E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προκλητικός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ανέβασα κανένα βίντεο, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος

«Ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του»

Δημοσίευση 22/12/2021 | 19:31

Προκλητικός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ανέβασα κανένα βίντεο, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η κατ' οίκον έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου παρουσία και του ίδιου.

Στο στόχαστρο έχουν μπει κινητά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Ωστόσο, πήρε και πάλι τον δρόμο για τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου κρατειται καθως αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν έχει καταθέσει μέχρι αυτή την ώρα στις Αρχές.

Ωστόσο, έχει συζητήσει με τους αστυνομικούς και σε αυτά τα λίγα που έχουν πει, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν έχει ανεβάσει εκείνος κανένα βίντεο και μάλιστα, υποστήριξε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος» για κάτι που δεν έχει κάνει εκείνος.

Συνήγορος Παναγιωτόπουλου: Είναι μετανιωμένος

Σύμφωνα με τον συνήγορό του πάντως, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, δηλώνει «μετανιωμένος» για τα όσα έκανε.

«Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί.», είπε στο iefimerida.gr, o δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς.

«Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά. Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι», επισήμανε για την ψυχολογική κατάσταση του πελάτη του.

Όσον αφορά τα βίντεο που φέρονται να είναι ακόμη στο διαδίκτυο επισήμανε ότι: «Δεν έχουμε λάβει γνώση, υπάρχει μια προκαταρκτική εξέταση και μια προανάκριση σε εξέλιξη, για την ακρίβεια μια προκαταρκτική εξέταση και η σημερινή διαδικασία του Αυτοφώρου. Είναι λεπτή αυτή η διαδικασία και για τα άτομα τα όποια έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί».

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00, σήμερα Τετάρτη (22/12), στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» εκκρεμούσε το αυτόφωρο, που ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ, αφότου νεαρή γυναίκα, πρώην σύντροφός του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, καθώς εντόπισε και δικά της βίντεο με προσωπικές της στιγμές αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος ενός εκ των θυμάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με σκοπό να παραπεμφθεί στο αρμόδιο Αυτόφωρο Δικαστήριο Πλημμελημάτων.

Οι κινήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου τις επόμενες ημέρες

«Θα τον παραπέμψει στο αρμόδιο Αυτόφωρο, αν κρίνει, που αυτό νομίζω ότι θα συμβεί αύριο, Δικαστήριο Πλημμελημάτων. Δηλαδή θα είναι πλημμέλημα διότι δεν προλαβαίνει η Αστυνομία να τον παραπέμψει για κακούργημα γιατί δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία», ανέφερε ο κ. Λύτρας στο «Live News» στο Mega.

Όσο αφορά για το πώς θα κινηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τις επόμενες ημέρες, ο κ. Λύτρας εκτίμησε πως ο παρουσιαστής «θα ζητήσει 3ημερη αναβολή της δίκης για να φτιάξει την απολογία του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: Ο Παύλος Ασλανίδης ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή από τον Αρειο Πάγο

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Παράσταση στην κατηγορία δήλωσε σήμερα (23.04.2026) ο Παύλος Ασλανίδης

Ανακοπή καρδιάς υπέστη 27χρονος στα Χανιά – Κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Η άμεση κινητοποίηση των διασωστών αποδείχθηκε καθοριστική

Κοβέσι από Δελφούς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είναι ακρωνύμιο διαφθοράς, νεποτισμού και πελατειακών σχέσεων

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Η Λάουρα Κοβέσι, αρχικά, μίλησε σε πάνελ και στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη Τύπου

«Καλό ταξίδι καπετάνιε μου»: Η ανάρτηση του ταξίαρχου της ΕΛΑΣ για τον 25χρονο γιο του

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Ο αξιωματικός της Αστυνομίας όταν έμαθε για το περιστατικό στον Αγιο Δημήτριο έφθασε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει και χωρίς να το ξέρει, αντίκρισε νεκρό τον ίδιο του τον γιο

Πώς έγινε η δολοφονία στον Αγιο Δημήτριο: Ο αξιωματικός πήγε στο σημείο χωρίς να γνωρίζει ότι θύμα ήταν ο γιος του

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Ο 25χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο Πάρκο Ασυρμάτου

FIFA: Απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να αντικατασταθεί το Ιράν με την Ιταλία

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Η Ιταλία είχε αποκλειστεί από το τουρνουά, μετά την αποτυχία της στα προκριματικά

Απόβαση ΜΑΤ στη Γαύδο: «Σήμερα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή»

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Για πρωτοφανείς πρακτικές κάνουν λόγο άνθρωποι που βρίσκονταν στη Γαύδο, αναφερόμενοι στην επιχείρηση των ΜΑΤ στον Λαυρακά, που άφησε πίσω της κατεδαφισμένα καλύβια και εικόνες καταστροφής

Γαύδος: Επέμβαση ΜΑΤ για αυτοσχέδιες καλύβες σε παραλίες

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Στις παραλίες του Λαυρακά και του Αι Γιάννη

Δολοφονία 27χρονου στον Αγιο Δημήτριο: «Χτενίζει» τις κάμερες ασφαλείας η ΕΛΑΣ

Ελλάδα 23.04.2026
Έρευνες για τη δολοφονία στον Αγιο Δημήτριο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

Κοβέσι: Συμφωνώ με την ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες

Ελλάδα 23.04.2026
«Η απάντηση που έδωσε χθες το ελληνικό κοινοβούλιο δείχνει ότι όλοι θέλουν να μάθουν τι συνέβη»