E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Αποκαλύψεις για τη νέα καταγγελία σε βάρος του

Δημοσίευση 27/12/2021 | 20:33

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου - Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο Διαδίκτυο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο. Παρότι ο ανακριτής μετά την απολογία του έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει μίας νέας μήνυσης - τρίτη κατά σειρά- η οποία υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το Mega η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Ηγυναίκα στην κατάθεσή της δήλωσε ότι ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Από τη δικαστική διαδικασία, προέκυψε ότι ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963. Μάλιστα στο site όπου βρήκε το υλικό η γυναίκα υπάρχει κύμα συμπαράστασης προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Σημειώνεται πως τόσο το περιεχόμενο των αναρτήσεων όσο και η προσωπική ιστοσελίδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξετάζονται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι κατέβασε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθη ελεύθερος για τη μία υπόθεση. Από χθες, υπάρχει και μια δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη για την οποία υπάρχει η ίδια ακριβώς παραπομπή και για την οποία πήραμε προθεσμία για απολογία για αύριο. Οι περιοριστικοί όροι είναι απαγόρευση από τη χώρα , εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. Η συγγνώμη του και η μετάνοιά του είναι πραγματική και ειλικρινής. Υπάρχει η πρόθεση και ζητάει συνεχώς συγγνώμη οπότε έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί ότι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί».

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο 58χρονος παρουσιαστής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων, εάν έχει να πει κάτι στις γυναίκες, οι οποίες χωρίς τη συγκατάθεσή τους είδαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα από Πορτογάλο ιστορικό

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ο Ραφαέλ Πίντο Μπόργες, ιδρυτής και πρόεδρος της Nova Portugalidade, ενός συντηρητικού think tank με έδρα τη Λισαβόνα, με την ιδιότητα του πολιτικού επιστήμονα και του ιστορικού, εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της χώρας μας

Αίγιο: «Δεν ξέρω γιατί με φέρατε εδώ – μπήκα στο σπίτι και τους βρήκα σε λίμνη αίματος»

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 56χρονης θύματος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φαινομενικό διπλό φονικό

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Το «ναρκωτικό‑φονιάς» εντοπίστηκε σε αιφνιδιαστική επιχείρηση

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ανησυχητικά ευρήματα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου αναδύονται μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι θάνατοι οκτώ κρατουμένων

Τηλεφωνικές απάτες: Νέα θύματα σε Χαλκιδική και Σέρρες ‑ η λεία ξεπερνά τα 100.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των Αρχών, οι δράστες συνεχίζουν να εντοπίζουν νέα θύματα

Σαγράδα Φαμίλια: Δείτε τι σηματοδοτεί η ιστορική στιγμή που όλος ο κόσμος περίμενε 144 χρόνια

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Ο τελευταίος σταυρός στον Πύργο του Ιησού Χριστού ολοκλήρωσε την ψηλότερη εκκλησία στον κόσμο, με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ να αναλαμβάνει να εγκαινιάσει τον ναό στη Βαρκελώνη.

Ίος: 28χρονος δάγκωσε τον διοικητή του ΑΤ στο πόδι για να ξεφύγει μετά την προσαγωγή του

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, 17 και 28 ετών, είχαν προκαλέσει αναστάτωση στο Κέντρο Υγείας του νησιού, οδηγώντας σε καταγγελία για διατάραξη υπηρεσίας

Τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού στη Θήβα

Ελλάδα 09.06.2026
Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα - προανάκριση διενεργεί η τροχαία

Σοκ στην Αιγιάλεια: Δίπλα δίπλα νεκροί μάνα και γιος ‑ Το στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Νεκρό ζευγάρι μάνας και γιου εντοπίστηκε στο σπίτι τους στον Λόγγο

Γιατί μύριζε αέριο σε όλη την Αττική; Η απάντηση δόθηκε

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Η επιστημονική ομάδα AtmoHUB εντόπισε την πιθανότερη πηγή της έντονης δυσοσμίας που αναστάτωσε την Αθήνα στις 19 Μαΐου

Θεσσαλονίκη: Φίδι φώλιασε σε μηχανή αυτοκινήτου σε νέο περιστατικό

Ελλάδα 09.06.2026
Ο οδηγός άνοιξε το καπό και βρέθηκε μπροστά στο ερπετό

Λαμία: Αγριογούρουνο ανακάλυψε μπάλα σε χωράφι και έκανε… ντρίπλες! – Δείτε βίντεο

Ελλάδα 09.06.2026
Το ζώο σπρώχνει τη μπάλα με τη μουσούδα του και την ακολουθεί καθώς εκείνη κυλάει

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Νάντια Χριστολουκά

Ελλάδα 09.06.2026
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά την εκλεκτή συνάδελφο