E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προκλητικός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ανέβασα κανένα βίντεο, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος

«Ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του»

Δημοσίευση 22/12/2021 | 19:31

Προκλητικός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ανέβασα κανένα βίντεο, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η κατ' οίκον έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου παρουσία και του ίδιου.

Στο στόχαστρο έχουν μπει κινητά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Ωστόσο, πήρε και πάλι τον δρόμο για τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου κρατειται καθως αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν έχει καταθέσει μέχρι αυτή την ώρα στις Αρχές.

Ωστόσο, έχει συζητήσει με τους αστυνομικούς και σε αυτά τα λίγα που έχουν πει, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν έχει ανεβάσει εκείνος κανένα βίντεο και μάλιστα, υποστήριξε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος» για κάτι που δεν έχει κάνει εκείνος.

Συνήγορος Παναγιωτόπουλου: Είναι μετανιωμένος

Σύμφωνα με τον συνήγορό του πάντως, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, δηλώνει «μετανιωμένος» για τα όσα έκανε.

«Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί.», είπε στο iefimerida.gr, o δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς.

«Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά. Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι», επισήμανε για την ψυχολογική κατάσταση του πελάτη του.

Όσον αφορά τα βίντεο που φέρονται να είναι ακόμη στο διαδίκτυο επισήμανε ότι: «Δεν έχουμε λάβει γνώση, υπάρχει μια προκαταρκτική εξέταση και μια προανάκριση σε εξέλιξη, για την ακρίβεια μια προκαταρκτική εξέταση και η σημερινή διαδικασία του Αυτοφώρου. Είναι λεπτή αυτή η διαδικασία και για τα άτομα τα όποια έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί».

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00, σήμερα Τετάρτη (22/12), στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» εκκρεμούσε το αυτόφωρο, που ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ, αφότου νεαρή γυναίκα, πρώην σύντροφός του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, καθώς εντόπισε και δικά της βίντεο με προσωπικές της στιγμές αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος ενός εκ των θυμάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με σκοπό να παραπεμφθεί στο αρμόδιο Αυτόφωρο Δικαστήριο Πλημμελημάτων.

Οι κινήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου τις επόμενες ημέρες

«Θα τον παραπέμψει στο αρμόδιο Αυτόφωρο, αν κρίνει, που αυτό νομίζω ότι θα συμβεί αύριο, Δικαστήριο Πλημμελημάτων. Δηλαδή θα είναι πλημμέλημα διότι δεν προλαβαίνει η Αστυνομία να τον παραπέμψει για κακούργημα γιατί δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία», ανέφερε ο κ. Λύτρας στο «Live News» στο Mega.

Όσο αφορά για το πώς θα κινηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τις επόμενες ημέρες, ο κ. Λύτρας εκτίμησε πως ο παρουσιαστής «θα ζητήσει 3ημερη αναβολή της δίκης για να φτιάξει την απολογία του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας, πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική 12.02.2026
Από το 1981 εκλεγόταν συνεχώς βουλευτής στην περιφέρεια του νομού Κορινθίας - Κόρη του είναι η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα

Nεκρός 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό ‑ Εκτός λειτουργίας η «κόκκινη» Γραμμή στο Σύνταγμα

Ελλάδα 12.02.2026
Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3

Σοκ στη Γαλλία: Τρία βρέφη νεκρά από κατανάλωση ύποπτου γάλακτος

Κόσμος 12.02.2026
Από τα μέσα Δεκεμβρίου έχουν αποσυρθεί δεκάδες παρτίδες βρεφικού γάλακτος παγκοσμίως

Συναγερμός στο Μετρό «Σύνταγμα»: Πτώση ατόμου στις ράγες

Ελλάδα 12.02.2026
Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή

Κακοκαιρία στην Αττική: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι, καθιζήσεις στο Πολύγωνο

Ελλάδα 12.02.2026
Σοβαρά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας

Καβγάδισαν για τον Τραμπ και τη σκότωσε: Νεκρή 23χρονη από το χέρι του πατέρα της ‑ Γιατί δεν τον διώκουν

Κόσμος 12.02.2026
Αλκοολικός Βρετανός σκότωσε την κόρη του αλλά είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα - Γιατί δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Λαμία: Ανήλικος μπήκε σε περίπτερο και έκλεψε τσάντα, συνελήφθη ο πατέρας του που έκανε χρήση των τραπεζικών καρτών

Ελλάδα 12.02.2026
Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου

Φιλιππίνες: Food vlogger έφαγε τοξικό κάβουρα για βίντεο στα social media και πέθανε από δηλητηρίαση

Κόσμος 12.02.2026
Τα καβούρια διάβολος που κατανάλωσε έχουν ισχυρές νευροτοξίνες στο κέλυφος

ΠΑΟΚ ‑ Παναθηναϊκός 2‑0: Με «καυτό» Γιακουμάκη στον τελικό του Κυπέλλου ο Δικέφαλος

Αθλητικά Νέα Χτες
Δεύτερη νίκη για τον «δικέφαλο του βορρά»

Πέθανε ο πρωταγωνιστής του Dawson`s Creek, James Van Der Beek

Κόσμος Χτες
Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο ηθοποιός

Καλάβρυτα: Και παιδιά ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στον Οδοντωτό ‑ Θα αποζημιωθούν οι επιβάτες

Ελλάδα Χτες
Βλάβη σε δρομολόγιο του Οδοντωτού - Ταλαιπωρία για 77 επιβάτες