E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ο «Undertaker» είχε αποφασίσει με δική του ευθύνη να φύγει από το νοσοκομείο

Δημοσίευση 27/12/2021 | 10:02

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ένας αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing, γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker» έχασε τη ζωή του από επιλοκές της Covid-19 στο Βέλγιο, μερικές εβδομάδες αφότου αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο υποτιμώντας τη βαρύτητα της νόσου και επιλέγοντας να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό» (όπως αποκαλούσε τον κορωνοϊό) από το σπίτι του με οξυγόνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φρέντερικ Σινίστρα εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, και πόσταρε στα social media φωτογραφίες του από κλίνη της εντατικής. Σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει εκείνο το διάστημα, ο 41χρονος εμφανιζόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες».

Μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σινίστρα επέκρινε την κυβέρνηση για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού που επέβαλε και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Όλα αυτά μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου όταν και η διαδικτυακή του δραστηριότητα σταμάτησε. Δύο μέρες μετά, ο Σινίτρα πέθανε στο σπίτι του έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή. Τον θάνατό του ανακοίνωσε η σύντροφός του την επόμενη ημέρα.

Στις 26 Νοεμβρίου, ο Σινίστρα είχε ανακοινώσει ότι ακυρώθηκε ένας αγώνας του που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκέμβρη, σημειώνοντας πάντως ότι ο ίδιος αισθάνεται «αηδιασμένος» με αυτήν την εξέλιξη που επέβαλε το πρόβλημα υγείας του. «Ένας πολεμιστής δεν παραδίνεται ποτέ, θα επιστρέψω δυνατότερος», είχε πει τότε.

Ο προπονητής του Σινίστρα, Οσμάν Γίγκιν, ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε με κάθε μέσο να πείσει τον αθλητή να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος αρνούνταν. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να απειλήσει τον 41 ότι εάν δεν αναζητούσε ιατρική βοήθεια, θα τελείωνε η συνεργασία τους. Μερικές μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο αθλητής αποφάσισε με δική του ευθύνη να φύγει και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο «Undertaker» πίστευε ότι η νεαρή του ηλικία και η σωματική του δύναμη θα τον προστάτευαν από τον ιό, τον οποίο θεωρoύσε κάτι σαν γρίπη. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, με 39 νίκες και 9 ήττες σε αγώνες και αρκετοί τον αποκαλούσαν τον «πιο δυνατό άνδρα» του Βελγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Σκύλος πέθανε αφού έφαγε λαγοκέφαλο!

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media, η ιδιοκτήτρια του ζώου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να επαγρυπνούν

Ηράκλειο: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο ‑ Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο (Βίντεο)

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε χώρο στάθμευσης κοντά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Τοξικό νέφος πάνω από τη Θεσσαλονίκη, οδηγίες προστασίας στους πολίτες

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Η μυρωδιά καμένου πλαστικού έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές - Συστάσεις για κλειστά παράθυρα και περιορισμό των μετακινήσεων λόγω των καπνών

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 6 περιφέρειες – «Πορτοκαλί» συναγερμός και για Αττική

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτική Προστασία, Περιφέρειες και Δήμοι – Τι πρέπει να αποφύγουν οι πολίτες και ποιες οδηγίες ισχύουν

Επίδομα ενοικίου ΟΠΕΚΑ: Tα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πάρετε

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Αναλυτικός οδηγός για την υποβολή αίτησης στο Επίδομα Στέγασης μέσω της πλατφόρμας του ΟΠΕΚΑ, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους λόγους απόρριψης.

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Το αυτοκίνητο του 76χρονου που προκάλεσε την πυρκαγιά ‑ ομολόγησε ότι έγινε άθελά του

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Συνελήφθη αυτόφωρο ο άνδρας - Η Πυροσβεστική διαπίστωσε εμφανείς ενδείξεις μέθης - Το καμένο όχημά του βρέθηκε στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο μετά από ολονύχτια μάχη ‑ Κάηκαν επιχειρήσεις, 4 πυροσβέστες στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Συνεχίζεται η κατάσβεση στα δύο εργοστάσια, ένα υφασμάτων και το δεύτερο της ανακύκλωσης - Τοξικό νέφος έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη -  Συνεχίζουν να επιχειρούν 160 πυροσβέστες, εναέρια μέσα και η ομάδα «Δευκαλίων» του στρατού

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Εκκενώσεις οικισμών, εκρήξεις και ζημιές σε εργοστάσια και βιοτεχνίες

Ελλάδα 05.07.2026
Νύχτα μάχης με τις φλόγες - Εργοστάσια και κατοικίες στις φλόγες - Μήνυμα 112 για καπνούς σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Μαρούσι: Κατέρρευσε μεσοτοιχία σε αυλή κατοικίας – Ένας τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις

Ταϊλάνδη: Συνελήφθη Βρετανίδα που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύντροφό της

Κόσμος Χτες
Η Βρετανίδα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είχε αυτοτραυματιστεί, κάτι που δεν μπορούσε να διασταυρωθεί