E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η κατάθεση του για τα ροζ βίντεο και οι ερωτήσεις των αστυνομικών

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε μετανιωμένος

Δημοσίευση 23/12/2021 | 12:09

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η κατάθεση του για τα ροζ βίντεο και οι ερωτήσεις των αστυνομικών

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις για την πολυσυζητημένη υπόθεση, με κεντρικό πρόσωπο τον ίδιο. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα περιέγραψε τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία.

Ο παρουσιαστής παραδόθηκε στους αξιωματικούς της ΓΑΔΘ στην υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος με κάμερες και φωτογράφους να καταγράφουν τις σκηνές. Λίγες ώρες μετά, πριν διανυκτερεύσει στα κρατητήρια, ο 58χρονος βρέθηκε απέναντι από αστυνομικούς, που άρχισαν να τον ρωτούν για τα επίμαχα βίντεο και την αναπαραγωγή τους, στο διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να υποστήριξε πως όντως είχε δημιουργήσει κανάλι στο ίντερνετ το 2019 και είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο. «Λίγες μέρες αργότερα το κατέβασα. Για το ότι υπάρχει ακόμα αναρτημένο, δεν έχω ευθύνη εγώ. Δεν προέρχεται από εμένα. Προφανώς, κάποιος άλλος έχει κάνει την αναπαραγωγή.»

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που διασύρθηκε και τον κατήγγειλε. Την Τετάρτη η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη η οποία κράτησε τουλάχιστον δύο ώρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του παρουσιαστή και προχώρησαν στην κατάσχεση λάπτοπ, usb και σκληρών δίσκων. Τα έχουν στείλει όλα στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί τι υλικό περιέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τόσο το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο, όσο και άλλους χώρους όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επαγγελματική δραστηριότητα.

Την ίδια ώρα, τα επόμενα 24ωρα, μία τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες ή τα επόμενα 24ωρα υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί και τρίτη γυναίκα η οποία έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της στις σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Ο Φουρνιέ φόρεσε μπλούζα με το πρόσωπο του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ

Αθλητικά Νέα 06.02.2026
Ο Γάλλος σταρ στήριξε τον προπονητή του με αυτήν την κίνηση

Ο Τραμπ διέγραψε από τον λογαριασμό του το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους: «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»

Κόσμος 06.02.2026
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, έκανε λόγο για «ψευτοαγανάκτηση» έπειτα από κατηγορίες για ρατσισμό που προκάλεσε βίντεο

Η απόφαση που θα μπορούσε να φέρει τον Μέσι εκτός εθνικής Αργεντινής

Αθλητικά Νέα 06.02.2026
Η απόφαση συνδέεται άμεσα με το νομικό πλαίσιο της λεγόμενης «patria potestad», που ισχύει στην Αργεντινή έως τα 18 έτη

Ανήλικος έβαλε φωτιά στον κολλητό του, ενώ οι φίλοι του γελούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν

Κόσμος 06.02.2026
Το θύμα έκρυψε αρχικά την αλήθεια από τους γονείς του, αλλά το βίντεο αποκάλυψε την αλήθεια

Κορωπί: Αστυνομικός έσωσε ηλικιωμένους φτιάχνοντας σκοινί από σεντόνια ‑ «Δεν σε αφήνω»

Ελλάδα 06.02.2026
Η περιγραφή του άνδρα που γλύτωσε από τα ορμητικά νερά

Καλαμάτα: Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καρναβάλι ‑ «Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο»

Ελλάδα 06.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος να το κατεβάσουμε» απαντά ο πρόεδρος της καρναβαλικής επιτροπής Καλαμάτας

Μητέρα στον Βόλο κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής ποpνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της

Ελλάδα 06.02.2026
Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο Κακούσης παραιτείται από τη δημοσιογραφία για όσο εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου και δηλώνει αθώος

Ελλάδα 06.02.2026
Ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του και πως όλες οι συναλλαγές που είχε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είχαν νόμιμη αιτία

Τσικνοπέμπτη: Πότε δεν θα γίνεται ντελίβερι ‑ Απεργούν διανομείς

Ελλάδα 06.02.2026
24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι διανομείς στην efood για την Τσικνοπέμπτη - Ποιοι θα συμμετάσχουν