E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η κατάθεση του για τα ροζ βίντεο και οι ερωτήσεις των αστυνομικών

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε μετανιωμένος

Δημοσίευση 23/12/2021 | 12:09

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η κατάθεση του για τα ροζ βίντεο και οι ερωτήσεις των αστυνομικών

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις για την πολυσυζητημένη υπόθεση, με κεντρικό πρόσωπο τον ίδιο. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα περιέγραψε τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία.

Ο παρουσιαστής παραδόθηκε στους αξιωματικούς της ΓΑΔΘ στην υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος με κάμερες και φωτογράφους να καταγράφουν τις σκηνές. Λίγες ώρες μετά, πριν διανυκτερεύσει στα κρατητήρια, ο 58χρονος βρέθηκε απέναντι από αστυνομικούς, που άρχισαν να τον ρωτούν για τα επίμαχα βίντεο και την αναπαραγωγή τους, στο διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να υποστήριξε πως όντως είχε δημιουργήσει κανάλι στο ίντερνετ το 2019 και είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο. «Λίγες μέρες αργότερα το κατέβασα. Για το ότι υπάρχει ακόμα αναρτημένο, δεν έχω ευθύνη εγώ. Δεν προέρχεται από εμένα. Προφανώς, κάποιος άλλος έχει κάνει την αναπαραγωγή.»

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που διασύρθηκε και τον κατήγγειλε. Την Τετάρτη η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη η οποία κράτησε τουλάχιστον δύο ώρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του παρουσιαστή και προχώρησαν στην κατάσχεση λάπτοπ, usb και σκληρών δίσκων. Τα έχουν στείλει όλα στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί τι υλικό περιέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τόσο το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο, όσο και άλλους χώρους όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επαγγελματική δραστηριότητα.

Την ίδια ώρα, τα επόμενα 24ωρα, μία τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες ή τα επόμενα 24ωρα υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί και τρίτη γυναίκα η οποία έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της στις σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Αυτή την εβδομάδα θα ξεμείνουμε από τρόφιμα»: Πώς η επίθεση στο Ιράν δυσχεραίνει την κατάσταση στη Γάζα

Κόσμος 03.03.2026
Το Ισραήλ έχει κλείσει όλα τα σημεία διέλευσης προς τη Γάζα, απειλώντας να βυθίσει 2 εκατομμύρια ανθρώπους σε μια νέα κρίση πείνας

Συστοιχία Patriot μεταφέρεται στην Κάρπαθο

Ελλάδα 03.03.2026
Στόχος είναι να ενισχυθεί η αντιαεροπορική θωράκιση της χώρας μετά τις πληροφορίες ότι το ιράν διαθέτει πυραύλους που μπορούν να φτάσουν έως την Ελλάδα

Νοσοκομείο Βόλου: Καταδικάστηκε μαιευτήρας για τον θάνατο εμβρύου από αμέλεια

Ελλάδα 03.03.2026
Το χρονικό της υπόθεσης που ξεκίνησε το 2021

Κολωνός: Το λάθος με την εγκυμοσύνη της Νεκταρίας, οι αντιφάσεις και οι ισχυρισμοί του 38χρονου

Ελλάδα 03.03.2026
Την Τετάρτη η απολογία του 38χρονου φερόμενου ως δολοφόνου - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Κύπρος: Αναφορές για αναχαιτίσεις drones πάνω από τη Λεμεσό μετά τα μεσάνυχτα

Κόσμος 03.03.2026
Λάθος συναγερμός αναστάτωσε την Κύπρο

Ήξεραν και σε ποια θέση καθόταν: Ο «προδότης που ήταν δίπλα στον Χαμενεΐ»

Κόσμος 03.03.2026
Oι υποψίες των Ιρανών για το ποιος είναι

Το Ιράν χτύπησε με drones την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία

Κόσμος 03.03.2026
«Θα ανταποδώσουμε σύντομα» απάντησε ο Τραμπ

Ισραήλ: Τρία παιδιά με ελληνικές ρίζες νεκρά στην Μπετ Σεμές μετά από ιρανική επίθεση

Κόσμος Χτες
Τα τρία παιδιά ζούσαν με την οικογένειά τους στην Μπετ Σεμές, ενώ ο παππούς τους που είναι Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη διαμένει στην Ιερουσαλήμ

Μπαχρέιν: Χτύπημα από ιρανικό drone σε ξενοδοχείο θύμισε την 11η Σεπτεμβρίου

Κόσμος Χτες
Στο ξενοδοχείο διέμεναν αξιωματούχοι των ΗΠΑ - Δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν από την επίθεση

Συναγερμός στην Κρήτη: Προσήχθη Γεωργιανός ως ύποπτος για κατασκοπεία κοντά στη βάση της Σούδας

Ελλάδα Χτες
Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι κινήσεις του στον κόλπο της Σούδας