E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ο «Undertaker» είχε αποφασίσει με δική του ευθύνη να φύγει από το νοσοκομείο

Δημοσίευση 27/12/2021 | 10:02

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Ένας αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing, γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker» έχασε τη ζωή του από επιλοκές της Covid-19 στο Βέλγιο, μερικές εβδομάδες αφότου αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο υποτιμώντας τη βαρύτητα της νόσου και επιλέγοντας να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό» (όπως αποκαλούσε τον κορωνοϊό) από το σπίτι του με οξυγόνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φρέντερικ Σινίστρα εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, και πόσταρε στα social media φωτογραφίες του από κλίνη της εντατικής. Σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει εκείνο το διάστημα, ο 41χρονος εμφανιζόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες».

Μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σινίστρα επέκρινε την κυβέρνηση για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού που επέβαλε και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Όλα αυτά μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου όταν και η διαδικτυακή του δραστηριότητα σταμάτησε. Δύο μέρες μετά, ο Σινίτρα πέθανε στο σπίτι του έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή. Τον θάνατό του ανακοίνωσε η σύντροφός του την επόμενη ημέρα.

Στις 26 Νοεμβρίου, ο Σινίστρα είχε ανακοινώσει ότι ακυρώθηκε ένας αγώνας του που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκέμβρη, σημειώνοντας πάντως ότι ο ίδιος αισθάνεται «αηδιασμένος» με αυτήν την εξέλιξη που επέβαλε το πρόβλημα υγείας του. «Ένας πολεμιστής δεν παραδίνεται ποτέ, θα επιστρέψω δυνατότερος», είχε πει τότε.

Ο προπονητής του Σινίστρα, Οσμάν Γίγκιν, ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε με κάθε μέσο να πείσει τον αθλητή να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος αρνούνταν. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να απειλήσει τον 41 ότι εάν δεν αναζητούσε ιατρική βοήθεια, θα τελείωνε η συνεργασία τους. Μερικές μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο αθλητής αποφάσισε με δική του ευθύνη να φύγει και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο «Undertaker» πίστευε ότι η νεαρή του ηλικία και η σωματική του δύναμη θα τον προστάτευαν από τον ιό, τον οποίο θεωρoύσε κάτι σαν γρίπη. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, με 39 νίκες και 9 ήττες σε αγώνες και αρκετοί τον αποκαλούσαν τον «πιο δυνατό άνδρα» του Βελγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τούρκος πρέσβης: «Οι διαφορές παραμένουν, αλλά Ελλάδα και Τουρκία μπορούν να προχωρήσουν μαζί»

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο

Τραμπ διαψεύδει διακοπή συνομιλιών με Ιράν και στέλνει αυστηρό μήνυμα στην Τεχεράνη

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαιώνει ότι οι διπλωματικοί δίαυλοι παραμένουν ανοιχτοί, ενώ προειδοποιεί ότι η υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να παραταθεί άλλο

Έτσι δραπέτευσε ο Αλβανός ναρκέμπορας από τις φυλακές Κορυδαλλού

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Το βίντεο ντοκουμέντο – Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των σωφρονιστικών υπαλλήλων

Φρίκη στην Ιταλία: Έκαψαν ζωντανούς μετανάστες από Αφγανιστάν και Πακιστάν μέσα σε βαν γιατί δεν πλήρωσαν κόμιστρο, σκληρό βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εικόνες που προκαλούν σομ από τη βάρβαρη δολοφονία, που φέρεται να οφείλεται στην άρνηση των τεσσάρων θυμάτων να δώσουν χρήματα για τη μεταφορά τους με το βαν

Βίντεο ‑ ντοκουμέντο από την απόδραση φυλακισμένου στον Κορυδαλλό: Ο 48χρονος τρέχει και οι σωφρονιστικοί τον καταδιώκουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Φωτιά σε υπόγεια αποθήκη στο Κολωνάκι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα

Σοκ στο Λιβαδερό Σερβίων: Αγρια επίθεση αρκούδας που ισοπέδωσε μαντρί και κατασπάραξε 15 πρόβατα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε απόγνωση πατέρας και γιος που αντίκρισαν εικόνες καταστροφής στην κτηνοτροφική μονάδα τους

Συναγερμός στην Ηγουμενίτσα για τους Hells Angels: 5.000 μέλη στην πόλη και αυξημένα μέτρα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές για την παγκόσμια συγκέντρωση περίπου 5.000 μελών των Hells Angels στην Ηγουμενίτσα από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου

Βόμβα Σαμαρά: Έτοιμο νέο κόμμα – Ποιους ψηφοφόρους βάζει στο στόχαστρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να έχει λάβει την απόφαση για νέο κόμμα ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών

«Τα μνημεία δεν είναι για πριβέ γλέντια»: Σκληρή ανακοίνωση των αρχαιολόγων για το Νιόκαστρο Πύλου

Ελλάδα Χτες
Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων καταγγέλλει ότι το Νιόκαστρο της Πύλου μετατράπηκε σε ιδιωτικό σκηνικό πολυτέλειας για λίγους εκλεκτούς