E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Περίμενε να πέσει στα «μαλακά»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/12/2021 | 20:53

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης περνάει τα φετινά Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος αναμένεται τη Δευτέρα να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην παρουσιαστής έχει «παγώσει» με την τροπή που πήρε υπόθεση καθώς ο ίδιος περίμενε να πέσει στα «μαλακά». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σeξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Τον «καίει» ο κωδικός

Ο παρουσιαστής στην προανακριτική του απολογία σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα επίμαχα βίντεο, τα οποία κάποιος άγνωστος ανάρτησε εκ νέου.

«Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια» φέρεται να είπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κωδικό όνομα που χρησιμοπούσε για ν' ανεβάζει τα βίντεο, περιέχει την ηλικία του, γεγονός που ενδέχεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Παναγιωτόπουλος είναι πλέον αντιμέτωπος ακόμα και με το ενδεχόμενο δεκαετούς κάθειρξης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ισχυρισμός του παρουσιαστή για το χρόνο που κατέβηκαν τα βίντεο δεν ευσταθεί ενώ κάλεσε όποια γυναίκα έχει στην κατοχή της παρόμοιο υλικό να προβεί σε καταγγελία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λύτρα:

«Επειδή τα αντανακλαστικά των αρχών λειτούργησαν γρήγορα, όποια κοπέλα έχει δει ή γνωρίζει ότι υπάρχει βίντεο δικό της στο διαδίκτυο να πάει και να κάνει καταγγελία. Ο ισχυρισμός ότι δήθεν κατέβασε τα βίντεο δεν ισχύει γιατί τα βίντεο είναι ακόμα ανεβασμένα από το προφίλ του.

Όπως είχαμε προβλέψει, ο εισαγγελέας άσκησε στον κατηγορούμενο δίωξη σε βαθμό κακουργήματος καθώς ήταν στην αρμοδιότητά του να κρίνει την πράξη του με βάση την παράγραφο 4 του νόμου. Μένει να δούμε αν θα διατάχθει η προφυλάκισή του».

Αμήχανος και αδυνατισμένος

Η πρώτη του φωτογραφία από τα κρατητήρια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτήν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται να κοιτάζει μάλλον αμήχανα τον φωτογραφικό φακό. Είναι εμφανώς αδυνατισμένος, ενώ φοράει ένα μαύρο t-shirt και ένα στρατιωτικό, τύπου cargo παντελόνι.

Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Μέχρι τότε, ωστόσο, δεν αποκλείεται να καταθέσουν σε βάρος του ακόμη δύο κοπέλες, οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής. Πρόκειται για δύο γυναίκες οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής.

Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, πάντως, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε πως έβγαζε χρήματα από βίντεο που τραβούσε με πρωταγωνίστριες τις καταγγέλλουσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλληνες με πατίνια προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Όσλο

Κόσμος Χτες
Απίστευτο περιστατικό στο Όσλο: δύο Έλληνες τουρίστες κινήθηκαν με πατίνια μέσα σε τούνελ, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Γαλλία: Μέτρα επαλήθευσης της ηλικίας των πελατών της θα πρέπει να εφαρμόσει η Shein

Κόσμος Χτες
Η Shein βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου αφού στο διαδικτυακό κατάστημά της διαπιστώθηκε ότι πωλούνταν απαγορευμένα όπλα και ερωτικές κούκλες που έμοιαζαν με παιδιά

Θεσσαλονίκη: Αφησαν τα ανήλικα παιδιά τους να κοιμηθούν στην αυλή ‑ Συνελήφθησαν οι γονείς

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για ένα παιδί 11 χρονών και ένα βρέφος λίγων μηνών

To «trend του Διαβόλου»: Νεκρή φοιτήτρια από το διαδικτυακό challenge του ChatGPT

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με στοιχεία του Harris County Institute of Forensic Sciences, οι αρχές έκριναν τον θάνατό της ως αυτοκτονία, με αιτία «ασφυξία λόγω εκτόπισης οξυγόνου από ήλιο»

Βουλγαρία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς – Απαίτηση για δίκαιες εκλογές

Κόσμος Χτες
Χιλιάδες Βούλγαροι διαδήλωσαν το βράδυ της Πέμπτης

Ουρές χιλιομέτρων με αυτοκίνητα σε Λάρισα, Ριτσώνα και Προμαχώνα

Ελλάδα Χτες
Oι αγρότες από το μπλόκο της Χαλκίδας ετοιμάζονται κλείσουν τόσο την υψηλή γέφυρα όσο και την παλαιά γέφυρα

Τέλος τα ενοίκια ‑ μαϊμού των 20 και 30 ευρώ: Πώς θα φακελωθούν τα ακίνητα με τον ΜΙΔΑ

Οικονομία Χτες
Το νέο μητρώο ιδιοκτησίας ακινήτων έρχεται για να `χτυπήσει` τα υποδηλωμένα ενοίκια.

«Έπεσε» το YouTube: Τεράστια προβλήματα για χιλιάδες χρήστες ‑ Το μήνυμα που εμφανίζεται

Κόσμος Χτες
Οι χρήστες βλέπουν το σφάλμα 502 όταν επιχειρούν να μπουν στο Youtube

Φορολοταρία Νοεμβρίου: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ελλάδα Χτες
Τα χρήματα της φορολοταρίας κυμαίνονται από 1.000 έως 50.000 ευρώ

Βουλή: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Πολιτική Χτες
Η αντιπολίτευση, σύσσωμη, καταψήφισε τη διάταξη

Χτυπήθηκε πετρελαιοφόρο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας νότια της Κρήτης

Ελλάδα Χτες
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφτασε στη Μεσόγειο