E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ο «Undertaker» είχε αποφασίσει με δική του ευθύνη να φύγει από το νοσοκομείο

Δημοσίευση 27/12/2021 | 10:02

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ένας αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing, γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker» έχασε τη ζωή του από επιλοκές της Covid-19 στο Βέλγιο, μερικές εβδομάδες αφότου αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο υποτιμώντας τη βαρύτητα της νόσου και επιλέγοντας να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό» (όπως αποκαλούσε τον κορωνοϊό) από το σπίτι του με οξυγόνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φρέντερικ Σινίστρα εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, και πόσταρε στα social media φωτογραφίες του από κλίνη της εντατικής. Σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει εκείνο το διάστημα, ο 41χρονος εμφανιζόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες».

Μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σινίστρα επέκρινε την κυβέρνηση για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού που επέβαλε και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Όλα αυτά μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου όταν και η διαδικτυακή του δραστηριότητα σταμάτησε. Δύο μέρες μετά, ο Σινίτρα πέθανε στο σπίτι του έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή. Τον θάνατό του ανακοίνωσε η σύντροφός του την επόμενη ημέρα.

Στις 26 Νοεμβρίου, ο Σινίστρα είχε ανακοινώσει ότι ακυρώθηκε ένας αγώνας του που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκέμβρη, σημειώνοντας πάντως ότι ο ίδιος αισθάνεται «αηδιασμένος» με αυτήν την εξέλιξη που επέβαλε το πρόβλημα υγείας του. «Ένας πολεμιστής δεν παραδίνεται ποτέ, θα επιστρέψω δυνατότερος», είχε πει τότε.

Ο προπονητής του Σινίστρα, Οσμάν Γίγκιν, ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε με κάθε μέσο να πείσει τον αθλητή να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος αρνούνταν. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να απειλήσει τον 41 ότι εάν δεν αναζητούσε ιατρική βοήθεια, θα τελείωνε η συνεργασία τους. Μερικές μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο αθλητής αποφάσισε με δική του ευθύνη να φύγει και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο «Undertaker» πίστευε ότι η νεαρή του ηλικία και η σωματική του δύναμη θα τον προστάτευαν από τον ιό, τον οποίο θεωρoύσε κάτι σαν γρίπη. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, με 39 νίκες και 9 ήττες σε αγώνες και αρκετοί τον αποκαλούσαν τον «πιο δυνατό άνδρα» του Βελγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Ιόνια Οδό: Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα – Ένας νεκρός και μία τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το ΙΧ να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδερικών

Ποια είναι η μικρή Ήρα που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του νέου κόμματος Τσίπρα

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Η 10χρονη παρέδωσε την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛ.Α.Σ.»

Καλοκαίρι με φρένο: Οι μισοί Έλληνες κόβουν τις διακοπές και οι υπόλοιποι τις μικραίνουν

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Περιορισμένος προϋπολογισμός, κοντινοί προορισμοί και επιστροφή στη λιτότητα σημαδεύουν τις διακοπές των Ελλήνων φέτος το καλοκαίρι.

«Απόβαση» εφορίας σε τουριστικές περιοχές με AI, tablet και drones ‑ «Θερινό σαφάρι» 50.000 ελέγχων

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Στο «ραντάρ» εμπορικά καταστήματα, εστίαση, γραφεία ενοικίασης οχημάτων, παρκινγκ και τουριστικά καταλύματα.

Οι μωβ μέδουσες επέστρεψαν στις ελληνικές παραλίες: Πού εμφανίστηκαν και τι λένε οι επιστήμονες

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Με πλωτά φράγματα απαντούν οι αρχές στο φαινόμενο που αναμένεται και φέτος εκτεταμένο

Στον «αέρα» η εκεχειρία: Γιατί οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις στο Ιράν και πώς αντιδρά η Τεχεράνη

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Πριν από τις αμερικανικές επιθέσεις σε στόχους στο νότιο Ιράν, η Τεχεράνη δήλωσε ότι μια συμφωνία με την Ουάσινγκτον δεν ήταν στον ορίζοντα

Παρασκευάς Αντζας: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία ‑ Συντετριμμένοι πρώην συμπαίκτες και φίλοι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Παρασκευάς Αντζας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Ελλάδα Χτες
Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Εμφανίστηκε άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι ο Μπεν Νίνταμ – Το συγκινητικό βίντεο με AI που δείχνει πώς θα ήταν σήμερα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ δημοσίευσε βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι σήμερα, 35 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στην Κω

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Κόσμος Χτες
Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Ιράν: 28χρονη γέννησε στη φυλακή και εκτελέστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

Κόσμος Χτες
Τι ανακοίνωσαν σήμερα δύο ΜΚΟ από το εξωτερικό