαράστασης προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Σημειώνεται πως τόσο το περιεχόμενο των αναρτήσεων όσο και η προσωπική ιστοσελίδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξετάζονται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι κατέβασε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθη ελεύθερος για τη μία υπόθεση. Από χθες, υπάρχει και μια δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη για την οποία υπάρχει η ίδια ακριβώς παραπομπή και για την οποία πήραμε προθεσμία για απολογία για αύριο. Οι περιοριστικοί όροι είναι απαγόρευση από τη χώρα , εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. Η συγγνώμη του και η μετάνοιά του είναι πραγματική και ειλικρινής. Υπάρχει η πρόθεση και ζητάει συνεχώς συγγνώμη οπότε έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί ότι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί».

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο 58χρονος παρουσιαστής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων, εάν έχει να πει κάτι στις γυναίκες, οι οποίες χωρίς τη συγκατάθεσή τους είδαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή της ανάσυρσης του αυτοκινήτου που έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου, πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημα και είναι καλά στην υγεία του

Ο φόβος της αποτυχίας στις πανελλήνιες και η κατάθλιψη «έσπρωξαν» τις δύο 17χρονες στο κενό

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Σοκ από το σημείωμα και το κρυμμένο ημερολόγιο

Μαρουσάκης: Προ των πυλών 10ημερο κακοκαιρίας

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Έρχονται ξανά βροχές, καταιγίδες και κρύο

Πόλεμος στο διαδίκτυο για τον υπνάκο του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο: Κοιμήθηκε σε συνάντηση για τη μητρική υγεία

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Στο μικροσκόπιο και πάλι η υγεία του 80χρονου προέδρου λόγω ηλικίας - Δείτε το βίντεο

Αλέξης Τσίπρας: Τον Ιούνιο η ανακοίνωση του κόμματος, ετοιμάζεται για εκλογές μετά τον Σεπτέμβριο

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, ο άμεσος στόχος του πρώην πρωθυπουργού είναι να πάρει τη δεύτερη θέση από το ΠΑΣΟΚ

«Πληρώστε €1,20 για να αποφύγετε πρόστιμο»: Νέο SMS απάτη που χρησιμοποιεί την επωνυμία του ΟΑΣΑ

Ελλάδα 12.05.2026
Τα παραπλανητικά μηνύματα SMS αναφέρονται σε δήθεν οικονομικές οφειλές, πρόστιμα, δυσλειτουργία καρτών, παραπέμποντας σε συνδέσμους για καταβολή ποσών

Κινητά τηλέφωνα: Μεγάλες αλλαγές από 1η Ιουνίου ‑ Τι θα ισχύει για iOS και Android

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Οι νέοι κανόνες για τη μεταφορά δεδομένων και τη διαλειτουργικότητα στοχεύουν να διευκολύνουν την εναλλαγή μεταξύ smartphones με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα

Φορολογικές δηλώσεις: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την έκπτωση 4%

Οικονομία 12.05.2026
Οι φορολογούμενοι που υποβάλλουν τη δήλωσή τους έως τις 15 Μαΐου δικαιούνται έκπτωση 4%

Έκλεψε από τον εργοδότη του 146.000 ευρώ, χειροπέδες σε υπάλληλο στη Θεσπρωτία

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Ο υπάλληλος παραβίασε παράθυρο αποθήκης της επιχείρησης στην οποία εργάζεται και αφαίρεσε το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε κρυμμένο ο ιδιοκτήτης

Ηλιούπολη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη δεύτερη 17χρονη – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τη δεύτερη 17χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη