E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Αποκαλύψεις για τη νέα καταγγελία σε βάρος του

Δημοσίευση 27/12/2021 | 20:33

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου - Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο Διαδίκτυο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο. Παρότι ο ανακριτής μετά την απολογία του έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει μίας νέας μήνυσης - τρίτη κατά σειρά- η οποία υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το Mega η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Ηγυναίκα στην κατάθεσή της δήλωσε ότι ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Από τη δικαστική διαδικασία, προέκυψε ότι ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963. Μάλιστα στο site όπου βρήκε το υλικό η γυναίκα υπάρχει κύμα συμπαράστασης προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Σημειώνεται πως τόσο το περιεχόμενο των αναρτήσεων όσο και η προσωπική ιστοσελίδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξετάζονται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι κατέβασε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθη ελεύθερος για τη μία υπόθεση. Από χθες, υπάρχει και μια δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη για την οποία υπάρχει η ίδια ακριβώς παραπομπή και για την οποία πήραμε προθεσμία για απολογία για αύριο. Οι περιοριστικοί όροι είναι απαγόρευση από τη χώρα , εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. Η συγγνώμη του και η μετάνοιά του είναι πραγματική και ειλικρινής. Υπάρχει η πρόθεση και ζητάει συνεχώς συγγνώμη οπότε έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί ότι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί».

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο 58χρονος παρουσιαστής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων, εάν έχει να πει κάτι στις γυναίκες, οι οποίες χωρίς τη συγκατάθεσή τους είδαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Νεκρό βρέφος 20 ημερών – Τραγωδία το πρωί της Δευτέρας

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Οδυνηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Πάτρα, με θύμα ένα νεογέννητο μωρό μόλις 20 ημερών

Τροχαίο με θύμα 15χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΚ: Ελέγχεται ως ύποπτος ο πατέρας της

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης

Σαλμονέλα στη Λαμία: Πάνω από 30 κρούσματα στο νοσοκομείο – Οι 12 νοσηλεύονται βαριά και η πηγή μόλυνσης παραμένει άγνωστη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Οι 12 ασθενείς δεν συνδέονται μεταξύ τους ούτε έφαγαν ποτέ στο ίδιο τραπέζι – Έντονη ανησυχία για τον προμηθευτή του μολυσμένου προϊόντος

Σε ποιες περιφέρειες υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς για την Τρίτη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο χάρτης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Το πρώτο σούπερ μάρκετ με όλα στο 1 ευρώ άνοιξε στην Ελλάδα και έγινε viral χωρίς καμία διαφήμιση

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Στη Λάρισα άνοιξε ένα μοναδικό κατάστημα που ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση: το «Food Market του ενός ευρώ», ένα διώροφο κατάστημα στο κέντρο της πόλης όπου σχεδόν όλα τα προϊόντα έχουν την ίδια τιμή. Χωρίς διαφημιστική καμπάνια, έγινε viral μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα: Καταστράφηκε ολοσχερώς ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Tην ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά δεν βρισκόταν κανείς εντός του διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματισμοί ή εγκλωβισμοί

Ryanair: Συγκλονίζει η σύζυγος του επιβάτη που βρέθηκε έξω από σπασμένο παράθυρο του αεροπλάνου

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Λεπτό προς λεπτό το αδιανόητο θρίλερ εν πτήσει – Όσα λέει η σύζυγος του σέρβου επιβάτη

Έντονη αντίδραση της Αγκυρας στον διορισμό Φίτο ως ειδικού εκπροσώπου της ΕΕ για το Κυπριακό

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Οντζού Κετσελί, έσπευσε να απορρίψει τον διορισμό αυτόν και την εμπλοκή της Ε.Ε. στο Κυπριακό, ενώ επανέφερε την ακραία θέση περί λύσης των «δύο κρατών»

ΗΠΑ: Έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το χτύπημα με καμικάζι – drones σε ιρανικό υποβρύχιο

Κόσμος 13.07.2026
Ο αμερικανικός στρατός δημοσιεύει βίντεο από την πρώτη επίθεση με καμικάζι - drones εναντίον ιρανικού υποβρυχίου

ΗΠΑ: Ένας νεκρός κατά τη διάρκεια πυροβολισμών με πράκτορες της ICE στο Μέιν

Κόσμος 13.07.2026
Οι αρχές έκλεισαν έναν δρόμο και αξιωματούχοι του FBI συνδράμουν στην επιχείρηση των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Ελλάδα 13.07.2026
Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκειμένου να περιορίσει και τελικά να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά στον Λαγκαδά

ΗΠΑ: Βίσονας πήρε στο κυνήγι ηλικιωμένο και τον εκτόξευσε στον αέρα – Τρομακτικό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο ηλικιωμένος μαζί με τον εγγονό προσπάθησαν να βγάλουν κάποιες φωτογραφίες του άγριου ζώου στο εθνικό πάρκο Γέλοουστοουν και το εξόργισαν