E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ο «Undertaker» είχε αποφασίσει με δική του ευθύνη να φύγει από το νοσοκομείο

Δημοσίευση 27/12/2021 | 10:02

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ένας αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing, γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker» έχασε τη ζωή του από επιλοκές της Covid-19 στο Βέλγιο, μερικές εβδομάδες αφότου αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο υποτιμώντας τη βαρύτητα της νόσου και επιλέγοντας να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό» (όπως αποκαλούσε τον κορωνοϊό) από το σπίτι του με οξυγόνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φρέντερικ Σινίστρα εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, και πόσταρε στα social media φωτογραφίες του από κλίνη της εντατικής. Σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει εκείνο το διάστημα, ο 41χρονος εμφανιζόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες».

Μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σινίστρα επέκρινε την κυβέρνηση για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού που επέβαλε και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Όλα αυτά μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου όταν και η διαδικτυακή του δραστηριότητα σταμάτησε. Δύο μέρες μετά, ο Σινίτρα πέθανε στο σπίτι του έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή. Τον θάνατό του ανακοίνωσε η σύντροφός του την επόμενη ημέρα.

Στις 26 Νοεμβρίου, ο Σινίστρα είχε ανακοινώσει ότι ακυρώθηκε ένας αγώνας του που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκέμβρη, σημειώνοντας πάντως ότι ο ίδιος αισθάνεται «αηδιασμένος» με αυτήν την εξέλιξη που επέβαλε το πρόβλημα υγείας του. «Ένας πολεμιστής δεν παραδίνεται ποτέ, θα επιστρέψω δυνατότερος», είχε πει τότε.

Ο προπονητής του Σινίστρα, Οσμάν Γίγκιν, ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε με κάθε μέσο να πείσει τον αθλητή να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος αρνούνταν. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να απειλήσει τον 41 ότι εάν δεν αναζητούσε ιατρική βοήθεια, θα τελείωνε η συνεργασία τους. Μερικές μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο αθλητής αποφάσισε με δική του ευθύνη να φύγει και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο «Undertaker» πίστευε ότι η νεαρή του ηλικία και η σωματική του δύναμη θα τον προστάτευαν από τον ιό, τον οποίο θεωρoύσε κάτι σαν γρίπη. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, με 39 νίκες και 9 ήττες σε αγώνες και αρκετοί τον αποκαλούσαν τον «πιο δυνατό άνδρα» του Βελγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Νεκρό βρέφος 20 ημερών – Τραγωδία το πρωί της Δευτέρας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οδυνηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Πάτρα, με θύμα ένα νεογέννητο μωρό μόλις 20 ημερών

Τροχαίο με θύμα 15χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΚ: Ελέγχεται ως ύποπτος ο πατέρας της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης

Σαλμονέλα στη Λαμία: Πάνω από 30 κρούσματα στο νοσοκομείο – Οι 12 νοσηλεύονται βαριά και η πηγή μόλυνσης παραμένει άγνωστη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι 12 ασθενείς δεν συνδέονται μεταξύ τους ούτε έφαγαν ποτέ στο ίδιο τραπέζι – Έντονη ανησυχία για τον προμηθευτή του μολυσμένου προϊόντος

Σε ποιες περιφέρειες υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς για την Τρίτη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο χάρτης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Το πρώτο σούπερ μάρκετ με όλα στο 1 ευρώ άνοιξε στην Ελλάδα και έγινε viral χωρίς καμία διαφήμιση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στη Λάρισα άνοιξε ένα μοναδικό κατάστημα που ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση: το «Food Market του ενός ευρώ», ένα διώροφο κατάστημα στο κέντρο της πόλης όπου σχεδόν όλα τα προϊόντα έχουν την ίδια τιμή. Χωρίς διαφημιστική καμπάνια, έγινε viral μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα: Καταστράφηκε ολοσχερώς ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Tην ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά δεν βρισκόταν κανείς εντός του διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματισμοί ή εγκλωβισμοί

Ryanair: Συγκλονίζει η σύζυγος του επιβάτη που βρέθηκε έξω από σπασμένο παράθυρο του αεροπλάνου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λεπτό προς λεπτό το αδιανόητο θρίλερ εν πτήσει – Όσα λέει η σύζυγος του σέρβου επιβάτη

Έντονη αντίδραση της Αγκυρας στον διορισμό Φίτο ως ειδικού εκπροσώπου της ΕΕ για το Κυπριακό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Οντζού Κετσελί, έσπευσε να απορρίψει τον διορισμό αυτόν και την εμπλοκή της Ε.Ε. στο Κυπριακό, ενώ επανέφερε την ακραία θέση περί λύσης των «δύο κρατών»

ΗΠΑ: Έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το χτύπημα με καμικάζι – drones σε ιρανικό υποβρύχιο

Κόσμος Χτες
Ο αμερικανικός στρατός δημοσιεύει βίντεο από την πρώτη επίθεση με καμικάζι - drones εναντίον ιρανικού υποβρυχίου

ΗΠΑ: Ένας νεκρός κατά τη διάρκεια πυροβολισμών με πράκτορες της ICE στο Μέιν

Κόσμος Χτες
Οι αρχές έκλεισαν έναν δρόμο και αξιωματούχοι του FBI συνδράμουν στην επιχείρηση των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Ελλάδα Χτες
Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκειμένου να περιορίσει και τελικά να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά στον Λαγκαδά

ΗΠΑ: Βίσονας πήρε στο κυνήγι ηλικιωμένο και τον εκτόξευσε στον αέρα – Τρομακτικό βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ηλικιωμένος μαζί με τον εγγονό προσπάθησαν να βγάλουν κάποιες φωτογραφίες του άγριου ζώου στο εθνικό πάρκο Γέλοουστοουν και το εξόργισαν